Рецепт Рагу з квасолі з овочами
У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами.
опис приготування:
Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. Для приготування цієї страви нам знадобиться червона квасоля (консервована), овочі: цибуля і болгарський перець, трохи часнику.
Готується блюдо дуже просто, за часом займає не більше 30 хвилин. В крайньому випадку можна приготувати таке рагу на 15-20 хвилин. Обсмажувати цибулю краще на оливковій олії, щоб блюдо придбало приємний аромат. Не бійтеся додавати найрізноманітніші приправи, які також наситять смак і аромат рагу з квасолі з овочами.
Смачного!
- квасоля— 400 грам
- Болгарський перець— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Оливкова олія— — За смаком
- сіль, перець— — За смаком
- приправи— — За смаком
Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо його до золотистого.
Додаємо до цибулі квасоля, додаючи трохи води (1/3 склянки), перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні.
Болгарський перець нарізаємо соломкою.
Затем перчик добавляем к фасоли, перемешиваем и тушим до мягкости (приблизно протягом 10 хвилин). Не забудем посолить, поперчить и добавить мелко нарубленный чеснок и различных приправ.
Смачного!
Подібні рецепти
Рагу з білої квасолі з яловичиною і травами
Швидкий рецепт приготування легкого і корисного овочевого рагу з спаржі, лука, redisa, зеленої квасолі і зелені. опис приготування: Замочити цибулю в холодній воді протягом 5 хвилин. Вийняти з води і підсушити. Відкласти в сторону. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати ц...
Рагу з гарбуза і квасолі
Рецепт приготування рагу з гарбуза, солодкого перцю, баранячого гороху, помідорів і квасолі. опис приготування: У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець....
Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами
Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом. опис приготування: М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. ...
Рагу з печінки з овочами
Приготувати смачну і яскраве рагу з непривабливою на вигляд печінки не важко, якщо ви подивитеся на рецепт, як приготувати рагу з печінки з овочами. Подавати його раджу з рисом і кунжутом. опис приготування: Блюдо виходить смачним, ситним і яскравим. А головне те, що його дуже легко і швидко г...
Рагу зі свининою і овочами
На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...