Рецепт Пряний Енчіладас
Традиційна страва мексиканської кухні. Закуска з смаженої свинини, з рисом і овочами.
опис приготування:
Обсмажити фарш в гарячому рослинному маслі. Відварити рис і перемішати з м'ясом. Помити і нарізати помідори кубиками. Приправити сіллю і перцем кайенским, додати 100 г сметани. Рівномірно розподілити відварений рис, помідори, м'ясо і консервовану кукурудзу по коржикам. Згорнути коржі начинкою всередину. Подавати відразу ж.
- свинячий фарш— 200 грам
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Мал— 250 грам
- помідори— 2 штуки
- крем— 100 грам
- сіль— 1 За смаком
- каєнський перець— 1 За смаком
- кукурудза консервована— 100 грам
- пшеничні коржі— 2 штуки
Подібні рецепти
Баранина з м`ятою
Мексиканська кухня - це такос, Сальса, чилі, спеції і, звичайно, соус «Гуакамоле». Він настільки універсальний і простий, що зробити його під силу кожному. розповім, як приготувати пряний «Гуакамоле». опис приготування: Соус настільки універсальний і простий, що зробити його може кожен. Ви мож...
Пряний картопляний суп з горіхами
Чудово смачний суп, ароматний, зігріваючий і бадьорить. Дуже хороший по ще нестійкою весняної погоди! опис приготування: Суп трохи нагадує харчо горіхами в складі, яловичої грудинкою і прянощами. Густа картопляна основа і ніжний трохи солодкуватий смак роблять його незвичайним і незвичним, а...
Пряний лимонний пиріг з глазур'ю
Рецепт приготування пирога з тертою лимонною цедрою, лимонним соком, меленим кардамоном і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. опис приготування: Цей ніжний соковитий пиріг заповнить ваш будинок терпким ароматом лимона і кардамону. паличка несолоного вершкового масла кімнатної темпера...
Пряний пиріг з ревенем
Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...
Пряний пудинг з гарбуза і яблук
Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...