Рецепт Помідори, фаршировані фаршем

Рецепт Помідори, фаршировані фаршем
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
помідори, фаршировані фаршем, — чудове гаряче, яке можна подавати без гарніру. відмінно виглядає, всім подобається, легко готується. М'ясо можна використовувати будь-який, помідори — великі.

опис приготування:

Як приготувати помідори, фаршировані фаршем?

1. промийте помідори. Зріжте верхівку і вигріб нутрощі ложкою. Будьте уважні, щоб не пошкодити стінки помідора. Нутрощі помідора залиште, їх ми використовуємо. Якщо не лінуйтеся, можете пропустити їх через м'ясорубку або подрібнити блендером.

2. Цибулину і часник очистіть. Лук наріжте дрібними кубиками, часник подрібніть ножем.

3. Петрушку промийте і дрібно нарубати.

4. фарш (я використовую суміш яловичого зі свинячим) обсмажте на олії, поки не стане з рожевого білим. Додайте нарізану цибулю, а через хвилину — часник. помішуйте. Смажте до м'якості останніх. Потім додайте сіль, перець, спеції.

5. Далі можна готувати двома способами — з вареним рисом або сирим рисом. Якщо використовуєте сирої рис (попередньо промитий), то до фаршу з овочами додайте подрібнені томатні нутрощі і рис, тушьте в сковороді протягом 5-8 хвилин. В такому випадку рис вбере рідина і буде готовий після того, як ви запече його в помідорах в духовці. Другий варіант — використовувати варений рис. В такому випадку, треба буде перемішати варений рис з фаршем, а томатне пюре (приготоване за крок першому) треба буде додати в посуд для випічки фаршированих помідорів.

6. Тепер фаршируємо начинкою помідори на 3/4. Викладаємо їх у змащену маслом форму для випічки, додайте шматочок маргарину, томатне пюре, трохи водички. Закриваємо "; кришечкою" і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на хвилин 40. Слідкуйте за тим, щоб помідори були готові.

Смачного!

  • помідори— 6 штук
  • фарш (будь-який)  — 200-300 грам
  • Рослинна олія— 5-6 Ст. ложок
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • петрушка— — За смаком
  • Мал— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
  • Спеції для фаршу— — За смаком
Як приготувати помідори, фаршировані фаршем?

1. промийте помідори. Зріжте верхівку і вигріб нутрощі ложкою. Будьте уважні, щоб не пошкодити стінки помідора. Нутрощі помідора залиште, їх ми використовуємо. Якщо не лінуйтеся, можете пропустити їх через м'ясорубку або подрібнити блендером.

2. Цибулину і часник очистіть. Лук наріжте дрібними кубиками, часник подрібніть ножем.

3. Петрушку промийте і дрібно нарубати.

4. фарш (я використовую суміш яловичого зі свинячим) обсмажте на олії, поки не стане з рожевого білим. Додайте нарізану цибулю, а через хвилину — часник. помішуйте. Смажте до м'якості останніх. Потім додайте сіль, перець, спеції.

5. Далі можна готувати двома способами — з вареним рисом або сирим рисом. Якщо використовуєте сирої рис (попередньо промитий), то до фаршу з овочами додайте подрібнені томатні нутрощі і рис, тушьте в сковороді протягом 5-8 хвилин. В такому випадку рис вбере рідина і буде готовий після того, як ви запече його в помідорах в духовці. Другий варіант — використовувати варений рис. В такому випадку, треба буде перемішати варений рис з фаршем, а томатне пюре (приготоване за крок першому) треба буде додати в посуд для випічки фаршированих помідорів.

6. Тепер фаршируємо начинкою помідори на 3/4. Викладаємо їх у змащену маслом форму для випічки, додайте шматочок маргарину, томатне пюре, трохи водички. Закриваємо "; кришечкою" і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на хвилин 40. Слідкуйте за тим, щоб помідори були готові.

Смачного!

Подібні рецепти

Помідори, фаршировані фаршем і грибами

Горіховий рулет

такі помідори, фаршировані фаршем і грибами в домашніх умовах, готуються швидко. А сама закуска виходить смачна і ситна, так що і вам, і вашим домочадцям має сподобається! спробуємо? опис приготування: Хочу з вами поділитися простим рецептом помідорів, фаршированих фаршем і грибами, він прости...

Помідори з фаршем в духовці

Помідори з фаршем в духовці

думаю, вам припаде до душі простий рецепт помідорів з фаршем в духовці, — універсальна річ як на святковий стіл, так і на смачний сімейний обід. Швидке в приготуванні і ситне блюдо! опис приготування: думаю, влітку саме час дізнатися, як приготувати помідори з фаршем в духовці, адже в спеку зо...

Помідори, запечені з фаршем

Помідори, запечені з фаршем

Якщо ви хочете урізноманітнити своє обіднє меню смачним і поживним стравою, пропоную вам рецепт приготування помідорів, запечених з фаршем, який я недавно дізнався від подруги. Смачно і просто! опис приготування: Це простий рецепт приготування помідорів запечених з фаршем. Для різноманітності ...

Помідори фаршировані грибами

Помідори фаршировані грибами

Ця страва стане відмінною закускою для святкового столу. Начиняти помідори можна по-різному: грибами, куркою, сиром або овочами. Їх можна подавати з вареними інгредієнтами або запікати. опис приготування: Помідори завжди добре поєднуються з грибами або сиром. Якщо ви приготуєте помідори фаршир...

Помідори, фаршировані куркою і грибами

Помідори, фаршировані куркою і грибами

помідори, нарівні з болгарським перцем і баклажанами, відмінно підходять для фарширування, головне підібрати великі плоди з пружною шкірою, а в якості начинки ми візьмемо тут курячу грудку і грибочки. опис приготування: Насправді помідори, фаршировані куркою і грибами, в домашніх умовах я готу...