Рецепт Рагу з баранини «Тоскана»

Рецепт Рагу з баранини «Тоскана»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Тоскана - це італійське містечко, наповнене спокоєм і умиротворенням, де погляд пестять чудові пейзажі і час летить непомітно. Назва страви говорить сама за себе.

опис приготування:

М'ясо ягняти промити, а потім підсушити, нарізати середніми кубиками. Нарізати перчики чилі навпіл, видалити насіння, промити і нашаткувати дрібною соломкою. Почистити і нарізати півкільцями цибулю.

змішати 1/2 лука, зелений чилі, каррі з шматочками м'яса і скропити оливковою олією. Потримати м'ясо в цьому маринаді деякий час. Відварити рис в підсоленій киплячій воді.

Обсмажувати м'ясо в розігрітій олії, додати лук. Через кілька хвилин додати консервовані помідори і залити бульйон. Варити із закритою кришкою близько 20 хвилин.

Потім додати квасолю, приправити за смаком травами і спеціями.

гарнір (суміш відвареного рису і фісташок) викласти в глибоку тарілку. По центру покласти шматочки м'яса. Прикрасити свіжими травами (по бажанню).


  • філе ягняти— 500 грам
  • красный чили перец— 1 штука
  • зеленый чили перец— 1 штука
  • цибулина— 2 штуки
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • каррі— 1 Чайна ложка
  • дикий рис— 250 грам
  • консервовані помідори— 400 грам
  • бульйон— 200 мілілітрів
  • біла квасоля— 420 грам
  • італійські трави— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 За смаком
  • мелений перець— 1 За смаком
  • цукор— 1 За смаком
  • каєнський перець— 1 За смаком
  • fistashki— 2 Ст. ложки
М'ясо ягняти промити, а потім підсушити, нарізати середніми кубиками. Нарізати перчики чилі навпіл, видалити насіння, промити і нашаткувати дрібною соломкою. Почистити і нарізати півкільцями цибулю.

змішати 1/2 лука, зелений чилі, каррі з шматочками м'яса і скропити оливковою олією. Потримати м'ясо в цьому маринаді деякий час. Відварити рис в підсоленій киплячій воді.

Обсмажувати м'ясо в розігрітій олії, додати лук. Через кілька хвилин додати консервовані помідори і залити бульйон. Варити із закритою кришкою близько 20 хвилин.

Потім додати квасолю, приправити за смаком травами і спеціями.

гарнір (суміш відвареного рису і фісташок) викласти в глибоку тарілку. По центру покласти шматочки м'яса. Прикрасити свіжими травами (по бажанню).


Подібні рецепти

Рагу з баранини по-грецьки

Курячий карбонад

Рецепт приготування овочевого рагу з бараниною і сухим білим вином. Смачне святкове блюдо популярне в Греції. опис приготування: Дрібно нарубати баранину з кістками з тим розрахунком, що шматок повинен бути по 40-50 г. Посоліть і поперчіть м'ясо, а після трохи обсмажте в парі з нашинкованнимци...

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...

Ребра баранини в духовці

Ребра баранини в духовці

Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з баклажанів в мультиварці

Рагу з баклажанів в мультиварці

Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...