Рецепт Пиріг з яблуками і чорносливом
Пиріг з яблуками і чорносливом — ідеальний пиріг для того, щоб задовольнити тягу до солодкого, але не зіпсувати фігуру під час літнього сезону. Солодкий і не дуже калорійний пиріг.
опис приготування:
Для зручності вирішила інгредієнти вказувати не в грамах, як зазвичай, а вимірювати їх чашками. Це зручно, по-моєму, адже кухонні ваги є далеко не у всіх, а чашки — у всіх Так що пропорції буде витримати дуже легко.
Цей пиріг я спробувала в одному цікавому кафе, де він увійшов в "; 100 страв, які потрібно спробувати перш, ніж померти" цього ресторану Будинки спробувала зобразити по пам'яті такий же пиріг — вийшло майже те ж саме, благо рецепт нескладний. Торт дійсно чудовий у смакову плані: яблука, чорнослив і мед відмінно врівноважують один одного, борошна в пирозі трохи, тому він виходить відносно легким. І готувати його нескладно. Так що — не бачу приводу позбавляти себе такого задоволення Готуємо, sladkoezhki! Рецепт пирога з яблуками і чорносливом — до вашої уваги нижче.
хай щастить!
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- яйце— 1 штука
- ванілін— 1/2 чайних ложки
- яблуко— 1 штука
У великій мисці збийте мед, яйце, ванілін і розтоплене вершкове масло до однорідної консистенції.
Додайте в суміш дрібно нарізаний чорнослив, попередньо замочений у гарячій кип'яченій воді (воду потрібно злити, природно).
Шпателем підмісити муку до тесту.
нарешті, додайте в тісто дрібно нарізані яблука і добре все перемішайте.
Тісто перекладіть в змащену вершковим маслом форму для запікання діаметром 22-23 см. запікайте пиріг 45 хвилин при 180 градусах (ставити потрібно в гарячу духовку), після чого дайте йому охолонути при кімнатній температурі.
Пиріг з яблуками і чорносливом готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Гусь фарширований яблуками і чорносливом
Панна кота - це традиційний італійський десерт з вершків та желатину. Чорнослив в цьому рецепті ви можете замінити сушеними грушами, абрикосами, вишнею, журавлиною або персиками. опис приготування: зробити тісто. Розігріти духовку до 160 градусів. У кухонному комбайні змішати печиво, горіхи, ц...
Пиріг з сиром і чорносливом
Обов'язково приготуйте цей пиріг! Поєднання горіхів і сухофруктів не залишить вас в байдужих. Готувати цю випічку досить просто. Він схожий на кекс, виходить розсипчастим. раджу спробувати. опис приготування: І знову рецепт з полем для імпровізації! Я використовувала фісташки і чорнослив, ви ж...
Пиріг з чорносливом і грецькими горіхами
Чорнослив і волоські горіхи в пирозі — це класичне поєднання, а якщо до них ще додати шоколад, то пиріг виходить приголомшливий. Вологий бісквіт з багатим шоколадним смаком, приготовим? опис приготування: Рецепт цього пирога досить простий. Якщо у вас немає комбайна, його можна замінити міксер...
Пиріг з чорносливом
Якщо ви любите випічку з чорносливом, то мій рецепт припаде до смаку. Щоб зробити пиріг більш ароматним, я додала корицю і мелений імбир. розповідаю, як приготувати пиріг з чорносливом. опис приготування: вибираючи чорнослив, зверніть увагу на його вид: фрукти повинні бути сухими, цілими і мат...
Пиріг з тіста філо з яблуками і грушами
Рецепт приготування пирога з тіста філо з підсмаженими горіхами пекан, грушами, яблуками і меленою корицею. опис приготування: Листкові хрусткі шматочки пирога нагадують фруктову пахлаву. При бажанні ви можете прикрасити десерт збитими вершками. цукор— 1/2 склянки(плюс цукор для посипання) м...