Рецепт Рагу зі свининою, овочами і локшиною
Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую
опис приготування:
Як би я представила це блюдо?
Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блюдо, яке не можна їсти поспіхом або на бігу. Ця страва, вимагає хорошої компанії, пляшки хорошого червоного вина, приємною доброзичливої атмосфери. Ця страва, яке не можна їсти мовчки — його потрібно їсти, обговорюючи з близькими і дорогими тобі людьми різні новини, події, розповідаючи один одному історії. Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це блюдо для гарної компанії
- філе свинини— 900 грам
- Ріпчаста цибуля— 200 грам
- морква— 200 грам
- стебла селери— 200 грам
- кориця мелена— 1/2 чайних ложки
- коріандр мелений— 1/2 чайних ложки
- Ягоди ялівцю сухі— 10 грам(опціонально)
- Лавровий лист— 2-3 штук
- сіль— 1/2 чайних ложки
- борошно— 2 Ст. ложки
- вода— 200 мілілітрів
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
- локшина— 300 грам
Свинину нарезаем кубиками среднего размера и обжариваем в оливковом масле 7-8 хвилин. Свинина должна подрумяниться.
Обжаренное мясо перекладываем в какую-нибудь емкость, а в этой же сковороде обжариваем овощи. Зажаривать овощи не нужно — необходимо их всего лишь немного размягчить. Поэтому обжариваем на среднем огне, постійно помішуючи, буквально хвилин 5-7.
обсмаживши овочі, возвращаем в сковороду нашу свинину. Вместе с ней добавляем в сковороду муку, сіль, koriandr, корицу и ягоды можжевельника (це за бажанням, можна і без них).
Хорошенько все перемешиваем и заливаем водой или бульоном.
Додаємо лавровий лист, перемешиваем и тушим рагу под крышкой на среднем огне 15-20 хвилин.
Тим часом відварити локшину. Лапшу варим примерно на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці — щоб, когда мы смешаем лапшу с соусом, она не развалилась. Так ось, когда лапша будет практически готова, добавляем ее в сковороду с рагу. Перемішуємо і знімаємо з вогню.
подавати негайно. Смачного, друзі!
Подібні рецепти
Рецепт молочного супу з локшиною
На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...
Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином
І знову ділюся рецептом рагу, на цей раз зі свіжих овочів з м'ясом. Влітку такий достаток овочів, що повторюватися і нудьгувати не доводиться! Нові нюанси і аромати зроблять страву незабутньою! опис приготування: Візьміть молоду нежирну свинину і блюдо буде готово менше, ніж за годину! А свіжи...
Рагу зі свининою в духовці
Я дуже часто готую рагу. І перша причина цього криється в тому, що тут завжди можна включити фантазію на повну, спробувати щось нове, пограти з поєднаннями продуктів, добавками, приправами. опис приготування: наприклад, сьогодні я вирішила розповісти вам, як приготувати рагу зі свининою в духо...
Салат з рисовою локшиною і овочами
Рецепт приготування салату з рисової локшини, смаженого тофу, огірка, болгарського перцю, зеленого лука, кінзи і заправки з імбиру, часнику, соєвого соусу, арахісового масла і рисового оцту. опис приготування: тофу, як губка, вбирає в себе пряний аромат арахісової заправки. тофу— 450 грам сі...
Рагу з квасолі з овочами
У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами. опис приготування: Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. ...