Рецепт Рагу зі свининою в духовці
Я дуже часто готую рагу. І перша причина цього криється в тому, що тут завжди можна включити фантазію на повну, спробувати щось нове, пограти з поєднаннями продуктів, добавками, приправами.
опис приготування:
наприклад, сьогодні я вирішила розповісти вам, як приготувати рагу зі свининою в духовці. Це святковий варіант гарячого блюда. Гаситься все в горщиках, тому можна красиво подати блюдо на стіл. У складі дуже цікаві овочі: гарбуз і горошок. Виходить дуже цікавий солодкуватий смак з прянощами.
- гарбуз— 200 грам
- Свинина— 200 грам
- бульйон— 100 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- Горошок зелений— 3 Ст. ложки(консервований)
- борошно— 1 Ст. ложка
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- каррі— 1 Чайна ложка
- часник— 2 зубчики
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
гарбуз помийте, почистіть і наріжте кубиками.
Обсмажте м'ясо до золотистого кольору в олії, додавши каррі і сіль.
В іншій сковороді згасити гарбуз до м'якості з сіллю і каррі.
цибуля чистий, подрібніть і обсмажте до золотистого кольору. помийте перець, наріжте його соломкою. Додайте його до цибулі разом з горошком. Також додайте подрібнений часник.
інгредієнти підігрійте. Додайте до них томатну пасту, бульйон і борошно. Перемішайте і доведіть до кипіння.
У горщики для запікання покладіть м'ясо, гарбуз і овочеву суміш зі сковороди.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Готуйте в ній блюдо протягом 35 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Овочеве рагу зі свининою в духовці
На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...
Рагу зі свининою, овочами і локшиною
Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую опис приготування: Як би я представила це блюдо? Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блю...
Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином
І знову ділюся рецептом рагу, на цей раз зі свіжих овочів з м'ясом. Влітку такий достаток овочів, що повторюватися і нудьгувати не доводиться! Нові нюанси і аромати зроблять страву незабутньою! опис приготування: Візьміть молоду нежирну свинину і блюдо буде готово менше, ніж за годину! А свіжи...
Плов зі свининою в мультиварці
Сьогодні я хочу поділити з вами рецептом ароматного, розсипчастого плову зі свининою, приготованого в мультиварці. Результат вас не розчарує, я обіцяю! опис приготування: плов — традиційне блюдо східної кухні. У багатьох країнах Азії плов готують у свята і особливих випадках. хочете дізнатися,...
Салат м'ясний зі свининою
Тут я покажу як приготувати салат м'ясний зі свининою — ситний і ніжний, який обов'язково сподобається всім м'ясоїдам. Салат виходить ніжним з гармонійним смаком. При цьому він цілком бюджетний. опис приготування: За бажанням в якості заправки можна використовувати тільки сметану або тільки ма...