Рецепт Пиріг з яблуками «Лентяйскій»

Рецепт Пиріг з яблуками «Лентяйскій»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вам не хочеться морочитися з повітряним здобним тестом або готувати бісквітну "; Шарлотку ";, обов'язково подивіться цей рецепт. Тут я розповім, як приготувати пиріг з яблуками "; Лентяйскій ";.

опис приготування:

Особливість цього пирога в тому, що не потрібно збивати тісто, досить лише змішати всі сухі інгредієнти. Вся справа в тому, що в даному рецепті використовуються дуже соковиті яблука — саме їх сік розмочує сухі інгредієнти і робить пиріг смачним, м'яким, соковитим. Обов'язково частина яблук не просто наріжте невеликими шматочками, а натріть на тертці, щоб вони дали більше соку. За бажанням додайте трохи кориці або ванілі в начинку.

  • Ванільний цукор— 10 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • цукор— 1 Склянка
  • Манна крупа— 1 Склянка
  • борошно— 1 Склянка
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • соковиті яблука— 1,2 кілограма
  • обкладинка— За смаком
  • Сік лимона— За смаком
1 1. У глибокій мисці з'єднайте цукор, ванільний цукор, манну крупу, борошно, розпушувач і сіль. Соковиті яблука промийте. 2/3 яблук наріжте кубиком, а 1/3 натріть на тертці.

2 2. Нарізані і терті яблука перемішайте і за бажанням додайте лимонний сік або корицю. На дно форми натріть на крупній тертці 50 грам холодного вершкового масла.

3 3. Злегка присипте масло сухою сумішшю і викладіть яблучний шар. Потім знову присипте яблука сухою сумішшю, викладіть шар яблук. Повторіть цю операцію ще раз.

4 4. фінальний шар — суха суміш. Посипте пиріг залишилися холодним маслом, тертим.

5 5. Випікайте пиріг у розігрітій до 160 градусів духовці близько години. Готовий пиріг посипте цукровою пудрою. Смачного!

Подібні рецепти

Пиріг з апельсиновим йогуртом і печеними яблуками

Запечена камбала

Рецепт приготування пирога з йогуртом, апельсином, цедрою і печеними яблуками. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Довести 4 склянки води до кипіння в середній каструлі. Додати апельсин і варити 5 хвилин. Злити воду, залити в каструлю 4 с...

Пиріг з яблуками без яєць

Пиріг з яблуками без яєць

Пиріг з яблуками без яєць печу своєму племіннику, у якого алергія на яйця. Підходить він і вегетаріанцям. Такий пиріг мало чим відрізняється від свого яєчного тезки, він виходить пишним і смачним. опис приготування: виявляється, без яєць можна приготувати практично все. Коли почав шукати рецеп...

Пиріг з яблуками і чорносливом

Пиріг з яблуками і чорносливом

Пиріг з яблуками і чорносливом — ідеальний пиріг для того, щоб задовольнити тягу до солодкого, але не зіпсувати фігуру під час літнього сезону. Солодкий і не дуже калорійний пиріг. опис приготування: Для зручності вирішила інгредієнти вказувати не в грамах, як зазвичай, а вимірювати їх чашками...

Пиріг з яблуками і бананами

Пиріг з яблуками і бананами

Пиріг з яблуками і бананами виходить ніжним, трохи вологим за рахунок бананів. Яблучка вносять кислинку, а солодкий банан надає екзотичний смак класичного пирога. Пиріг для будь-якого часу року! опис приготування: Пиріг з яблуками і бананами виходить середнім, на невелику компанію. Я випікаю в...

Пиріг з яблуками і сливами

Пиріг з яблуками і сливами

Рецепт приготування пирога з яблуками, сливами і меленою корицею. опис приготування: Для приготування цього пирога використовуйте стиглі солодкі сливи. вершкового масла— 7 Ст. ложок апельсинової цедри— 1/2 чайних ложки яйце— 1 штука розпушувача— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки начинк...