Рецепт Пиріг з апельсиновим йогуртом і печеними яблуками
Рецепт приготування пирога з йогуртом, апельсином, цедрою і печеними яблуками.
опис приготування:
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання.
Довести 4 склянки води до кипіння в середній каструлі. Додати апельсин і варити 5 хвилин. Злити воду, залити в каструлю 4 склянки води і довести до кипіння ще раз. Додати апельсин і варити 5 хвилин.
Тим часом в мисці просіяти борошно, 1/2 склянки цукрового піску, порошку для випічки, соди і солі, відкласти в сторону.
Прибрати апельсин з киплячої води і додати, що залишився 1 стакан цукрового піску. варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Повернути апельсин в киплячу воду і варити, поки апельсин не розм'якшити, близько 5 хвилин. Злити воду і змішати апельсин в кухонному разом з 1/4 чашки йогурту, цедрою апельсина, яйцем, медом і ваніллю. Додати борошно і перемішати.
Викласти тісто в підготовлену форму і випікати пиріг до золотистого кольору, від 25 до 30 хвилин.
Тим часом в маленькій каструлі збити лимонний сік, кондитерський цукор і залишилися 1/4 чашки йогурту. Довести до кипіння на середньому вогні. варити, поки глазур не загусне, близько 3 хвилин.
Видалити пиріг з духовки і викласти на решітку. Залити пиріг глазур'ю. дати постояти, поки глазур не вбереться. Подавати торт з нарізаними печеними яблуками.
- большой апельсин навель— 1 штука
- борошна— 1 1/2 склянки
- цукрового піску— 1 1/2 склянки
- розпушувача— 1 Чайна ложка
- соди— 1/8 чайних ложки
- соли крупного помола— 1 щіпка
- йогурту— 1/2 склянки
- апельсинової цедри— 1 Чайна ложка
- велике яйце— 1 штука
- меду— 3 Ст. ложки
- екстракту ванілі— 1/2 чайних ложки
- лимонного соку— 1/4 склянки
- запеченные яблоки— — За смаком
Довести 4 склянки води до кипіння в середній каструлі. Додати апельсин і варити 5 хвилин. Злити воду, залити в каструлю 4 склянки води і довести до кипіння ще раз. Додати апельсин і варити 5 хвилин.
Тим часом в мисці просіяти борошно, 1/2 склянки цукрового піску, порошку для випічки, соди і солі, відкласти в сторону.
Прибрати апельсин з киплячої води і додати, що залишився 1 стакан цукрового піску. варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Повернути апельсин в киплячу воду і варити, поки апельсин не розм'якшити, близько 5 хвилин. Злити воду і змішати апельсин в кухонному разом з 1/4 чашки йогурту, цедрою апельсина, яйцем, медом і ваніллю. Додати борошно і перемішати.
Викласти тісто в підготовлену форму і випікати пиріг до золотистого кольору, від 25 до 30 хвилин.
Тим часом в маленькій каструлі збити лимонний сік, кондитерський цукор і залишилися 1/4 чашки йогурту. Довести до кипіння на середньому вогні. варити, поки глазур не загусне, близько 3 хвилин.
Видалити пиріг з духовки і викласти на решітку. Залити пиріг глазур'ю. дати постояти, поки глазур не вбереться. Подавати торт з нарізаними печеними яблуками.
Подібні рецепти
Тарту з помідорами і печеними перцями
Салат від шеф-кухаря від Юрія Приємський — смачний, яскравий, корисний. Приготуйте будинку блюдо ресторанного рівня, рецепт якого розповів головний кухар ресторану "; Одеса ";. опис приготування: Як приготувати салат з креветками, брокколі і печеними овочами в домашніх умовах? Дуже просто! Про...
Пончики з апельсиновим соусом
Рецепт приготування пончиків з апельсиновим соусом кількість порцій: 10-15 сухих дріжджів— 2 чайних ложки теплої води— 100 мілілітрів меду— 2 Ст. ложки яєчні білки— 3 штуки борошна— 2 склянки(неповних) солі— 1 щіпка вершкового масла— 50 грам цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для фритюру— 1 штук...
Салат з авокадо з апельсиновим соусом
Легкий і смачний салат з авокадо готується з додаванням апельсинів і незвичайної заправкою (теж на основі апельсинів). Незвичайне поєднання інгредієнтів робить салат гармонійним і дуже смачним. опис приготування: Якщо ви любите легкі салати, то цей рецепт вас порадує. Про корисність авокадо і ...
Салат з апельсиновим соусом
Приготуємо смачний салат з лососем в апельсиновому соусі — відмінне частування для гостей на свято. Готуватися салат з лососем швидко, а виходить дуже смачно і незвично. опис приготування: Такий салат можете приготувати з будь-червоною рибою або птицею, відмінно підійде куряча грудка, яку треб...
Сьомга під апельсиновим соусом
Сьомга під апельсиновим соусом — один з безлічі способів смачно приготувати сьомгу. мінімум старань, півгодини часу — і смачний обід або вечерю з простих інгредієнтів у вашій тарілці. опис приготування: Любителям червоної риби присвячується. Сьомга під апельсиновим соусом виходить куди більш о...