Рецепт Різотто зі шпинатом і козячим сиром

Рецепт Різотто зі шпинатом і козячим сиром
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування різотто, звареного на курячому бульйоні зі шпинатом і козячим сиром.

опис приготування:

У цьому рецепті зібрані кілька рецептів різотто, для того щоб створити неповторний смак цієї страви. Селера і цибулю додадуть різотто цікаві нотки, а козячий сир додасть оригінальності. Ніхто не залишиться незадоволеним!

  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • вершкового масла— 10 Ст. ложок
  • часнику— 1 зубчик
  • мигдалю— 10 грам
  • Морська сіль і Перець— — За смаком
  • курячого бульйону— 500 грам
  • цибулина— 1 штука
  • селери— 100 грам
  • рису— 500 грам
  • шпинату— 150 грам
  • пармезан— 1.5 склянки
  • лимона— 1 штука(сік )
  • козячого сиру— 170 грам
Різотто зі шпинатом і козячим сиром - фото крок 1 1. часник, цибуля і селера дрібно нарізати. Мигдаль і пармезан натерти на тертці. Нагріти сковорідку на середньому вогні. Додати оливкового масла, 1 ст.л. вершкового масла, часник, мигдаль і перемішати.

Різотто зі шпинатом і козячим сиром - фото крок 2 2. Коли розтопиться масло, додати шпинат і готувати 5 хвилин, час від часу помішуючи. посолити, поперчити. Зняти з вогню.

Різотто зі шпинатом і козячим сиром - фото крок 3 3. У каструлі середнього розміру розігріти бульйон на середньому вогні. У велику каструлю додати 2 ст.л. оливкового масла, 1 ст.л. вершкового масла, цибуля і селера і готувати 5 хвилин. Додати рис і готувати ще 5 хвилин, час від часу помішуючи.

Різотто зі шпинатом і козячим сиром - фото крок 4 4. Додати бульйон по одній склянці, постійно помішуючи. Коли бульйон випарується прибрати з вогню і додати вершкове масло, пармезан і лимонний сік. Добре перемішати. Додати шпинат і перемішати. Накрити і дати охолонути кілька хвилин.

Різотто зі шпинатом і козячим сиром - фото крок 5 5. Додати ½ козячого сиру і перемішати. Іншим сиром присипати різотто зверху.

Подібні рецепти

Різотто з куркою і шпинатом

Кабачкові оладки з козячим сиром

ароматний плов (різотто) з куркою, шпинатом і йогуртом. опис приготування: 1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Налити масло і обсмажити курячі стегна до коричневою скоринки з усіх боків. Дістаньте курку з сковороди і відкладіть в сторону. 2. Покласти цибулю і посолити, готувати до м'якос...

Салат з лососем і козячим сиром

Салат з лососем і козячим сиром

Салат з лососем і козячим сиром — це легкий, річний, дуже барвистий і яскравий салат, який за смаком затьмарить чи не будь-який відомий вам салат. Можна подавати і на святковий стіл. опис приготування: Люблю я такі салати, де інгредієнти не потрібно попередньо обробляти. Набрав всякої смакоти,...

Піца з томатами і козячим сиром

Піца з томатами і козячим сиром

Найчастіше піцу готую з самого початку: роблю тісто і начинку самостійно. У холодильнику лежало готове, трохи сиру і черрі. розповім, як приготувати піцу з томатами і козячим сиром. опис приготування: Використовуйте черрі або невеликі щільні томати (можна вершки). Можна замінити їх звичайними ...

Піца з шинкою, козячим сиром і помідорами

Піца з шинкою, козячим сиром і помідорами

Рецепт приготування піци з шинкою прошутто, козячим сиром, соусом песто, запеченими помідорами чері і сиром. За цим рецептом у вас вийде піца діаметром 24 см для трьох осіб. кількість порцій: 3-4 сіль— За смаком тесту для піци— 450 грам козячого сиру, кімнатної температури— 60 грам соусу Песто—...

Помідори, фаршировані козячим сиром

Помідори, фаршировані козячим сиром

Дуже простий рецепт приготування помідорів, фаршированих козячим сиром. Хороша закуска для святкового столу або пікніка під відкритим небом. опис приготування: помідори вимити, зрізати верхівки і вичистити вміст. Часник очистити від шкірки і разом з гілочкою розмарину дрібно подрібнити. Козі...