Рецепт Пиріг з яловичиною і беконом з Вінтерфелла
Рецепт з "; Ігри Престолів ";. Пиріг з дріжджового тіста з яловичиною і сухофруктами. Дуже смачний і самодостатній, підійде для святкового столу. стало цікаво? Заходьте і дивіться, як готувати.
опис приготування:
пиріг приголомшливий: дуже смачне тісто, а в начинці яловичина, просочена фруктовими соками. Сухофрукти можна змінювати на свій смак, та й яловичину можна поміняти на свинину або курку.
- Борошно пшеничне— 3 склянки(тісто)
- молоко— 1 Склянка(тісто)
- цукор— 2 Ст. ложки(тісто)
- Вершкове масло— 50 грам(тісто)
- крем— 70 грам(тісто)
- дріжджі сухі— 1 Чайна ложка(тісто)
- сіль— 1/2 чайних ложки(тісто)
- яловичина тушкована— 500 грам
- бекон— 70 грам
- чорнослив сушений— 50 грам
- Ізюм— 50 грам
- фініки— 100 грам
- бульйон— 150 мілілітрів
- Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
- оцет винний— 2 Ст. ложки
2. Для тіста розтоплене масло влийте в молоко.
3. додайте сметану.
4. Додайте цукор і дріжджі. Ostayte з 10 хвилин.
5. Просійте борошно з сіллю, замісіть тісто. Накрийте плівкою і приберіть в тепле місце на 40 хвилин.
6. Тушковане м'ясо дрібно наріжте.
7. Бекон наріжте кубиком і обсмажте на сковороді. жир злийте.
8. сухофрукти промийте.
9. Наріжте сухофрукти кубиком, у фініків приберіть кісточки.
10. До бекону додайте м'ясо і сухофрукти, обсмажуйте 5 хвилин.
11. додайте оцет, бульйон, борошно і тушкуйте до легкого загустіння. прохолодний.
12. тісто розкачати, викладіть в центр начинку.
13. набір кінець, змастіть яйцем.
14. Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 45 хвилин.
15. Смачного!
Подібні рецепти
Фарш під шубою в духовці
Рецепт приготування англійського пирога. кількість порцій: 6 баранячі нирки— 300 грам безкісткової яловичини— 300 грам вершкове масло— 60 грам мука— 30 грам смужки бекону— 8 штук цибулини— 3 штуки картопля— 5 штук молоко— 300 мілілітрів консервовані томати— 400 грам рослинна олія— 2 Ст. ложки с...
Пиріг з беконом і цибулею
Рецепт приготування французького пирога з шматочками бекону і цибулею. кількість порцій: 4 бекон (смужки) — 120 грам вода— 1 Склянка жовтий цибулю— 2 штуки(тонко нарізаний ) Зелена цибуля— 1 Ст. ложка(нарізаний ) Розчин борошна Wondra— 1 Склянка олія— 2 Ст. ложки крем— 1 Склянка Розігрійт...
Пиріжки з яловичиною
Пиріжки з яловичиною — це дуже смачні і апетитні м'ясні пиріжки з листкового тіста. готуються просто, досить швидко і не вимагають особливих зусиль. опис приготування: Пиріжки з яловичиною — це пишні і рум'яні пиріжки, які подобаються всім. Їх велика перевага — швидкість і легкість приготуванн...
Плов з яловичиною і копченостями
Копченості надають плову особливий приголомшливий смак і неповторний аромат, тому якщо ви любите плов і хочете приготувати його як-небудь незвично, то цей рецепт то якраз, що ви шукали. опис приготування: Хоча різні копченості і не відносяться до числа корисних продуктів, але все ж страви з ни...
Розсольник з яловичиною і перловкою
Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...