Рецепт Нирки свинячі

Рецепт Нирки свинячі
Кількість порцій: 10 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Субпродукты не самое популярное мясо, но если их правильно приготовить получается вкусным и сытным блюдо. Сьогодні я розповім, как приготовить такой продукт, как свиные почки с грибами и сметаной.

опис приготування:

Свиные почки можно готовить как отдельное блюдо и подавать со всевозможными кашами, добавлять в супы и рассольники, использовать в качестве закуски либо тушить сразу с гарниром. Перед приготовление свиных почек их обязательно нужно замочить. Я замачиваю в молоке, оно позволяет избавиться от специфического запаха и придает нежности вкусу. По времени замачивать почки нужно от 3 до 12 годин.

  • нирки свинячі— 3,5 кілограма
  • молоко— 1 Склянка
  • гриби— 500 грам
  • Біле вино— 100 грам
  • масло слівчоное— 100 грам
  • крем— 200 грам
  • часник— 4 зубчики
  • сіль— 1 щіпка
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • петрушка— 1 пучок
1 Почки промойте в холодной воде и обсушите. Поріжте на шматочки.

2 Гриби промойте и нарежьте четвертинками.

3 Разогрейте сковороду и обжарьте почки до золотистой корочки. Сложите их на салфетку, щоб пішло зайве масло.

4 В глубокой сковороде с толстым дном растопите сливочное масло и обжарьте почищенный и мелко нарезанный чеснок.

5 Добавьте в сковороду вино и грибы и обжарьте около 5 хвилин.

6 Дальше добавьте обжаренные почки и потомите еще 5-7 хвилин. Посоліть і поперчіть блюдо.

7 Добавьте сметану и протушите еще 3-5 хвилин. Снимите с огня и посыпьте рубленой петрушкой.

Подібні рецепти

Нирки в сметані

Тушковані реберця з картоплею в мультиварці

Рецепт приготування яловичих нирок, тушкованих з грибами та цибулею в сметані. опис приготування: Нирки в сметані - традиційне блюдо російської кухні. Перед приготуванням вони вимагають обов'язкового замочування. Нирки добре подавати з вареною картоплею або картопляним пюре. приготування: вими...

Реберця свинячі на сковороді

Реберця свинячі на сковороді

Смачно приготувати свинячі реберця не так вже й важко. потрібні спеції, гарне м'ясо і ваше бажання. Інша справа, що процес цей не зовсім швидкий, але заради смачної страви можна і потерпіти, чи не так? опис приготування: Смачні та ніжні свинячі реберця можна приготувати на сковороді за умови, ...

Пряні свинячі відбивні

Пряні свинячі відбивні

надзвичайно смачні, але в той же час прості у приготуванні свинячі відбивні. Смак м'яса чудово доповнюють гриби печериці. У міру гостренького і дуже ароматно. опис приготування: Смачні свинячі відбивні неможливо уявити без грибів. Принаймні для мене. Тому в першу чергу поріжте і обсмажте пече...

Ребра свинячі копчені

Ребра свинячі копчені

Що може бути краще копчених свинячих ребер, та ще й під келишок холодного пива? Попередньо замариновані в соусі Унагі, ребра володіють чудовим смаком і яскравим копченим ароматом! пробуйте! опис приготування: Через "; хитрою" технології багато хто не знає, як приготувати ребра свинячі копчені ...

Ребра свинячі на грилі

Ребра свинячі на грилі

Для всіх любителів м'яса на вогні хочу запропонувати зовсім нескладний варіант, як приготувати ребра свинячі на грилі. соковиті всередині, з апетитною скоринкою з ароматних спецій і соусу Барбекю. опис приготування: У цьому рецепті немає конкретних пропорцій для спецій, так як ви самі можете с...