Рецепт Повидло з дині і яблук

Рецепт Повидло з дині і яблук
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Повидло з дині і яблук, виготовлене за традиційним рецептом, — найулюбленіше в нашій родині. В такому повидлі міститься багато вітамінів, аромат і смак — чудові, а зі свіжої булочкою — чудо!

опис приготування:

Повидло з дині і яблук — відмінна начинка для пирогів. воно — густе, яскраве, не розтікається. І у відкритому пирозі воно буде виглядати чудово! Диня для повидла потрібна зріла або, навіть, перезріла. Яблука можете взяти різних сортів, щоб трохи урізноманітнити наш букет смаків. Із зазначених в рецепті інгредієнтів вийде 1 кг збільшився.

Як приготувати повидло з дині і яблук за традиційним рецептом?

1. Диню промийте під проточною водою щіткою. Зріжте верхню грубу шкірку, розріжте, ложкою виберіть насіння і видаліть волокна. М'якоть дині порубати на невеликі шматочки.

2. Шматочки дині викладіть в емальовану каструлю з невеликою кількістю води (я влила половину склянки) і ставте на повільний вогонь на 15 хвилин. Диня стане м'якою. Не забувайте помішувати.

3. Гарячу м'яку диню протріть через сито дерев'яною ложкою.

4. Схожу процедуру слід повторити з яблуками. промийте, очистіть від плодоніжок і насіннєвого гнізда. поріжте часточками, викладіть в каструлю з невеликою кількістю води і варіть протягом 10-15 хвилин до м'якості. Потім також протріть через велике сито. Яблучну масу потім треба довести до кипіння. Пюре буде використовувати для приготування повидла з дині і яблук.

5. обидва пюре — з дині і з яблук — з'єднайте в емальованій каструлі і поставте на повільний вогонь. Потроху вводите половину норми цукру, постійно помішуючи, потім варіть протягом 25 хвилин.

6. через 25 хвилин додайте цукор, що залишився, лимонну кислоту і варіть ще 15-20 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб загальний час варіння не перевищувало 45 хвилин. інакше повидло втратить аромат і потемніє.

7. Гаряче готове повидло розкладіть по простерилізувати теплим банкам і укупорьте.

Повидло з дині і яблук готове!

Смачного!

  • Пюре з дині— 300 грам
  • Яблучне пюре— 500 грам
  • цукор— 600 грам
  • Лимонна кислота— 3 грами
Повидло з дині і яблук — відмінна начинка для пирогів. воно — густе, яскраве, не розтікається. І у відкритому пирозі воно буде виглядати чудово! Диня для повидла потрібна зріла або, навіть, перезріла. Яблука можете взяти різних сортів, щоб трохи урізноманітнити наш букет смаків. Із зазначених в рецепті інгредієнтів вийде 1 кг збільшився.

Як приготувати повидло з дині і яблук за традиційним рецептом?

1. Диню промийте під проточною водою щіткою. Зріжте верхню грубу шкірку, розріжте, ложкою виберіть насіння і видаліть волокна. М'якоть дині порубати на невеликі шматочки.

2. Шматочки дині викладіть в емальовану каструлю з невеликою кількістю води (я влила половину склянки) і ставте на повільний вогонь на 15 хвилин. Диня стане м'якою. Не забувайте помішувати.

3. Гарячу м'яку диню протріть через сито дерев'яною ложкою.

4. Схожу процедуру слід повторити з яблуками. промийте, очистіть від плодоніжок і насіннєвого гнізда. поріжте часточками, викладіть в каструлю з невеликою кількістю води і варіть протягом 10-15 хвилин до м'якості. Потім також протріть через велике сито. Яблучну масу потім треба довести до кипіння. Пюре буде використовувати для приготування повидла з дині і яблук.

5. обидва пюре — з дині і з яблук — з'єднайте в емальованій каструлі і поставте на повільний вогонь. Потроху вводите половину норми цукру, постійно помішуючи, потім варіть протягом 25 хвилин.

6. через 25 хвилин додайте цукор, що залишився, лимонну кислоту і варіть ще 15-20 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб загальний час варіння не перевищувало 45 хвилин. інакше повидло втратить аромат і потемніє.

7. Гаряче готове повидло розкладіть по простерилізувати теплим банкам і укупорьте.

Повидло з дині і яблук готове!

Смачного!

Подібні рецепти

Повидло з дині на зиму

Шаньги з картоплею

Якщо хочете здивувати ваших рідних, приготуйте повидло з дині. З цими ласощами неможливо прогадати, запевняю! Для витонченого аромату і смаку раджу додати в повидло імбир і корицю. Пригощайтеся! опис приготування: рецепт, як приготувати повидло з дині, досить простий. Повидло виходить досить с...

Повидло з дині

Повидло з дині

Повидло з дині має характерний аромат і чудовий смак. Ви його відразу полюбите! Золотисте густе повидло порадує ласунів і нагадає про літо зимовими вечорами. приготувати повидло — дуже просто! опис приготування: Для того, щоб приготувати повидло з дині спочатку треба вибрати хорошу стиглу ягод...

Повидло з груш і яблук

Повидло з груш і яблук

У сезон багатого врожаю на яблука і груші раджу, крім звичних рецептів консервації, приготувати повидло. При цьому, з'єднати обидва фрукта і згадати чудовий смак з дитинства. опис приготування: У інгредієнтах рецепта відразу вказую яблучне і грушеве пюре, а не цілісні фрукти. Так легше вимірят...

Повидло з яблук (білий налив)

Повидло з яблук (білий налив)

Спеціально для любителів солоденького вирішила викласти рецепт повидла з мого самого улюбленого сорту яблук — білий залив. Рецепт безліч разів модифікувався і нарешті досяг мого ідеалу. Спробуйте опис приготування: Рецепт дуже простий і ідеально підходить для подачі з десертами (так і як сам д...

Повидло з гарбуза на зиму

Повидло з гарбуза на зиму

Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...