Рецепт Пиріжки з яловичиною
Пиріжки з яловичиною — це дуже смачні і апетитні м'ясні пиріжки з листкового тіста. готуються просто, досить швидко і не вимагають особливих зусиль.
опис приготування:
Пиріжки з яловичиною — це пишні і рум'яні пиріжки, які подобаються всім. Їх велика перевага — швидкість і легкість приготування. Я раджу для цього рецепта використовувати дріжджове листкове тісто, тоді пиріжки будуть більше походити на "; бабусину" випічку. іноді, для різноманітності я змішую яловичий фарш зі свинячим (з метою економії), але перевагу віддаю все ж чистому говяжьему фаршу.
Успіхів і приємного апетиту!
- Цибуля— 100 грам
- Фарш із яловичини— 700 грам
- Рослинна олія— 40 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- борошно— 50 грам
- Листкове тісто— 500 грам
- яйце— 1 штука
Разогреваем сковородку и вливаем на нее растительное масло. Лук обсмажуємо до прозорості, потім додаємо фарш. Все перемешиваем и жарим, пока не испарится мясной сок. Фарш нужно раздробить.
Тісто заздалегідь размораживаем. На стол высыпаем муку и и выкладываем листы. Раскатываем их и нарезаем прямоугольниками.
яйце збиваємо. На каждый прямоугольник выкладываем по столовой ложке начинки. Края смазываем яйцом (як на фото) и склеиваем.
Противень смазываем масло и выкладываем пирожки, поверхность которых смазываем яйцом. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Температуру убавляем до 180 и ставим выпекаться пирожки на 20-25 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Курзе з кропивою
Рецепт з "; Ігри Престолів ";. Пиріг з дріжджового тіста з яловичиною і сухофруктами. Дуже смачний і самодостатній, підійде для святкового столу. стало цікаво? Заходьте і дивіться, як готувати. опис приготування: пиріг приголомшливий: дуже смачне тісто, а в начинці яловичина, просочена фруктов...
Пиріг з яловичиною і нирками
Рецепт приготування англійського пирога. кількість порцій: 6 баранячі нирки— 300 грам безкісткової яловичини— 300 грам вершкове масло— 60 грам мука— 30 грам смужки бекону— 8 штук цибулини— 3 штуки картопля— 5 штук молоко— 300 мілілітрів консервовані томати— 400 грам рослинна олія— 2 Ст. ложки с...
Плов з яловичиною і копченостями
Копченості надають плову особливий приголомшливий смак і неповторний аромат, тому якщо ви любите плов і хочете приготувати його як-небудь незвично, то цей рецепт то якраз, що ви шукали. опис приготування: Хоча різні копченості і не відносяться до числа корисних продуктів, але все ж страви з ни...
Розсольник з яловичиною і перловкою
Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...
Рулетики з баклажанів з яловичиною
Баклажанові рулетики - це смачна і невигадлива закуска. У начинку можна покласти що завгодно, головне щоб поєднувалося зі смаком баклажанів. Пропоную рецепт рулетиків з баклажанів з яловичиною. опис приготування: Рулетики з баклажанів з яловичиною можна подавати як ситну закуску, так і основне...