Рецепт Пиріжки з шпинатом і сиром Фета

Рецепт Пиріжки з шпинатом і сиром Фета
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пиріжків з вершкового тіста з начинкою з сиру Фета, шпинату і кропу.

опис приготування:

Завдяки використанню в тесті жирних вершків і вершкового сиру, пиріжки виходять незвичайно ніжними і м'якими.

  • м'якого вершкового масла— 8 Ст. ложок(1 паличка) тісто)
  • м'якого вершкового сиру— 120 грам(тісто)
  • солі— 1/2 чайних ложки(тісто)
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка(начинка)
  • солі— 1/2 чайних ложки(начинка)
  • великих яйця— 2 штуки(начинка)
  • сушеного кропу— 1 Ст. ложка(начинка)
Пиріжки з шпинатом і сиром Фета - фото крок 1 1. Щоб зробити начинку, розігріти оливкову олію в середній сковороді на середньому вогні. Додати нарізану цибулю і обсмажити до тих пір, поки цибуля не стане прозорим, близько 3 хвилин. Додати дрібно нарізаний шпинат, посолити і смажити близько 2 хвилин.

Пиріжки з шпинатом і сиром Фета - фото крок 2 2. Зняти з вогню, злегка остудити. змішати з 1 збитим яйцем, розкришеним сиром Фета і зеленню кропу. охолодити начинку.

Пиріжки з шпинатом і сиром Фета - фото крок 3 3. У кухонному комбайні або за допомогою електричного міксера збити вершкове масло, вершковий сир і вершки. Додати борошно і сіль, збити. Викласти тісто на добре посипану борошном поверхню і розділити на 2 частини. Сформувати з кожної частини диск і обернути в поліетилен. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Пиріжки з шпинатом і сиром Фета - фото крок 4 4. На добре посипаній борошном поверхні розкачати один диск тесту в коло близько 30 см. Тісто має бути тонким, але не прозорим. Повторити з другою половиною тіста. Розігріти духовку до 190 градусів. Вистелити пергаментним папером. Використовуючи перевернуту чашку (діаметр близько 12 см), вирізати близько 3 кіл з кожного шматка тесту. Після вирізання зібрати всі обривки тесту і розкачати тісто ще раз. вирізати кола. викласти 1/4 чашки начинки в центр кожного кола.

Пиріжки з шпинатом і сиром Фета - фото крок 5 5. Змочити краї тіста водою. Скласти тісто у формі півкола. Защипнути краю разом і притиснути виделкою. Повторити з рештою тестом і начинкою. На цьому кроці пиріжки можуть бути заморожені. Викласти пиріжки на підготовлений лист і поставити в холодильник на кілька хвилин. Наколоти пиріжки зверху два рази виделкою.

Пиріжки з шпинатом і сиром Фета - фото крок 6 6. Збити яйце з 1 столовою ложкою води. Змастити яєчної сумішшю пиріжки.

Пиріжки з шпинатом і сиром Фета - фото крок 7 7. Випікати пиріжки протягом 20-25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин перед подачею на стіл. Пиріжки можна охолодити і заморозити, а потім розігріти в мікрохвильовій печі.

Подібні рецепти

Рулет з куркою, сиром фета і в'яленими помідорами

Салат «Селера з куркою»

Рецепт приготування рулету з куркою, сиром фета і в'яленими помідорами. Дуже смачне і ситне блюдо. опис приготування: У великому закривається поліетиленовому пакеті, з'єднати курячі грудки і 1 / 4 склянки соусу. Закрити і поставити в холодильник на кілька годин. Розігрійте гриль на сильному во...

Салат з помідорів з сиром фета

Салат з помідорів з сиром фета

Відмінна ідея для салату на природі — салат з помідорів з сиром фета. Їдемо на дачу, прихопивши шматочок фети, зриваємо свіжі помідори і зелень — і салат готовий! опис приготування: цей салат — результат моєї кулінарної імпровізації. Одного разу, серед усього іншого, на дачу я з собою прихопив...

Салат з сочевицею і сиром фета

Салат з сочевицею і сиром фета

Салат з сочевицею і сиром фета особливо популярний в Греції. Там я його вперше і спробувала, а по приїзду додому приготувала по пам'яті — вийшло нітрохи не гірше опис приготування: сочевиця — фантастично корисна штука, однак смачно її приготувати вміють не всі. Ось салат з сочевицею і сиром фе...

Салат із зеленою квасолею і сиром фета

Салат із зеленою квасолею і сиром фета

Рецепт приготування середземноморського салату із зеленою квасолею, сиром фета, червоною цибулею і білою квасолею. Якщо у вас немає білого винного оцту, ви можете замінити його червоним вином або оцтом бальзамічним. опис приготування: У середній каструлі в киплячій підсоленій воді відварити зе...

Пиріг з цукіні, сиром Фета і м'ятою

Пиріг з цукіні, сиром Фета і м'ятою

Така комбінація Фета з м'ятою дає приємний свіжий смак. кількість порцій: 10 листкове тісто— 200 грам цукіні— 3 штуки оливкова олія— 2 Ст. ложки сир фета— 200 грам вершки— 200 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Розкачати тісто в коло, укласти в форму,проколоти по всій площі і поставити в...