Рецепт Повидло з абрикосів на зиму
Сьогодні ділюся з вами класичним рецептом, як приготувати повидло з абрикосів на зиму. Це повидло можна додавати у випічку, а можна просто накласти на скибочку хліба і їсти з чаєм.
опис приготування:
Любителі солодкого домашньої випічки зі мною погодяться, що повидла багато не буває. Тому господині все літо намагаються заготовити якомога більше цих ласощів, щоб взимку радувати рідних смачними пирогами, пиріжками і крендельками. Щоліта я роблю всього два види повидла - яблучне і абрикосове. Мені дуже подобається їх ніжна кремоподібна консистенція. Готувати повидло як з яблук, так і з абрикосів дуже просто і легко, а в результаті виходить набагато смачніше, ніж магазинне повидло.
- абрикоси— 2 кілограма
- цукор— 1 кілограм
Засипте абрикоси цукром, накрийте рушником. Залиште на 1-2 годину. За цей час фрукти повинні виділити сік.
Поставте каструлю з абрикосами на вогонь і варіть після закипання 20 хвилин. Обов'язково часто помішуйте, щоб абрикоси не пригоріли, і темніша не темніла. Потім подрібніть вміст каструлі за допомогою погружного блендера в однорідну кремоподібну масу.
Розкладіть повидло по чистим стерилізованим баночках і щільно закупорьте кришками. Зберігати готове ласощі можна як в погребі чи коморі, так і в холодильнику.
Подібні рецепти
Торт на кефірі «Чорний принц»
Якщо хочете здивувати ваших рідних, приготуйте повидло з дині. З цими ласощами неможливо прогадати, запевняю! Для витонченого аромату і смаку раджу додати в повидло імбир і корицю. Пригощайтеся! опис приготування: рецепт, як приготувати повидло з дині, досить простий. Повидло виходить досить с...
Повидло з гарбуза на зиму
Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...
Повидло з апельсинів
Повидло з апельсинів сподобається любителям кисло-солодких страв. Це повидло відрізняється яскравим кольором, смаком і ароматом. Готувати його можна цілий рік, але все ж раджу робити це в сезон апельсинів. опис приготування: Приготування повидла з апельсинів займає велику кількість часу. Але й...
Повидло з чорної смородини
Чорна смородина зберігає свої властивості і після консервації. Тому повидло з цієї диво-ягоди взимку стане для вас справжньою знахідкою. Вживайте його для профілактики простудних захворювань. опис приготування: Чорну смородину з куща збирайте з гілочками. Перед обробкою ягід гілочки видаліть. ...
Повидло з дині і яблук
Повидло з дині і яблук, виготовлене за традиційним рецептом, — найулюбленіше в нашій родині. В такому повидлі міститься багато вітамінів, аромат і смак — чудові, а зі свіжої булочкою — чудо! опис приготування: Повидло з дині і яблук — відмінна начинка для пирогів. воно — густе, яскраве, не роз...