Рецепт Пиріг з рікоттою і помідорами
Швидкий в приготуванні і по-домашньому смачний і ароматний пиріг з рікоттою і помідорами! Помідори рекомендую брати різні — так смачніше і яскравіше. Основу для пирога можете купити, а можете самі зробити.
опис приготування:
Пиріг з рікоттою і помідорами почнемо готувати з тіста. Для приготування тіста необхідно масло і сіль розтерти, потім додати туди яйце і перемішати. Далі додати розпушувач і борошно. Замісити тісто. Потім викласти тісто у форму, розрівняти його і зробити бортики. На тісто викладаємо начинку, пріготволенную з рікотти, петрушки, яйця, сиру і перцю. помідори, нарізані кружальцями, викладаємо на начинку. Посипаємо сиром і — в духовку!
- Вершкове масло або маргарин— 50 грам
- яйце— 2 штуки(одне — в тісто, одне — в начинку)
- сіль— 1/2 чайних ложки
- розпушувач— 1 Чайна ложка(або гашене лимонним соком сода)
- борошно— 150-200 грам
- Rikotta— 210 грам(або Альметте, Буко, Філадельфія)
- базилік, пучок— 1 штука
- Помідори різних сортів— 4-6 штук
- Сир "; Пармезан" тертий— 1/2 склянки
- петрушка, свіжа— — За смаком
- Чорний перець, сіль— — За смаком
- песто— — За смаком(по бажанню)
2. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів. помідори, до речі, можна посипати сіллю трохи, щоб всю рідину-таки віддали. А ви поки в мисці перемішайте рикотту, подрібнену петрушку, polovinu & Quot; Пармезан & Quot;, яйце, чорний перець. Дно отриманої "; кошики" з тіста в формі можна змастити ложечкою песто за бажанням. Викладаємо всю начинку, разравниваем. зверху — кружечки помідорів з листочками базиліку і присипаємо все тертим сиром.
3. запікаємо 30-40 хвилин в розігрітій духовці або поки не запече основа і начинка почне булькати. Даємо пирога відпочити і — стілець.
4. Пиріг з рікоттою і помідорами готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами і цибулею
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...
Равіолі зі шпинатом і рікоттою
Всією сім'єю ми дуже любимо равіолі, і пробуємо різні начинки до них. Найбільше полюбилися нам равіолі зі шпинатом і рікоттою. ділюся рецептом. опис приготування: Равіолі зі шпинатом і рікоттою виходять дуже ніжними і смачними. Вони досить ситні, щоб послужити вам повноцінним обідом без додатк...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...