Рецепт Приправа для корейських страв тривалого зберігання

Рецепт Приправа для корейських страв тривалого зберігання
Час приготування: 20 хв.
Цю приправу дуже швидко і просто готувати, в стерильній банку в холодильнику вона зберігається дуже довго. При необхідності ви можете використовувати її як гостру аджику для будь-якої страви. Дуже смачно!

кількість порцій: 20
  • часник— 1 штука(велика головка)
  • чорний перець— 1 Ст. ложка(мелений)
  • перець червоний— 1 Ст. ложка(мелений)
  • перець чилі або кайенский— 1 Ст. ложка(мелений)
  • паприка— 2 Ст. ложки(мелений)
  • koriandr— 2 Ст. ложки(мелений)
  • перець чилі— 1 штука(свіжий — по бажанню.)
  • масло рослинне— 1 Склянка
Приправа для корейських страв тривалого зберігання - фото крок 1 Часник потрібно почистити і або видавити на чеснокодавилку, або дуже дрібно порізати.

Приправа для корейських страв тривалого зберігання - фото крок 2 Якщо ви вирішили додати в приправу свіжий перець чилі (або парочку штук кайенского перцю), то працюйте з ним дуже обережно, щоб не натерти очі. Перець потрібно різати дуже тонко і дрібно.

Приправа для корейських страв тривалого зберігання - фото крок 3 Всі необхідні спеції зсипте на окрему тарілку — вам доведеться діяти швидко, і потрібно, щоб все було під рукою.

Приправа для корейських страв тривалого зберігання - фото крок 4 Рослинна олія нагріваємо на середньому вогні. Коли воно почне кипіти, висипаємо туди часник, перемішуємо і даємо часнику смажитися 30-45 секунд. Далі висипаємо в сковорідку все сухі спеції і перець, швидко перемішуємо і тут же вимикаємо газ під приправою.

Приправа для корейських страв тривалого зберігання - фото крок 5 Отриману приправу ще гарячої зливаємо в стерильну банку. Готово! Можна покращувати будь-які страви, яким не вистачає пікантності. Приправа може зберігатися в холодильнику кілька місяців.

Подібні рецепти

Пов'язано makaronnaya запечених страв

Білий соус для рибних страв

Пісне меню теж може бути різноманітним, треба тільки цього захотіти. Оцініть рецепт цієї смачної, швидкої запіканки, яка прекрасно урізноманітнює ваше пісне меню. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для приготування цієї запіканки можна використовувати будь-який набір заморожених овочів,...

Приправа для фунчозы

Приправа для фунчозы

Пару років тому ми всією сім'єю спробували салат "; Фунчоза" в гостях. З тих пір він запал до нас в душу, і я його готую у свята і в будні. У ньому найважливіше - заправка, яку я описала для вас. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати приправу для фунчози. Порівняйте покупну сумі...

Приправа з хрону

Приправа з хрону

Споконвіку хрін був дуже корисною приправою, яка рятувала багатьох від застуди. Сьогодні поділюся з вами рецептом приготування приправи з хрону. Готувати будемо "; чортівня" з помідорами. опис приготування: Перед подачею "; чортівня" охолоджуємо. Її також можна закатати в банки, проте з плином...

Приправа «Полтавська»

Приправа «Полтавська»

Смачна овочева приправа на зиму. "Полтавскую" приправу можна використовувати в процесі приготування перших і других страв, а також подавати в якості овочевого гарніру. Рецепт дуже простий. опис приготування: Заготівля помірно гостра на смак, тому, багато її їдять зі шматочком хліба, як овочеву...

Приправа з овочів на зиму

Приправа з овочів на зиму

апетитно, яскраві і соковиті — готуємо приправу з овочів на зиму. Такий варіант приправи підійде до різних видів м'яса і птиці, також її можна додати в рагу або різні супи і соуси. опис приготування: Приправа з овочів на зиму виходить дуже смачною. Пропоную овочі доповнити яблуком, саме воно д...