Рецепт Рагу з баранини по-грецьки

Рецепт Рагу з баранини по-грецьки
Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування овочевого рагу з бараниною і сухим білим вином. Смачне святкове блюдо популярне в Греції.

опис приготування:

Дрібно нарубати баранину з кістками з тим розрахунком, що шматок повинен бути по 40-50 г. Посоліть і поперчіть м'ясо, а після трохи обсмажте в парі з нашинкованнимцибулею. Додайте до них перетертий часник, чебрець, лавровий лист, томатну пасту, а також біле вино. Гасіть блюдо до готовності. Борошно злегка підсушується без зміни кольору і охолоджується. Розведіть борошно бульйоном або водою в малих кількостях.

Під кінець гасіння баранини влийте до м'яса розведену водою (бульйоном) борошно, додайте маслини і залиште на вогні ще на 5 хвилин. Подавати на розігрітих стравах, які натерті часником. Прикрасьте печеня з баранини базиліком.


  • баранина— 500 грам
  • цибуля— 1 штука
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • часник— 1/2 зубчики
  • томатна паста— 2 Ст. ложки
  • белое вино сухое— 1 Склянка
  • тимьян рубленый— 1/2 чайних ложки
  • лавровий лист— 1 штука
  • борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • маслини— 25 штук
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Дрібно нарубати баранину з кістками з тим розрахунком, що шматок повинен бути по 40-50 г. Посоліть і поперчіть м'ясо, а після трохи обсмажте в парі з нашинкованнимцибулею. Додайте до них перетертий часник, чебрець, лавровий лист, томатну пасту, а також біле вино. Гасіть блюдо до готовності. Борошно злегка підсушується без зміни кольору і охолоджується. Розведіть борошно бульйоном або водою в малих кількостях.

Під кінець гасіння баранини влийте до м'яса розведену водою (бульйоном) борошно, додайте маслини і залиште на вогні ще на 5 хвилин. Подавати на розігрітих стравах, які натерті часником. Прикрасьте печеня з баранини базиліком.


Подібні рецепти

Рагу з баранини «Тоскана»

Рагу з баранини з картоплею

Тоскана - це італійське містечко, наповнене спокоєм і умиротворенням, де погляд пестять чудові пейзажі і час летить непомітно. Назва страви говорить сама за себе. опис приготування: М'ясо ягняти промити, а потім підсушити, нарізати середніми кубиками. Нарізати перчики чилі навпіл, видалити нас...

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...

Ребра баранини в духовці

Ребра баранини в духовці

Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з баклажанів в мультиварці

Рагу з баклажанів в мультиварці

Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...