Рецепт Пиріг зі шпинатом
Рецепт приготування італійського пирога зі шпинатом, рикоттой, кропом і сиром пармезан.
опис приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів. Крупно нарізати листя шпинату, відкласти в сторону.
Нагріти масло в неглибокій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, готувати до м'якості, близько 3 хвилин. Додати шпинат, смажити яскраво-зеленого кольору, близько 2 хвилин. Викласти суміш у друшляк для охолодження. Злегка притиснути паперовими рушниками, щоб видалити надлишки рідини.
У середній мисці змішати Рікотта, яйця, яєчні білки, петрушку, кріп, пармезан, кмин, сіль і перець. Додати в охолоджену суміш шпинату, відкласти в сторону.
Змочіть кухонний рушник водою, гарненько віджати. Викласти тісто на робочій поверхні. Накрити поліетиленовою плівкою, а потім рушником.
Злегка скропити форму для пирога маслом. дістати 1 лист теста, викласти в підготовлену форму і злегка збризнути маслом. Повторити з рештою листами, сбризгівая маслом кожен лист.
Рівномірно розподілити начинку поверху. Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 1 годину. Дати охолонути протягом 15 хвилин, нарізати і подавати.
- шпинату— 300 грам
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- цибулина— 1 штука(нарізана кубиками )
- часнику— 2 зубчики
- яйця— 2 штуки
- яєчні білки— 2 штуки
- петрушки— 2 Ст. ложки
- сиру пармезан— 1 Склянка
- кмину— 1/4 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
- тесту філо— 8 штук(аркушів )
Нагріти масло в неглибокій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, готувати до м'якості, близько 3 хвилин. Додати шпинат, смажити яскраво-зеленого кольору, близько 2 хвилин. Викласти суміш у друшляк для охолодження. Злегка притиснути паперовими рушниками, щоб видалити надлишки рідини.
У середній мисці змішати Рікотта, яйця, яєчні білки, петрушку, кріп, пармезан, кмин, сіль і перець. Додати в охолоджену суміш шпинату, відкласти в сторону.
Змочіть кухонний рушник водою, гарненько віджати. Викласти тісто на робочій поверхні. Накрити поліетиленовою плівкою, а потім рушником.
Злегка скропити форму для пирога маслом. дістати 1 лист теста, викласти в підготовлену форму і злегка збризнути маслом. Повторити з рештою листами, сбризгівая маслом кожен лист.
Рівномірно розподілити начинку поверху. Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 1 годину. Дати охолонути протягом 15 хвилин, нарізати і подавати.
Подібні рецепти
Пиріг зі шпинатом і яйцем
Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом — дуже простий і дуже смачний пиріг з червоною рибою. Поєднання продуктів просто ідеальне — гріх не спробувати! опис приготування: Пироги з червоною рибою — моя пристрасть. Смак червоної риби, запеченої в тісті, словами передати неможливо — це треба пробуват...
Пиріг з сиром і шпинатом
Про пиріг можна сказати, що він ситний, смачний, з корисною начинкою з сиру і шпинату. Візьміть будь-який дріжджове тісто, якщо у вас немає улюбленого рецепта, то шукайте на сайті! опис приготування: Як приготувати пиріг з сиром і шпинатом? Дуже легко! Дивіться і повторюйте за мною, буде смачн...
Піца зі шпинатом
Вам слід ознайомитися з даними рецептом, Щоб дізнатися, як приготувати піцу зі шпинатом. Чудове домашнє страву для 2-3 людина. Особливо рекомендую тим, хто любить шпинат і червону рибу. опис приготування: Щоб заощадити час я завжди купую заготовки для піци в найближчому супермаркеті, а ось при...
Пирог со шпинатом и укропом
Отже, хочу поделиться с вами рецептом очень вкусного и простого пирога. Дивіться і записуйте, как приготовить пирог со шпинатом и укропом. почнемо! опис приготування: Для этого пирога нужно тесто дрожжевое или слоеное, оба варианта получаются одинаково вкусно. ...
Пиріжки з шпинатом і сиром Фета
Рецепт приготування пиріжків з вершкового тіста з начинкою з сиру Фета, шпинату і кропу. опис приготування: Завдяки використанню в тесті жирних вершків і вершкового сиру, пиріжки виходять незвичайно ніжними і м'якими. м'якого вершкового масла— 8 Ст. ложок(1 паличка) тісто) м'якого вершкового...