Рецепт Повидло з апельсинів

Рецепт Повидло з апельсинів
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 1 дн. 11 г. 0 хв.
Повидло з апельсинів сподобається любителям кисло-солодких страв. Це повидло відрізняється яскравим кольором, смаком і ароматом. Готувати його можна цілий рік, але все ж раджу робити це в сезон апельсинів.

опис приготування:

Приготування повидла з апельсинів займає велику кількість часу. Але його смак і аромат того варті. спробувавши раз, його знову і знову хочеться. Я їм його з маленькими дріжджовими млинцями. сестра — просто вприкуску до чорного чаєм. Приготоване за цим рецептом повидло відрізняється дуже яскравим характерним ароматом. Тому, відкривши баночку взимку, крім ласощі, ви пройдете і курс ароматерапії.

Як приготувати повидло з апельсинів?

1. Апельсини і лимони промийте. Натріть разом з шкіркою на крупній тертці. Виберіть кісточки.

2. Протерті апельсини і лимони покладіть в глибоку каструлю, залийте водою і залиште на дві доби.

3. Апельсиново-лимонну суміш поставте на сильний вогонь і доведіть до кипіння. Зніміть і залиште на 10-12 годин.

4. Знову прокип'ятіть і зніміть. нехай постоїть 10-12 годин.

5. На третій день додайте цукор і варіть на повільному вогні до густоти повидла.

6. Готове повидло розкладіть по простерилизованнимбанкам, закрийте стерильними кришками.

Ароматне повидло з апельсинів готове!

Насолоджуйтесь!


  • апельсини— 1,5 кілограма
  • лимони— 2 штуки
  • цукор— 4 кілограма
  • вода— 4 L
Приготування повидла з апельсинів займає велику кількість часу. Але його смак і аромат того варті. спробувавши раз, його знову і знову хочеться. Я їм його з маленькими дріжджовими млинцями. сестра — просто вприкуску до чорного чаєм. Приготоване за цим рецептом повидло відрізняється дуже яскравим характерним ароматом. Тому, відкривши баночку взимку, крім ласощі, ви пройдете і курс ароматерапії.

Як приготувати повидло з апельсинів?

1. Апельсини і лимони промийте. Натріть разом з шкіркою на крупній тертці. Виберіть кісточки.

2. Протерті апельсини і лимони покладіть в глибоку каструлю, залийте водою і залиште на дві доби.

3. Апельсиново-лимонну суміш поставте на сильний вогонь і доведіть до кипіння. Зніміть і залиште на 10-12 годин.

4. Знову прокип'ятіть і зніміть. нехай постоїть 10-12 годин.

5. На третій день додайте цукор і варіть на повільному вогні до густоти повидла.

6. Готове повидло розкладіть по простерилизованнимбанкам, закрийте стерильними кришками.

Ароматне повидло з апельсинів готове!

Насолоджуйтесь!


Подібні рецепти

Пиріг з апельсинів

Компот з абрикосів і апельсинів на зиму

Хочу розповісти про те, як приготувати пиріг з апельсинів, або французький тарт. У моїй інтерпретації він виходить надзвичайно "; апельсиновим" в хорошому сенсі слова. Любителям цитрусових присвячується! опис приготування: Апельсини - фрукт дуже ніжний, так що постарайтеся в процесі приготуван...

Салат з апельсинів і фенхеля

Салат з апельсинів і фенхеля

Рецепт приготування італійського салату. кількість порцій: 4 апельсин— 2 штуки фенхель— 2 штуки оливкова олія— 3-4 Ст. ложок сицилійські маслини— 100 грам(не обов'язково) маленька цибулина— 1 штука(дрібно посіченою, не обов'язково) Очистіть і порежте апельсин на гуртки. Викладіть в тарілку...

Салат з апельсинів і яблук

Салат з апельсинів і яблук

легкий, річний, освіжаючий салат — прекрасний варіант для званої вечері. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт салату з апельсинів і яблук і готуємо на радість гостям! опис приготування: Для всіх, хто на дієті, завжди виникає проблема: чого б такого з'їсти легкого, оригінального і корисного. звичай...

Повидло з гарбуза на зиму

Повидло з гарбуза на зиму

Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...

Повидло з абрикосів на зиму

Повидло з абрикосів на зиму

Сьогодні ділюся з вами класичним рецептом, як приготувати повидло з абрикосів на зиму. Це повидло можна додавати у випічку, а можна просто накласти на скибочку хліба і їсти з чаєм. опис приготування: Любителі солодкого домашньої випічки зі мною погодяться, що повидла багато не буває. Тому госп...