Рецепт Пиріг з риби

Рецепт Пиріг з риби
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пироги з начинкою з риби виходять дуже соковитими і ароматними. У цьому рецепті в якості начинки використовується рибна консерва. Для того щоб довго не возитися з тестом, візьміть готове листкове.

опис приготування:

Цей пиріг відмінно підійде для святкового столу. Він виглядає дуже красиво і апетитно. Також його можна приготувати на вечерю для всієї родини. Рибну консерву можна використовувати будь-яку. Підійде скумбрія або червона рибка. Щоб дізнатися, як приготувати пиріг з риби, прочитайте цей рецепт.

  • Банка рибних консерв— 2 штуки
  • Мал— 1/2 склянки
  • яйця— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • Листкове тісто— 1 кілограм(бездрожжевое)
  • Вершкове масло— 50 грам
  • сіль, перець— За смаком
Пиріг з риби - фото крок 1 Разморозьте листкове бездріжджове тісто при кімнатній температурі, присипте його борошном і складіть вдвічі. Виріжте з тіста половинку рибки.

Пиріг з риби - фото крок 2 Розгорніть тісто так, щоб рибка вийшла цілої. Збийте сире куряче яйце виделкою і змастіть краю рибки з тіста.

Пиріг з риби - фото крок 3 Залишки листкового тіста наріжте на тонкі смужки близько сантиметра шириною. Викладіть з отриманих шматочків бортики по краю рибки.

Пиріг з риби - фото крок 4 Рибку перекладіть на деко, застелений фольгою. Обсмажте на вершковому маслі цибулю, відваріть рис до напівготовності. Потім зваріть круто яйця, очистіть їх і подрібніть. Змішайте всі інгредієнти, сіль і poperčite načinku. Викладіть її в рибку з тіста. Зверху покладіть рибну крнсерву, розім'яту виделкою і змішану з зеленню.

Пиріг з риби - фото крок 5 Залишки тесту розкачайте, виріжте з нього хвіст і луску, використовуючи круглу форму. Змастіть "; деталі" збитим яйцем.

Пиріг з риби - фото крок 6 Зберіть рибку, укладаючи луску один на одного.

Пиріг з риби - фото крок 7 Змастіть тісто зверху збитим яйцем. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і поставте в неї пиріг. Випікайте його сорок хвилин (до повної готовності).

Подібні рецепти

Пивний кляр для риби

Рецепт малосольной червоної риби

Якщо любите смажену рибу, обов'язково приготуйте її в пивному клярі. упевнений, такий варіант вам дуже сподобається - риба виходить дуже смачною. опис приготування: Приготуйте рибку в апетитному хрусткому клярі. Збийте білки з сіллю і додайте їх в суміш борошна і пива. Шматочки риби обваляйте ...

Поке з червоної риби

Поке з червоної риби

Якщо ви не боїтеся експериментувати на кухні, рекомендую спробувати приготувати поке з червоної риби з соусом "; Ніккей" в домашніх умовах. Це неймовірно смачно, оригінально і свіжо. опис приготування: Найчастіше готують поке з лосося, але підійде і будь-яка інша червона риба. Дуже важливо, що...

Рибні котлети з річкової риби

Рибні котлети з річкової риби

вважається, що з річкової риби виходять найсмачніші, соковиті і ароматні котлетки, я, мабуть, з цим повністю погоджуюся. Ось вам один чудовий рецепт рибних котлет з річкової риби! опис приготування: Звичайно ж, річкова рибка смачна в будь-якому вигляді, її можна просто обсмажити, запекти, нафа...

Сациві з риби

Сациві з риби

рибне блюдо, основний смак якому надає соус сациві, знаменитий і дуже відомий грузинський соус. Дуже раджу спробувати! опис приготування: Ця страва має сподобається любителям риби. Смачний грузинський соус додасть рибку новий смак і аромат. Найкраще це блюдо готувати з вечора, за ніч воно наст...

Салат з слабосоленої червоної риби

Салат з слабосоленої червоної риби

Для всіх любителів легких і апетитних страв пропоную відмінний рецепт приготування салату з слабосоленої червоної риби з сиром і горішками. Це корисно, смачно і дуже просто. опис приготування: Це дивно простий рецепт салату з слабосоленої червоної риби, який можна зробити, коли немає часу довг...