Рецепт Плов з баранячими реберцями
Хочу вам запропонувати класичний рецепт плову з баранячими реберцями, — на курдючному жирі, Казань, з усіма спеціями і добавками. Дуже смачно виходить, а заради цього варто постаратися, вірно?
опис приготування:
Хочу сказати відразу, що рецепт приготування плову з баранячими реберцями забирає досить багато часу. Так що запасіться терпінням і нікуди від казанка не відходьте! зате, що теж варто визнати, сам по собі це досить простий рецепт плову з баранячими реберцями, час забирає швидше очікування, ніж ваші безпосередні праці. Так що цілком можна з кухні не йти, але займатися своїми справами з чистою совістю. А ароматний, розсипчастий і шалено смачний плов вже точно окупить ваш час!
- реберця— 700 грам
- Kurdyuk— 200 грам
- морква— 500 грам
- Мал— 700 грам
- горох (Накхон) — 100 грам
- останній— 50 грам
- Цибуля— 3 штуки
- часник— 1 штука
- зіра— За смаком
- сіль— За смаком
2. Додаємо цибулю півкільцями, і смажимо, поки цибуля не стане прозорим.
3. Тепер додамо морква. перемішаємо. Солимо і перчимо до смаку.
4. вогонь зменшуємо, заливаємо води (приблизно на сантиметр над м'ясом), і подачі kismis, горох, часник, зиру і інші спеції. закриваємо кришкою, нехай гаситься.
5. рис промиваємо, через півгодини викладаємо в каструлю і розрівнюємо. Заливаємо водою на 8 мм, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо до готовності рису.
Подібні рецепти
Суп гороховий з копченими реберцями
Рецепт приготування плову з реберцями в мультиварці — одне з найулюбленіших моїх страв. Воно ідеально підходить для випадків, коли на підготовку обіду часу немає, а годувати сім'ю консервами не хочеться. опис приготування: Звичайно ж, не можна сказати, що цей рецепт — повноцінний класичний рец...
Плов з реберцями
звичайно, на сьогоднішній день існує безліч рецептів приготування плову, але, на мій погляд, найсмачнішим варіантом завжди залишався ароматний плов, приготований зі свинячими реберцями. опис приготування: Цей рецепт приготування плову з реберцями я дізналася ще в дитинстві від моєї мами, тому ...
Пиріг-плов
Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...
Плов з баранини з помідорами
Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...
Плов з гречки з куркою
Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...