Рецепт Плов з баранячими реберцями

Рецепт Плов з баранячими реберцями
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Хочу вам запропонувати класичний рецепт плову з баранячими реберцями, — на курдючному жирі, Казань, з усіма спеціями і добавками. Дуже смачно виходить, а заради цього варто постаратися, вірно?

опис приготування:

Хочу сказати відразу, що рецепт приготування плову з баранячими реберцями забирає досить багато часу. Так що запасіться терпінням і нікуди від казанка не відходьте! зате, що теж варто визнати, сам по собі це досить простий рецепт плову з баранячими реберцями, час забирає швидше очікування, ніж ваші безпосередні праці. Так що цілком можна з кухні не йти, але займатися своїми справами з чистою совістю. А ароматний, розсипчастий і шалено смачний плов вже точно окупить ваш час!

  • реберця— 700 грам
  • Kurdyuk— 200 грам
  • морква— 500 грам
  • Мал— 700 грам
  • горох (Накхон)  — 100 грам
  • останній— 50 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • часник— 1 штука
  • зіра— За смаком
  • сіль— За смаком
Плов з баранячими реберцями - фото крок 1 1. В казані топимо жир з курдючного сала. шкварки виймаємо, закладаємо реберця. Обсмажити до золотистого кольору.

Плов з баранячими реберцями - фото крок 2 2. Додаємо цибулю півкільцями, і смажимо, поки цибуля не стане прозорим.

Плов з баранячими реберцями - фото крок 3 3. Тепер додамо морква. перемішаємо. Солимо і перчимо до смаку.

Плов з баранячими реберцями - фото крок 4 4. вогонь зменшуємо, заливаємо води (приблизно на сантиметр над м'ясом), і подачі kismis, горох, часник, зиру і інші спеції. закриваємо кришкою, нехай гаситься.

Плов з баранячими реберцями - фото крок 5 5. рис промиваємо, через півгодини викладаємо в каструлю і розрівнюємо. Заливаємо водою на 8 мм, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо до готовності рису.

Подібні рецепти

Плов з реберцями в мультиварці

Суп гороховий з копченими реберцями

Рецепт приготування плову з реберцями в мультиварці — одне з найулюбленіших моїх страв. Воно ідеально підходить для випадків, коли на підготовку обіду часу немає, а годувати сім'ю консервами не хочеться. опис приготування: Звичайно ж, не можна сказати, що цей рецепт — повноцінний класичний рец...

Плов з реберцями

Плов з реберцями

звичайно, на сьогоднішній день існує безліч рецептів приготування плову, але, на мій погляд, найсмачнішим варіантом завжди залишався ароматний плов, приготований зі свинячими реберцями. опис приготування: Цей рецепт приготування плову з реберцями я дізналася ще в дитинстві від моєї мами, тому ...

Пиріг-плов

Пиріг-плов

Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини з помідорами

Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...

Плов з гречки з куркою

Плов з гречки з куркою

Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...