Рецепт Пряна баранина з айвою
Пряна баранина з айвою — трохи екзотичне і дуже смачне м'ясне блюдо на східний манер. Якщо любите експериментувати — обов'язково спробуйте!
опис приготування:
Нещодавно мені до рук потрапив чудовий шматок баранини, і було вирішено приготувати страву, яке я вже давно пригледіла в одній кулінарній книзі — було вирішено приготувати пряну баранину з айвою.
кулінарний експеримент, без сумніву, вийшов вдалим. І мені, і чоловікові дуже сподобалося. М'ясо вийшло дуже ніжним і соковитим, а спеції і айва надали йому дуже незвичайний і незвичний смак.
- баранина— 900 грам
- айва— 3 штуки
- цибулина— 2 штуки
- Перець болгарський— 2 штуки
- Вино біле сухе— 200 мілілітрів
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль, перець чорний мелений— — За смаком
- зіра— 2/3 Ст. ложки
- коріандр мелений— 1 Чайна ложка
- Райхон— 1 щіпка
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- кінза свіжа— — За смаком
Разрезаем каждую айву приблизительно на 8 Dolek.
баранину моєму, пленку и косточки удаляем, мясо нарезаем на кусочки среднего размера.
Берем толстостенную сковородку или гусятницу, розігріваємо в ній масло. В масле обжариваем дольки айвы до золотистой корочки.
Обжаренную айву слегка посыпаем сахаром и перекладываем из сковороды в какую-нибудь тарелку. В эту же сковороду с пропитанным айвой маслом бросаем баранину. Обжариваем на сильном огне до румяности.
Коли м'ясо підрум'яниться — добавляем в сковороду средними кусочками нарезанный лук и болгарский перец.
Вслед за перцем добавляем в сковороду все наши специи.
вилучити
Коли овочі трохи розм'якнуть — заливаем все содержимое сковороды вином, накриваємо сковорідку кришкою, і тушкуємо на повільному вогні 45 хвилин.
Затем возвращаем в сковороду айву и тушим еще около 15 хвилин на самому маленькому вогні.
Подаємо без гарніру — эту функцию прекрасно выполняет айва. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з свинячими вухами і огірком
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво. опис приготування: У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетво...
Пряна рулька, запечена в духовці
Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...
Пряна курка в абрикосовою глазурі.
соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...
Пряна курка в кокосовому молоці
Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...
Пряна мойва
Пряна мойва в домашніх умовах готується легко і просто. Риба виходить у багато разів краще і смачніше покупної. Мойва сама по собі жирна, її спинка м'ясиста — вона відмінно підходить для засолу. опис приготування: Для того, щоб приготувати пряну мойву в домашніх умовах, нам, крім самої риби, п...