Рецепт Рибний суп з галушками
Рибний суп з галушками — це дуже смачний і простий рибний суп, який прекрасно наситить і принесе гастрономічне задоволення для любителів рибних страв. Готується неймовірно просто. приступимо?
опис приготування:
Готується рибний суп з галушками дуже просто. По перше, ми варимо рибний бульйон. Спочатку воду солимо і доводимо до кипіння (це важливо!) потім додаємо філе риби без кісток і шкіри. По-друге, галушки ми готуємо з сиру твердого сорту, панірувальних сухарів, яйця і борошна. Гарячі kletski — це дуже смачно! Візьміть їх на озброєння, їх можна готувати не тільки з рибними, але і з м'ясними і курячими супами.
Успіхів і приємного апетиту!
- риба— 300 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- пучок петрушки— 1 штука
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Твердий сир— 50 грам
- Панірувальні сухарі— 2 Ст. ложки
- яйце— 1 штука
- борошно— 2-3 Ст. ложок
- сіль, перець, приправи— — За смаком
нагріваємо сковорідку, вливаємо олію. Сначала обжариваем лук до прозрачности, затем добавляем мелко нарезанную морковь. Все обжариваем, постійно перемішуючи, до золотистого цвета моркови.
готуємо галушки. Сыр натираем на мелкой терке кладем в глубокую тарелку. Добавляем панировочные сухари и яйцо. перемішуємо.
додаємо борошно (робимо це поступово. вимішуємо. тесто должно получиться липким и некрутым.
Из тесто формируем лепешку.
Смоченным ножом делим лепешку на небольшие кусочки и бросаем их в кипящий суп.
Затем кладем в суп зажарку и варим все около 10 минут до готовности клецких. В конце солим, перчимо до смаку, добавляем нарезанную мелко зелень. вимикаємо вогонь, накрываем крышкой и даем постоять супу около 15 хвилин. Готово.
Смачного!
Подібні рецепти
Курячий суп з рисово-сирними галушками
У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...
Рибний суп з консервів з гречкою
Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...
Рибний суп по-марсельски
Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...
Рибний суп з квасолею
Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...
Рибний суп з фенхелем
Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...