Рецепт Оселедець під соусами
Це відмінна закуска на святковий стіл і не тільки. Всіма улюблена оселедець з різними заправками. Рекомендую кілька варіантів рецептів оселедця під соусами.
опис приготування:
Щоб закуска з оселедця була смачною, беремо гарне солоне філе. Перед приготуванням перевірте, щоб не було кісточок. Я вам хочу запропонувати кілька способів приготування оселедця під соусами: з журавлинним соусом, з гірчичним і сметанним (теж з журавлиною). Журавлина у мене була свіжа, можна взяти і заморожену. Картопля для другого виду закуски відваріть попередньо. дивимося рецепт.
- оселедець— 3-4 штук
- журавлина— 300 грам
- Цибуля— 2-3 штук
- мед— 1 Ст. ложка
- Цедра лимону— 1 Чайна ложка
- Сік лимона— 2 чайних ложки
- Масло оливкове— 1 Чайна ложка
- оцет 9% — 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 100 мілілітрів
- гірчичний— 2 Ст. ложки
- помідори— 2 штуки
- огірки— 2 штуки
- Картопля— 2 штуки
- крем— 3 Ст. ложки
- хрін— 1 Чайна ложка
- спеції, зелень— За смаком
тепер соус: цибуля дуже дрібно поріжте, обсмажте до м'якості і золотистого на оливковій олії. додайте журавлину, потім цедру, сік лимона, змішаний з водою і мед.
перемішайте, журавлину акуратно роздавите, щоб пустила сік. Варіть соус на повільному вогні 10 хвилин.
Дайте готовому клюквенному соусу остыть, потім залийте ним шматочки оселедця і поставте в холодильник хвилин на 15.
Ось перший варіант оселедця під соусом. Подавайте з зеленню.
Тепер оселедець з гірчичним соусом. Для початку всі інгредієнти поріжте кубиками: оселедець, цибуля, картопля, помідори і огірки.
Приготуйте соус: змішайте рослинне масло з гірчицею, оцтом і сахаром.Хорошо збийте міксером до однорідної маси. У креманки викладіть шарами все інгредієнти (як в шубі), зверху рясно полийте соусом.
Таку оселедець теж краще подавати охолодженої, тому відправте її в холодильник хвилин на 30 хвилин просочитися.
І останнє: оселедець в сметанному соусі з журавлиною. Тут все просто: оселедець теж поріжте кубиками, додайте цибулю півкільцями.
додайте хрін, сметану, спеції і журавлину. гарненько перемішати, роздавимо злегка журавлину.
Теж зберігайте в холодильнику перед подачею.
Ось таких цілих три рецепта оселедця під соусами. Відмінна закуска готова. Смачного!
Подібні рецепти
Риба, смажена під соусами
Традиційний святковий салат # Махеев'_чудеса_за_полчаса кількість порцій: 5 картопля— 3-5 штук оселедець— 1 штука Цибуля ріпчаста— 1 штука морква— 2 штуки Буряк— 2 штуки Майонез "; маху" з лимонним соком— За смаком яйця курячі— 4-5 штук Попередньо відварюємо картоплю, морква, буряк, яйця. ...
Оселедець під шубою «святкова»
розповім, как приготовить селедку под шубой "Праздничную". Само собою, у каждой хозяюшки есть свой рецепт, але незмінно одне: этот салат у нас очень любят, и без него не обходится ни одно застолье! опис приготування: Это очень простой рецепт селедки под шубой праздничной. Вам сподобається і см...
Оселедець під шубою оригінальна
Пропоную вам рецепт чудового традиційного салату "; Оселедець під шубою ";. Така подача прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: & Quot; Оселедець під шубою" — один з найпопулярніших російських салатів. Його можна назвати народним надбанням, так як без нього не обходиться жодне ...
Оселедець під «шубою»
Традиційний салат для новорічного столу! Один з найулюбленіших в нашій родині. опис приготування: Приготуйте на свято улюблений салат з оселедця і овочів! В якості заправки пропоную використовувати майонез "; Оливковий Махеев' ";. буряк, морква, картопля і яйця відваріть. Оселедець почистіть і...
Оселедець під шубою пісна
З простих і доступних інгредієнтів завжди можна приготувати пісну оселедець під шубою. Якщо ви не їсте рибу, яйця і м'ясо, то даний рецепт вам точно сподобається. опис приготування: Пісна оселедець під шубою — це відмінна альтернатива класичним салату. Найчастіше під час посту люди відмовляють...