Рецепт Салат з пасти «Big Mac»
Такі страви часто зустрічаються в американській кухні. Це типовий салат в американському стилі, приготований на основі відвареної пасти (макаронів). Ситно і смачно!
опис приготування:
Є ряд американських салатів, приготованих на основі макаронів (пасти). Багато хто ставиться скептично до таких страв. але, я вам не рекомендую так поспішати. Завжди слід спочатку спробувати, щоб уже напевно сказати, що блюдо вам подобається чи ні. На мій погляд, салат заслуговує на увагу. Я готувала його на сніданок і всі мої домашні оцінили його позитивно. Доньці сподобалося найбільше. Спробуйте приготувати такий салат в американському стилі. Я думаю вам сподобається!
- сир твердий— 100 грам
- макаронні вироби— 200 грам
- помідори— 3-4 штук
- салатні листя— 5 штук
- бекон копчений— 100 грам
- фарш яловичий— 150-200 грам
- сіль, спеції— За смаком
- сіль, спеції— За смаком
- майонез— 3-4 Ст. ложок
- Томатний соус-кетчуп— 0,5 чайних ложки
- Гірчиця американська— 1 Чайна ложка
- оцет— 0,5 чайних ложки
- корнішон (маринований огірок) — 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
У сковороду влийте трохи рослинного масла. Подрібніть копчений бекон і обсмажте на олії. Масло ми додаємо для того, щоб дати бекону можливість підрум'янитися, при цьому бекон не повинен перетворитися на чіпси. Повинен залишитися м'яким. Час на обсмажування займе близько 3 хвилин.
Викладіть бекон зі сковороди в окрему мисочку. У тому ж маслі будемо смажити котлетки. З фаршу сформуйте котлети (фарш не солити). Обсмажте з одного боку. Сиру сторону котлети посоліть і поперчіть. Переверніть котлету на інший бік. Робимо це для того, щоб при обсмажуванні, котлета не пустила м'ясний сік і залишилася соковитою. Приготуйте котлети до готовності.
закип'ятіть воду. У солоній воді відваріть пасту до готовності. злийте воду. Трохи води залиште (досить буде 3-4 ст. ложки).
Помідори наріжте невеликими кубиками, але не дуже дрібно. В ідеалі використовувати помідори-чері, але у мене їх не виявилося сьогодні. Використовую звичайні помідори невеликого розміру. Салатні листя наріжте соломкою. Ріпчасту цибулю подрібніть.
Приготуйте соус. Змішайте кілька ложок майонезу, 0,5 немає. ложки томатного соусу (кетчупу), 1 немає. ложку гірчиці, додайте трохи оцту і пару ложок води, в якій варилася паста, сіль, спеції. добре перемішайте. Корнішони подрібніть і додайте в соус, перемішайте. Вийде злегка рідкий однорідний соус.
До відвареної пасті додайте бекон, котлети (їх краще трохи розкришити), ріпчаста цибуля, салатні листя, помідори, соус.
перемішайте. Додайте жменьку тертого сиру і знову перемішайте.
Порцію салату викладіть на плоску тарілку, щедро посипавши тертим сиром.
Подайте блюдо відразу до столу. Такий салат прийнято є як холодним, так і гарячим, але тільки приготовлений і теплий / гарячий він мені подобається найбільше. хоча, це звичайно справа смаку. пробуйте!
Подібні рецепти
Перець із зеленню і часником на зиму
Рецепт приготування салату з пасти, кукурудзи, сальси, чорної квасолі, помідорів, кінзи, сиру Чеддер і соусу з авокадо, часнику і оливкового масла. опис приготування: Салат з пасти і квасолі виходить дуже ситним і поживним. При бажанні ви можете попередньо обсмажити спеції перед додаванням їх ...
Салат з пасти з соусом песто
Салат з пасти з соусом песто, як ви, напевно, здогадалися - страва італійської кухні. У складі самі що ні на є італійські інгредієнти: макаронні вироби, томати, сир, маслини і, звичайно, соус песто. опис приготування: Салат з пасти з соусом песто - традиційний італійський рецепт. Варіацій і ін...
Салат з пасти, болгарського перцю і квасолі
Рецепт приготування салату з пасти, червоної цибулі, стручков фасоли, білої квасолі, зеленого горошку і заправки з болгарського перцю, оливкового масла і винного оцту. опис приготування: Ситний салат з пасти і квасолі з димчастим ароматом смаженого болгарського перцю вгамує навіть найсильніший...
Салат з пасти з артишоками
Рецепт приготування італійського салату з пасти, артишок, помідора, огірка, лука, оливки, петрушки, сиру фета і орегано. опис приготування: Очистити і нарізати помідор, огірок і цибулю. У великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 — 10 хвилин...
Пиріг з пасти «Viva Італія»
Цей пиріг або запіканка просто підкорив мене з першого погляду! Там величезна кількість сиру, смачна шинка, макарони твердих сортів і яєчно-вершкова заливка… неймовірно ситне блюдо! опис приготування: Цей пиріг на відміну від багатьох інших потрібно подавати до столу гарячим, відразу з духовки...