Рецепт Приправа з овочів на зиму
апетитно, яскраві і соковиті — готуємо приправу з овочів на зиму. Такий варіант приправи підійде до різних видів м'яса і птиці, також її можна додати в рагу або різні супи і соуси.
опис приготування:
Приправа з овочів на зиму виходить дуже смачною. Пропоную овочі доповнити яблуком, саме воно додасть заготівлі приємний присмак і ніжні нотки. За бажанням можна використовувати різні спеції і трави, прянощі, щоб смак заготовки зробити ще більш яскравим.
- помідори— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 80 грам
- морква— 80 грам
- Перець солодкий— 100 грам
- яблука— 100 грам
- вода— 80 мілілітрів
- часник— 3 зубчики
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- оцет 9% — 1 Ст. ложка
Очистіть цибулю і моркву, сполосніть і просушіть. Перекладіть овочі у велику сковороду.
Солодкий перець очистіть і наріжте кубиками, додайте в сковороду.
Додайте в сковороду нарізані кубиками помідори і яблука.
Додайте в сковороду воду, сіль і цукор. Гасіть інгредієнти під кришкою 25-30 хвилин.
Подрібніть все занурювальним блендером. Проваріть приправу пару хвилин, додайте часник — варіть ще кілька хвилин, влийте оцет і зніміть з вогню.
Розкладіть приправу по стерильним банкам і закатати. Поставте заготовку дном вгору, укрийте і залиште на добу. Після перенесіть банку в комору.
Смачного!
Подібні рецепти
Суп-пюре з баклажанів і помідорів
Дуже смачна приправа, підійде до всіх страв, завжди готую її на зиму! Навчила мене її готувати моя свекруха! опис приготування: У велику каструлю вилити масло,в розпечене масло викласти томатну пасту і варити 5 хвилин на середньому вогні, часто помішуючи. Солодкий перець перекрутити на м'ясору...
Приправа «Полтавська»
Смачна овочева приправа на зиму. "Полтавскую" приправу можна використовувати в процесі приготування перших і других страв, а також подавати в якості овочевого гарніру. Рецепт дуже простий. опис приготування: Заготівля помірно гостра на смак, тому, багато її їдять зі шматочком хліба, як овочеву...
Приправа для фунчозы
Пару років тому ми всією сім'єю спробували салат "; Фунчоза" в гостях. З тих пір він запал до нас в душу, і я його готую у свята і в будні. У ньому найважливіше - заправка, яку я описала для вас. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати приправу для фунчози. Порівняйте покупну сумі...
Приправа для корейських страв тривалого зберігання
Цю приправу дуже швидко і просто готувати, в стерильній банку в холодильнику вона зберігається дуже довго. При необхідності ви можете використовувати її як гостру аджику для будь-якої страви. Дуже смачно! кількість порцій: 20 часник— 1 штука(велика головка) чорний перець— 1 Ст. ложка(мелений) п...
Приправа з хрону
Споконвіку хрін був дуже корисною приправою, яка рятувала багатьох від застуди. Сьогодні поділюся з вами рецептом приготування приправи з хрону. Готувати будемо "; чортівня" з помідорами. опис приготування: Перед подачею "; чортівня" охолоджуємо. Її також можна закатати в банки, проте з плином...