Рецепт Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла

Рецепт Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт з "; Ігри Престолів ";. Пиріг з дріжджового тіста з яловичиною і сухофруктами. Дуже смачний і самодостатній, підійде для святкового столу. стало цікаво? Заходьте і дивіться, як готувати.

опис приготування:

пиріг приголомшливий: дуже смачне тісто, а в начинці яловичина, просочена фруктовими соками. Сухофрукти можна змінювати на свій смак, та й яловичину можна поміняти на свинину або курку.

  • Борошно пшеничне— 3  склянки(тісто)
  • молоко— 1 Склянка(тісто)
  • цукор— 2 Ст. ложки(тісто)
  • Вершкове масло— 50 грам(тісто)
  • крем— 70 грам(тісто)
  • дріжджі сухі— 1 Чайна ложка(тісто)
  • сіль— 1/2 чайних ложки(тісто)
  • яловичина тушкована— 500 грам
  • бекон— 70 грам
  • чорнослив сушений— 50 грам
  • Ізюм— 50 грам
  • фініки— 100 грам
  • бульйон— 150 мілілітрів
  • Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • оцет винний— 2 Ст. ложки
Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 1 1. М'ясо наріжте на шматочки і тушкуйте близько години.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 2 2. Для тіста розтоплене масло влийте в молоко.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 3 3. додайте сметану.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 4 4. Додайте цукор і дріжджі. Ostayte з 10 хвилин.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 5 5. Просійте борошно з сіллю, замісіть тісто. Накрийте плівкою і приберіть в тепле місце на 40 хвилин.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 6 6. Тушковане м'ясо дрібно наріжте.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 7 7. Бекон наріжте кубиком і обсмажте на сковороді. жир злийте.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 8 8. сухофрукти промийте.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 9 9. Наріжте сухофрукти кубиком, у фініків приберіть кісточки.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 10 10. До бекону додайте м'ясо і сухофрукти, обсмажуйте 5 хвилин.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 11 11. додайте оцет, бульйон, борошно і тушкуйте до легкого загустіння. прохолодний.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 12 12. тісто розкачати, викладіть в центр начинку.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 13 13. набір кінець, змастіть яйцем.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 14 14. Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 45 хвилин.

Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла - фото крок 15 15. Смачного!

Подібні рецепти

Пиріг з яловичиною і нирками

Фарш під шубою в духовці

Рецепт приготування англійського пирога. кількість порцій: 6 баранячі нирки— 300 грам безкісткової яловичини— 300 грам вершкове масло— 60 грам мука— 30 грам смужки бекону— 8 штук цибулини— 3 штуки картопля— 5 штук молоко— 300 мілілітрів консервовані томати— 400 грам рослинна олія— 2 Ст. ложки с...

Пиріг з беконом і цибулею

Пиріг з беконом і цибулею

Рецепт приготування французького пирога з шматочками бекону і цибулею. кількість порцій: 4 бекон (смужки)  — 120 грам вода— 1 Склянка жовтий цибулю— 2 штуки(тонко нарізаний ) Зелена цибуля— 1 Ст. ложка(нарізаний ) Розчин борошна Wondra— 1 Склянка олія— 2 Ст. ложки крем— 1 Склянка Розігрійт...

Пиріжки з яловичиною

Пиріжки з яловичиною

Пиріжки з яловичиною — це дуже смачні і апетитні м'ясні пиріжки з листкового тіста. готуються просто, досить швидко і не вимагають особливих зусиль. опис приготування: Пиріжки з яловичиною — це пишні і рум'яні пиріжки, які подобаються всім. Їх велика перевага — швидкість і легкість приготуванн...

Плов з яловичиною і копченостями

Плов з яловичиною і копченостями

Копченості надають плову особливий приголомшливий смак і неповторний аромат, тому якщо ви любите плов і хочете приготувати його як-небудь незвично, то цей рецепт то якраз, що ви шукали. опис приготування: Хоча різні копченості і не відносяться до числа корисних продуктів, але все ж страви з ни...

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...