Рецепт Реберця по-техаський

Рецепт Реберця по-техаський
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
реберця, приготовані по-техаський - це соковите м'ясо з хрусткою скоринкою, яке прекрасно підійде як в якості закуски до пива, так і на обід! Дуже смачно!

опис приготування:

Пропоную приготувати реберця по-техаський - блюдо, яке дуже люблять в Америці. реберця, приготовані цим способом, можна подати з гарніром, і у вас вийде шикарний обід! Також можете приготувати реберця по-техаський до пива і подати з гострим соусом - ось і прекрасна закуска! У приготуванні таких реберець немає нічого складного, впорається хто завгодно! Як готуються реберця по-техаський? розповідаю!

  • Свинячі реберця— 1,5 кілограма
  • гострий кетчуп— 4 Ст. ложки
  • мед— 4 Ст. ложки
  • паприка— 2 Ст. ложки(мелена)
  • оцет винний— 4 Ст. ложки(червоний)
  • Масло рослинне— 100 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Реберця по-техаський - фото крок 1 1. Реберця ретельно промиваємо, злегка обсушуємо паперовими серветками і нарізаємо порційними шматочками.

Реберця по-техаський - фото крок 2 2. Ставимо на вогонь каструлю з водою, воду солимо і доводимо до кипіння. Викладаємо в киплячу воду реберця і варимо протягом 30 хвилин на слабкому вогні.

Реберця по-техаський - фото крок 3 3. Тим часом готуємо маринад: змішуємо кетчуп, перець і мед, додаємо рослинне масло і оцет. Перемішуємо все до однорідної маси.

Реберця по-техаський - фото крок 4 4. Змащуємо реберця маринадом і відправляємо на решітку. Запікаємо в розігрітій духовці приблизно 15 хвилин при температурі 220 градусів.

Реберця по-техаський - фото крок 5 5. Реберця по-техаський готові, можна подавати до столу! Смачного!

Подібні рецепти

Реберця барбекю на мангалі

Класичний американський бургер

Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...

Реберця Джек Деніелс

Реберця Джек Деніелс

Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...

Реберця, фаршировані виноградом

Реберця, фаршировані виноградом

Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...