Рецепт Повидло з дині на зиму

Рецепт Повидло з дині на зиму
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо хочете здивувати ваших рідних, приготуйте повидло з дині. З цими ласощами неможливо прогадати, запевняю! Для витонченого аромату і смаку раджу додати в повидло імбир і корицю. Пригощайтеся!

опис приготування:

рецепт, як приготувати повидло з дині, досить простий. Повидло виходить досить солодким, тому обов'язково додайте лимонний сік, а для тонкого аромату і смаку - імбир і корицю. І насолоджуйтеся!

  • диня— 1 кілограм
  • цукор— 500 грам
  • обкладинка— 1 штука(паличка)
  • Корінь імбиру— 1 штука(шматочок кореня близько 2см.)
  • лимон— 1 штука
Повидло з дині на зиму - фото крок 1 диню помийте, розріжте навпіл, ложкою видаліть насіння. Наріжте диню часточками, очистіть її від шкірки і наріжте її скибочками середньої величини.

Повидло з дині на зиму - фото крок 2 Засипте цукром і відставте на 2 годину, щоб диня пустила сік.
Коли диня пустить багато соку, поставте каструлю на вогонь, доведіть вміст до кипіння і проваріть 30 хвилин на повільному вогні до м'якості дині.

Повидло з дині на зиму - фото крок 3 Перебити диню блендером, додайте сік з одного лимона, очищений і порізаний на шматочки імбир і паличку кориці. проваріть ще 10-15 хвилин. Вийміть паличку кориці.

Повидло з дині на зиму - фото крок 4 Розлийте по стерилізованим банкам, закрутіть кришки. Готуйте з задоволенням!

Подібні рецепти

Повидло з дині і яблук

Компот з дині на зиму без стерилізації

Повидло з дині і яблук, виготовлене за традиційним рецептом, — найулюбленіше в нашій родині. В такому повидлі міститься багато вітамінів, аромат і смак — чудові, а зі свіжої булочкою — чудо! опис приготування: Повидло з дині і яблук — відмінна начинка для пирогів. воно — густе, яскраве, не роз...

Повидло з дині

Повидло з дині

Повидло з дині має характерний аромат і чудовий смак. Ви його відразу полюбите! Золотисте густе повидло порадує ласунів і нагадає про літо зимовими вечорами. приготувати повидло — дуже просто! опис приготування: Для того, щоб приготувати повидло з дині спочатку треба вибрати хорошу стиглу ягод...

Повидло з гарбуза на зиму

Повидло з гарбуза на зиму

Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...

Повидло з абрикосів на зиму

Повидло з абрикосів на зиму

Сьогодні ділюся з вами класичним рецептом, як приготувати повидло з абрикосів на зиму. Це повидло можна додавати у випічку, а можна просто накласти на скибочку хліба і їсти з чаєм. опис приготування: Любителі солодкого домашньої випічки зі мною погодяться, що повидла багато не буває. Тому госп...

Повидло з апельсинів

Повидло з апельсинів

Повидло з апельсинів сподобається любителям кисло-солодких страв. Це повидло відрізняється яскравим кольором, смаком і ароматом. Готувати його можна цілий рік, але все ж раджу робити це в сезон апельсинів. опис приготування: Приготування повидла з апельсинів займає велику кількість часу. Але й...