Рецепт Приправа з хрону

Рецепт Приправа з хрону
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Споконвіку хрін був дуже корисною приправою, яка рятувала багатьох від застуди. Сьогодні поділюся з вами рецептом приготування приправи з хрону. Готувати будемо "; чортівня" з помідорами.

опис приготування:

Перед подачею "; чортівня" охолоджуємо. Її також можна закатати в банки, проте з плином часу вона буде втрачати свою гостроту. В цілому приправа з хрону готується досить легко і несе в собі величезну кількість корисних властивостей. Приправа рятує від застуди, а також відмінно зігріває, особливо в зимовий період часу. Отже, дивіться, як приготувати приправу з хрону і обов'язково випробуйте цей рецепт.

  • помідори— 1 кілограм
  • корінь хрону— 100 грам
  • часник— 100 грам
  • сіль, цукор— по 1-1,5 Чайних ложки
1 Приготування "; чортівня" починаємо з того, що промиваємо помідори під проточною водою, потім обсушуємо їх за допомогою паперових рушників, видаляємо плодоніжки.

2 Тепер приступаємо до основного інгредієнта. Корінь хрону потрібно очистити від шкірки, промити і пропустити через м'ясорубку.

3 Часник і нарізані на чотири частини помідори також пропускаємо через м'ясорубку. Далі додаємо в томатно-часникову масу хрін, попередньо подрібнений. перемішуємо, додаючи сіль і цукор за смаком. & Quot; чортівня" готова, смачного!

Подібні рецепти

Приправа для фунчозы

Закуска з хрону на зиму (простий рецепт)

Пару років тому ми всією сім'єю спробували салат "; Фунчоза" в гостях. З тих пір він запал до нас в душу, і я його готую у свята і в будні. У ньому найважливіше - заправка, яку я описала для вас. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати приправу для фунчози. Порівняйте покупну сумі...

Приправа «Полтавська»

Приправа «Полтавська»

Смачна овочева приправа на зиму. "Полтавскую" приправу можна використовувати в процесі приготування перших і других страв, а також подавати в якості овочевого гарніру. Рецепт дуже простий. опис приготування: Заготівля помірно гостра на смак, тому, багато її їдять зі шматочком хліба, як овочеву...

Приправа для корейських страв тривалого зберігання

Приправа для корейських страв тривалого зберігання

Цю приправу дуже швидко і просто готувати, в стерильній банку в холодильнику вона зберігається дуже довго. При необхідності ви можете використовувати її як гостру аджику для будь-якої страви. Дуже смачно! кількість порцій: 20 часник— 1 штука(велика головка) чорний перець— 1 Ст. ложка(мелений) п...

Приправа з овочів на зиму

Приправа з овочів на зиму

апетитно, яскраві і соковиті — готуємо приправу з овочів на зиму. Такий варіант приправи підійде до різних видів м'яса і птиці, також її можна додати в рагу або різні супи і соуси. опис приготування: Приправа з овочів на зиму виходить дуже смачною. Пропоную овочі доповнити яблуком, саме воно д...

Приправа з перцю на зиму

Приправа з перцю на зиму

Дуже смачна приправа, підійде до всіх страв, завжди готую її на зиму! Навчила мене її готувати моя свекруха! опис приготування: У велику каструлю вилити масло,в розпечене масло викласти томатну пасту і варити 5 хвилин на середньому вогні, часто помішуючи. Солодкий перець перекрутити на м'ясору...