Рецепт Здобний хліб з родзинками
Власники хлепопечек ризикують захопитися і перебрати з калоріями, але я не можу не поділитися цим чудовим рецептом — хліб просто дивовижний! Він не нудотний, пишний і схожий на паску.
опис приготування:
1. Окремо збиваємо яйця в піну. Борошно обов'язково просіваємо, даємо їй подихати. Рецепт розрахований на буханку в 900 грам.
2. У ємність виливаємо сироватку, засипаємо дріжджі і цукор. Ці три компоненти запустять реакцію правильного бродіння дріжджів.
3. Далі закладаємо сіль, олія, яйця, ванілін, борошно і відразу ставимо на заміс. Вибираємо програму "; Основна" або & Quot; & Quot Хліб;, важливо, Щоб зробити режим розрахований не менше, ніж на 3 годину. Оптимальним часом є 3-3,5 годину. Корочку виставляємо світлу або середню — інакше хліб вийде занадто засмажені.
4. включаємо хлібопічку. За сигналом додаємо ізюм в тісто і дервянной лопаткою відскрібатися зі стінок налиплі шматочки, відправляємо їх в основний грудочку тесту. Далі хлібопічка зробить все сама. Хлібець дивовижно смачний — будьте готові до того, що він зникне ще теплим, а домашні попросять вас повторити!
- сироватка, кефір— 100 грам
- дріжджі сухі— 2,5 чайних ложки
- цукор— 7 Ст. ложок
- сіль— 0,5 чайних ложки
- яйця— 3 штуки
- ванільний цукор— 1 штука(пакетик)
- рослинна олія— 6 Ст. ложок
- борошно біла— 450 грам
- родзинки— 50-70 грам
2. У ємність виливаємо сироватку, засипаємо дріжджі і цукор. Ці три компоненти запустять реакцію правильного бродіння дріжджів.
3. Далі закладаємо сіль, олія, яйця, ванілін, борошно і відразу ставимо на заміс. Вибираємо програму "; Основна" або & Quot; & Quot Хліб;, важливо, Щоб зробити режим розрахований не менше, ніж на 3 годину. Оптимальним часом є 3-3,5 годину. Корочку виставляємо світлу або середню — інакше хліб вийде занадто засмажені.
4. включаємо хлібопічку. За сигналом додаємо ізюм в тісто і дервянной лопаткою відскрібатися зі стінок налиплі шматочки, відправляємо їх в основний грудочку тесту. Далі хлібопічка зробить все сама. Хлібець дивовижно смачний — будьте готові до того, що він зникне ще теплим, а домашні попросять вас повторити!
Подібні рецепти
Здобний хліб в хлібопічці
Цей пиріг дуже корисний, так як готується з вівсяних пластівців. Цей пиріг дуже смачний, ароматний і ситний. Цей пиріг просто і легко готується і не займе у вас багато часу. кількість порцій: 4 Вівсяні або пшеничні пластівці— 3 склянки молоко— 1 Склянка вода— 0,5 склянки яйце— 1 штука борошно— ...
Плов з курагою і родзинками
Жменя сухофруктів здатна перетворити будь-який, навіть не самий "; м'ясистий" плов в справжні ласощі. Але як приготувати плов з курагою і родзинками взагалі без м'яса? легко! подробиці — в рецепті. опис приготування: Якщо все, ніж ви маєте в своєму розпорядженні для приготування вечері, це тро...
Рисовий десерт з родзинками
Рецепт приготування десерту з рису, кокосового молока, кориці, імбиру, гвоздики, мускатного горіха, цукру і родзинок. опис приготування: Цей рисовий десерт з ароматом кориці, гвоздики і імбиру - ідеальний десерт для новорічних свят. солі— 1 1/2 чайних ложки палички кориці— 3 штуки імбиру— 1...
Пиріг з ромом і родзинками
Рецепт приготування пирога з родзинками і заварним ромовим кремом. опис приготування: Викласти тісто на злегка посипаною борошном поверхні. Розкачати коло діаметром 30 см і товщиною близько 6 мм. Викласти тісто у форму діаметром 22 см, обрізати краю. Охолодити тісто в холодильнику близько 30 х...
Пироги з родзинками
Пишні рум'яні пироги завжди були окрасою столу і предметом гордості будь-якої господині. Спробуйте і ви їх приготувати! опис приготування: Масло розтерти з цукром. Вбити яйця по одному, додавши 1 столову ложку борошна з кожним. Акуратно перемішати з борошном і родзинками (або смородиною). роз...