Рецепт Пиріг з сиром і шпинатом
Про пиріг можна сказати, що він ситний, смачний, з корисною начинкою з сиру і шпинату. Візьміть будь-який дріжджове тісто, якщо у вас немає улюбленого рецепта, то шукайте на сайті!
опис приготування:
Як приготувати пиріг з сиром і шпинатом? Дуже легко! Дивіться і повторюйте за мною, буде смачно! Але хочу дати декілька порад: для пирога беріть тільки сухий сир, інакше пиріг не пропечеться; в літній сезон беріть свіжий шпинат, а взимку відмінно вийде пиріг із замороженого, але його потрібно розморозити повністю, добре віджати руками рідину, лише потім з'єднати з іншими інгредієнтами. От і все, хай щастить!
- шпинат заморожений— 300 грам
- Сир— 500 грам
- яйце— 7 штук
- Дріжджове тісто для пирогів— 300 грам
- сіль, перець чорний мелений— За смаком
- Рослинна олія без запаху— 1 Чайна ложка(для змащування форми)
2. У чаші подрібнювача з'єднайте сир з трьома сирими яйцями, шпинатом і сіллю (за смаком).
3. Подрібнюйте масу до максимально однорідного стану.
4. Форму для пирога змастіть рослинною олією. Розділити тісто на дві частини: велику будемо використовувати, як дно і борти, а меншу для "; кришечки" пирога. товщина тесту 5 мм.
5. Розподіліть рівномірно сирно-шпинатну масу, варені яйця.
6. Розкачайте за розміром "; кришечку" пирога, покладіть зверху і защіпніте край.
7. По центру зробіть отвір, змастіть пиріг яйцем і відправте в гарячу духовку на 45-50 хвилин, температура 190 градусів.
8. Готовий пиріг остудіть у формі.
9. І в розрізі! приємного!
Подібні рецепти
Капуста одноденка
Рецепт приготування італійського пирога зі шпинатом, рикоттой, кропом і сиром пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Крупно нарізати листя шпинату, відкласти в сторону. Нагріти масло в неглибокій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, готувати до м'яко...
Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом
Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом — дуже простий і дуже смачний пиріг з червоною рибою. Поєднання продуктів просто ідеальне — гріх не спробувати! опис приготування: Пироги з червоною рибою — моя пристрасть. Смак червоної риби, запеченої в тісті, словами передати неможливо — це треба пробуват...
Піца зі шпинатом, цибулею і сиром
Італійці роблять піцу з будь-якою начинкою. Тут не обов'язково використовувати ковбасу з сиром або навіть томатний соус. Все дуже просто, розповім про те, як приготувати піцу зі шпинатом, цибулею і сиром. опис приготування: Якщо захотілося піци, а під рукою інгредієнти, які більше підходять дл...
Пиріжки з шпинатом і сиром Фета
Рецепт приготування пиріжків з вершкового тіста з начинкою з сиру Фета, шпинату і кропу. опис приготування: Завдяки використанню в тесті жирних вершків і вершкового сиру, пиріжки виходять незвичайно ніжними і м'якими. м'якого вершкового масла— 8 Ст. ложок(1 паличка) тісто) м'якого вершкового...
Різотто зі шпинатом і козячим сиром
Рецепт приготування різотто, звареного на курячому бульйоні зі шпинатом і козячим сиром. опис приготування: У цьому рецепті зібрані кілька рецептів різотто, для того щоб створити неповторний смак цієї страви. Селера і цибулю додадуть різотто цікаві нотки, а козячий сир додасть оригінальності. ...