Рецепт Пряна баранина з айвою

Рецепт Пряна баранина з айвою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пряна баранина з айвою — трохи екзотичне і дуже смачне м'ясне блюдо на східний манер. Якщо любите експериментувати — обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Нещодавно мені до рук потрапив чудовий шматок баранини, і було вирішено приготувати страву, яке я вже давно пригледіла в одній кулінарній книзі — було вирішено приготувати пряну баранину з айвою.

кулінарний експеримент, без сумніву, вийшов вдалим. І мені, і чоловікові дуже сподобалося. М'ясо вийшло дуже ніжним і соковитим, а спеції і айва надали йому дуже незвичайний і незвичний смак.


  • баранина— 900 грам
  • айва— 3 штуки
  • цибулина— 2 штуки
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • Вино біле сухе— 200 мілілітрів
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець чорний мелений— — За смаком
  • зіра— 2/3 Ст. ложки
  • коріандр мелений— 1 Чайна ложка
  • Райхон— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • кінза свіжа— — За смаком
Пряна баранина з айвою - фото крок 1 айва, якщо хто не знає, это вот такие красивые плоды, чем-то напоминающие яблоко. Моем нашу айву, даємо обсохнути.

Пряна баранина з айвою - фото крок 2 Разрезаем каждую айву приблизительно на 8 Dolek.

Пряна баранина з айвою - фото крок 3 баранину моєму, пленку и косточки удаляем, мясо нарезаем на кусочки среднего размера.

Пряна баранина з айвою - фото крок 4 Берем толстостенную сковородку или гусятницу, розігріваємо в ній масло. В масле обжариваем дольки айвы до золотистой корочки.

Пряна баранина з айвою - фото крок 5 Обжаренную айву слегка посыпаем сахаром и перекладываем из сковороды в какую-нибудь тарелку. В эту же сковороду с пропитанным айвой маслом бросаем баранину. Обжариваем на сильном огне до румяности.

Пряна баранина з айвою - фото крок 6 Коли м'ясо підрум'яниться — добавляем в сковороду средними кусочками нарезанный лук и болгарский перец.

Пряна баранина з айвою - фото крок 7 Вслед за перцем добавляем в сковороду все наши специи.

Пряна баранина з айвою - фото крок 8 вилучити
Коли овочі трохи розм'якнуть — заливаем все содержимое сковороды вином, накриваємо сковорідку кришкою, і тушкуємо на повільному вогні 45 хвилин.

Пряна баранина з айвою - фото крок 9 Затем возвращаем в сковороду айву и тушим еще около 15 хвилин на самому маленькому вогні.

Пряна баранина з айвою - фото крок 10 Подаємо без гарніру — эту функцию прекрасно выполняет айва. Смачного!

Подібні рецепти

Пряна пряник

Салат з свинячими вухами і огірком

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво. опис приготування: У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетво...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...

Пряна курка в абрикосовою глазурі.

Пряна курка в абрикосовою глазурі.

соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...

Пряна курка в кокосовому молоці

Пряна курка в кокосовому молоці

Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...

Пряна мойва

Пряна мойва

Пряна мойва в домашніх умовах готується легко і просто. Риба виходить у багато разів краще і смачніше покупної. Мойва сама по собі жирна, її спинка м'ясиста — вона відмінно підходить для засолу. опис приготування: Для того, щоб приготувати пряну мойву в домашніх умовах, нам, крім самої риби, п...