Рецепт Повидло з гарбуза
Сонячне повидло з гарбуза дуже порадує любителів цього овоча. Варити повидло просто, вид і аромат — чудові, а на смак — смакота. До того ж, гарбуз — це джерело вітамінів і мінеральних речовин.
опис приготування:
Величезною гарбуза вам вистачить на приготування всіх ваших улюблених страв і ще на чудове повидло. Є його смачно з тостами, білим хлібом або використовувати в якості начинки для булочок. До речі, якщо хочете подовше зберегти свіжу гарбуз, то зберігайте її при однаковій температурі.
Як приготувати повидло з гарбуза?
1. Очистіть гарбуз від шкірки, виберіть насіння. Наріжте середніми скибочками.
2. Скибочки гарбуза промийте в холодній воді і складіть в каструлю. Додайте половину цукру (2,5 кг) і влийте трохи води. Варіть на середньому вогні, постійно помішуючи, до консистенції варення.
3. Потім додайте ще склянку-пару води, всипте цукор і варіть на середньому вогні, поки варення не потемніє. Періодично помішуйте і додавайте по гуртку окропу (згідно з нормою кількості води, зазначеного у рецепті).
4. Коли сироп трохи почне темніти, додайте лимонну кислоту. Варах Povidlo, поки не стемніє.
5. Готове повидло розкладіть по простерилизованнимбанкам і закатати. Зберігайте в прохолодному місці!
Повидло з гарбуза готове!
приємного!
- гарбуз— 6 кілограм
- цукор— 5 кілограм
- вода— 6-7 склянок
- Лимонна кислота— 1 Ст. ложка
Як приготувати повидло з гарбуза?
1. Очистіть гарбуз від шкірки, виберіть насіння. Наріжте середніми скибочками.
2. Скибочки гарбуза промийте в холодній воді і складіть в каструлю. Додайте половину цукру (2,5 кг) і влийте трохи води. Варіть на середньому вогні, постійно помішуючи, до консистенції варення.
3. Потім додайте ще склянку-пару води, всипте цукор і варіть на середньому вогні, поки варення не потемніє. Періодично помішуйте і додавайте по гуртку окропу (згідно з нормою кількості води, зазначеного у рецепті).
4. Коли сироп трохи почне темніти, додайте лимонну кислоту. Варах Povidlo, поки не стемніє.
5. Готове повидло розкладіть по простерилизованнимбанкам і закатати. Зберігайте в прохолодному місці!
Повидло з гарбуза готове!
приємного!
Подібні рецепти
Рецепт запіканки з гарбуза
Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...
Повидло з абрикосів на зиму
Сьогодні ділюся з вами класичним рецептом, як приготувати повидло з абрикосів на зиму. Це повидло можна додавати у випічку, а можна просто накласти на скибочку хліба і їсти з чаєм. опис приготування: Любителі солодкого домашньої випічки зі мною погодяться, що повидла багато не буває. Тому госп...
Повидло з чорної смородини
Чорна смородина зберігає свої властивості і після консервації. Тому повидло з цієї диво-ягоди взимку стане для вас справжньою знахідкою. Вживайте його для профілактики простудних захворювань. опис приготування: Чорну смородину з куща збирайте з гілочками. Перед обробкою ягід гілочки видаліть. ...
Повидло з дині і яблук
Повидло з дині і яблук, виготовлене за традиційним рецептом, — найулюбленіше в нашій родині. В такому повидлі міститься багато вітамінів, аромат і смак — чудові, а зі свіжої булочкою — чудо! опис приготування: Повидло з дині і яблук — відмінна начинка для пирогів. воно — густе, яскраве, не роз...
Повидло з дині на зиму
Якщо хочете здивувати ваших рідних, приготуйте повидло з дині. З цими ласощами неможливо прогадати, запевняю! Для витонченого аромату і смаку раджу додати в повидло імбир і корицю. Пригощайтеся! опис приготування: рецепт, як приготувати повидло з дині, досить простий. Повидло виходить досить с...