Рецепт Пряна мойва

Рецепт Пряна мойва
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.
Пряна мойва в домашніх умовах готується легко і просто. Риба виходить у багато разів краще і смачніше покупної. Мойва сама по собі жирна, її спинка м'ясиста — вона відмінно підходить для засолу.

опис приготування:

Для того, щоб приготувати пряну мойву в домашніх умовах, нам, крім самої риби, практично нічого не потрібно — тільки найпростіший набір спецій, які додадуть рибі приємний смак. Готується ця мойва дуже просто, а на виході виходить досить смачна закуска, яка припаде до смаку всім, хто любить рибу. що, Зверніть увагу, що маринується риба добу, тому якщо хочете подати на святковий стіл — починайте приготування заздалегідь. пряна мойва — відмінна закуска, яка під час застілля завжди користується великою популярністю Знаю з власного досвіду.

Що ж, удачі в приготуванні!


  • мойва— 600 грам
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 5 штук
  • Перець горошком— 1 Чайна ложка
  • насіння koriandra— 1 Чайна ложка
пряна мойва - фото крок 1 Рыбу хорошенько промываем под проточной водой.

пряна мойва - фото крок 2 Рыбку складываем в банку.

пряна мойва - фото крок 3 Затем готовим рассол. Для этого в кастрюлю нальем литр воды, додамо сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком, насіння koriandra. Доведемо до кипіння. остудити.

пряна мойва - фото крок 4 Остывшим рассолом зальем рыбку, банку закроем крышкой и уберем в холодильник на сутки.

пряна мойва - фото крок 5 Рыбку подаем с луком. Приємного апетиту

Подібні рецепти

Пряна пряник

Пиріг з печінкою

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво. опис приготування: У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетво...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...

Пряна курка в абрикосовою глазурі.

Пряна курка в абрикосовою глазурі.

соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...

Пряна курка в кокосовому молоці

Пряна курка в кокосовому молоці

Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...

Пряна баклажанная ікра

Пряна баклажанная ікра

Часом досить додати нові прянощі, щоб отримати нове блюдо. Замініть звичні часник і лавровий лист на каррі і затарились, і Ваша баклажанная ікра заграє іншими фарбами! опис приготування: Моя сім'я любить баклажани. Тому готую я їх часто. Ікра - одне з улюблених страв. А, щоб вона не приїдалася...