Рецепт Рибний суп з галушками

Рецепт Рибний суп з галушками
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рибний суп з галушками — це дуже смачний і простий рибний суп, який прекрасно наситить і принесе гастрономічне задоволення для любителів рибних страв. Готується неймовірно просто. приступимо?

опис приготування:

Готується рибний суп з галушками дуже просто. По перше, ми варимо рибний бульйон. Спочатку воду солимо і доводимо до кипіння (це важливо!) потім додаємо філе риби без кісток і шкіри. По-друге, галушки ми готуємо з сиру твердого сорту, панірувальних сухарів, яйця і борошна. Гарячі kletski — це дуже смачно! Візьміть їх на озброєння, їх можна готувати не тільки з рибними, але і з м'ясними і курячими супами.

Успіхів і приємного апетиту!


  • риба— 300 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • пучок петрушки— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Твердий сир— 50 грам
  • Панірувальні сухарі— 2 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • борошно— 2-3 Ст. ложок
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
Рибний суп з галушками - фото крок 1 У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння. В кипящую воду бросаем кусочки рыбы, очищенные от кожи и костей. варимо близько 15 хвилин

Рибний суп з галушками - фото крок 2 нагріваємо сковорідку, вливаємо олію. Сначала обжариваем лук до прозрачности, затем добавляем мелко нарезанную морковь. Все обжариваем, постійно перемішуючи, до золотистого цвета моркови.

Рибний суп з галушками - фото крок 3 готуємо галушки. Сыр натираем на мелкой терке кладем в глубокую тарелку. Добавляем панировочные сухари и яйцо. перемішуємо.

Рибний суп з галушками - фото крок 4 додаємо борошно (робимо це поступово. вимішуємо. тесто должно получиться липким и некрутым.

Рибний суп з галушками - фото крок 5 Из тесто формируем лепешку.

Рибний суп з галушками - фото крок 6 Смоченным ножом делим лепешку на небольшие кусочки и бросаем их в кипящий суп.

Рибний суп з галушками - фото крок 7 Затем кладем в суп зажарку и варим все около 10 минут до готовности клецких. В конце солим, перчимо до смаку, добавляем нарезанную мелко зелень. вимикаємо вогонь, накрываем крышкой и даем постоять супу около 15 хвилин. Готово.

Рибний суп з галушками - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Рибний суп Буйабес (попурі)

Курячий суп з рисово-сирними галушками

У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...

Рибний суп з консервів з гречкою

Рибний суп з консервів з гречкою

Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...

Рибний суп по-марсельски

Рибний суп по-марсельски

Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...

Рибний суп з квасолею

Рибний суп з квасолею

Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...

Рибний суп з фенхелем

Рибний суп з фенхелем

Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...