Рецепт Рагу з баранини «Тоскана»
Тоскана - це італійське містечко, наповнене спокоєм і умиротворенням, де погляд пестять чудові пейзажі і час летить непомітно. Назва страви говорить сама за себе.
опис приготування:
М'ясо ягняти промити, а потім підсушити, нарізати середніми кубиками. Нарізати перчики чилі навпіл, видалити насіння, промити і нашаткувати дрібною соломкою. Почистити і нарізати півкільцями цибулю.
змішати 1/2 лука, зелений чилі, каррі з шматочками м'яса і скропити оливковою олією. Потримати м'ясо в цьому маринаді деякий час. Відварити рис в підсоленій киплячій воді.
Обсмажувати м'ясо в розігрітій олії, додати лук. Через кілька хвилин додати консервовані помідори і залити бульйон. Варити із закритою кришкою близько 20 хвилин.
Потім додати квасолю, приправити за смаком травами і спеціями.
гарнір (суміш відвареного рису і фісташок) викласти в глибоку тарілку. По центру покласти шматочки м'яса. Прикрасити свіжими травами (по бажанню).
- філе ягняти— 500 грам
- красный чили перец— 1 штука
- зеленый чили перец— 1 штука
- цибулина— 2 штуки
- оливкова олія— 2 Ст. ложки
- каррі— 1 Чайна ложка
- дикий рис— 250 грам
- консервовані помідори— 400 грам
- бульйон— 200 мілілітрів
- біла квасоля— 420 грам
- італійські трави— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 За смаком
- мелений перець— 1 За смаком
- цукор— 1 За смаком
- каєнський перець— 1 За смаком
- fistashki— 2 Ст. ложки
змішати 1/2 лука, зелений чилі, каррі з шматочками м'яса і скропити оливковою олією. Потримати м'ясо в цьому маринаді деякий час. Відварити рис в підсоленій киплячій воді.
Обсмажувати м'ясо в розігрітій олії, додати лук. Через кілька хвилин додати консервовані помідори і залити бульйон. Варити із закритою кришкою близько 20 хвилин.
Потім додати квасолю, приправити за смаком травами і спеціями.
гарнір (суміш відвареного рису і фісташок) викласти в глибоку тарілку. По центру покласти шматочки м'яса. Прикрасити свіжими травами (по бажанню).
Подібні рецепти
Курячий карбонад
Рецепт приготування овочевого рагу з бараниною і сухим білим вином. Смачне святкове блюдо популярне в Греції. опис приготування: Дрібно нарубати баранину з кістками з тим розрахунком, що шматок повинен бути по 40-50 г. Посоліть і поперчіть м'ясо, а після трохи обсмажте в парі з нашинкованнимци...
Плов з баранини з помідорами
Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...
Ребра баранини в духовці
Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...
Рагу з баклажанів і кабачків
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...
Рагу з баклажанів в мультиварці
Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...