Рецепт Салат з пасти «Big Mac»

Рецепт Салат з пасти «Big Mac»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Такі страви часто зустрічаються в американській кухні. Це типовий салат в американському стилі, приготований на основі відвареної пасти (макаронів). Ситно і смачно!

опис приготування:

Є ряд американських салатів, приготованих на основі макаронів (пасти). Багато хто ставиться скептично до таких страв. але, я вам не рекомендую так поспішати. Завжди слід спочатку спробувати, щоб уже напевно сказати, що блюдо вам подобається чи ні. На мій погляд, салат заслуговує на увагу. Я готувала його на сніданок і всі мої домашні оцінили його позитивно. Доньці сподобалося найбільше. Спробуйте приготувати такий салат в американському стилі. Я думаю вам сподобається!

  • сир твердий— 100 грам
  • макаронні вироби— 200 грам
  • помідори— 3-4 штук
  • салатні листя— 5 штук
  • бекон копчений— 100 грам
  • фарш яловичий— 150-200 грам
  • сіль, спеції— За смаком
  • сіль, спеції— За смаком
  • майонез— 3-4 Ст. ложок
  • Томатний соус-кетчуп— 0,5 чайних ложки
  • Гірчиця американська— 1 Чайна ложка
  • оцет— 0,5 чайних ложки
  • корнішон (маринований огірок)  — 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
Салат з пасти Для приготування салату візьміть яловичий фарш, пасту (ріжки або інший невеликий сорт макаронів), копчений бекон, ріпчаста цибуля, майонез, гірчицю, трохи томатної пасти, бульйону, салатні листя, помідори, рослинна олія, вершкове масло, сир твердий, спеції.

Салат з пасти У сковороду влийте трохи рослинного масла. Подрібніть копчений бекон і обсмажте на олії. Масло ми додаємо для того, щоб дати бекону можливість підрум'янитися, при цьому бекон не повинен перетворитися на чіпси. Повинен залишитися м'яким. Час на обсмажування займе близько 3 хвилин.

Салат з пасти Викладіть бекон зі сковороди в окрему мисочку. У тому ж маслі будемо смажити котлетки. З фаршу сформуйте котлети (фарш не солити). Обсмажте з одного боку. Сиру сторону котлети посоліть і поперчіть. Переверніть котлету на інший бік. Робимо це для того, щоб при обсмажуванні, котлета не пустила м'ясний сік і залишилася соковитою. Приготуйте котлети до готовності.

Салат з пасти закип'ятіть воду. У солоній воді відваріть пасту до готовності. злийте воду. Трохи води залиште (досить буде 3-4 ст. ложки).

Салат з пасти Помідори наріжте невеликими кубиками, але не дуже дрібно. В ідеалі використовувати помідори-чері, але у мене їх не виявилося сьогодні. Використовую звичайні помідори невеликого розміру. Салатні листя наріжте соломкою. Ріпчасту цибулю подрібніть.

Салат з пасти Приготуйте соус. Змішайте кілька ложок майонезу, 0,5 немає. ложки томатного соусу (кетчупу), 1 немає. ложку гірчиці, додайте трохи оцту і пару ложок води, в якій варилася паста, сіль, спеції. добре перемішайте. Корнішони подрібніть і додайте в соус, перемішайте. Вийде злегка рідкий однорідний соус.

Салат з пасти До відвареної пасті додайте бекон, котлети (їх краще трохи розкришити), ріпчаста цибуля, салатні листя, помідори, соус.

Салат з пасти перемішайте. Додайте жменьку тертого сиру і знову перемішайте.

Салат з пасти Порцію салату викладіть на плоску тарілку, щедро посипавши тертим сиром.

Салат з пасти Подайте блюдо відразу до столу. Такий салат прийнято є як холодним, так і гарячим, але тільки приготовлений і теплий / гарячий він мені подобається найбільше. хоча, це звичайно справа смаку. пробуйте!

Подібні рецепти

Салат з пасти, квасолі і помідорів

Перець із зеленню і часником на зиму

Рецепт приготування салату з пасти, кукурудзи, сальси, чорної квасолі, помідорів, кінзи, сиру Чеддер і соусу з авокадо, часнику і оливкового масла. опис приготування: Салат з пасти і квасолі виходить дуже ситним і поживним. При бажанні ви можете попередньо обсмажити спеції перед додаванням їх ...

Салат з пасти з соусом песто

Салат з пасти з соусом песто

Салат з пасти з соусом песто, як ви, напевно, здогадалися - страва італійської кухні. У складі самі що ні на є італійські інгредієнти: макаронні вироби, томати, сир, маслини і, звичайно, соус песто. опис приготування: Салат з пасти з соусом песто - традиційний італійський рецепт. Варіацій і ін...

Салат з пасти, болгарського перцю і квасолі

Салат з пасти, болгарського перцю і квасолі

Рецепт приготування салату з пасти, червоної цибулі, стручков фасоли, білої квасолі, зеленого горошку і заправки з болгарського перцю, оливкового масла і винного оцту. опис приготування: Ситний салат з пасти і квасолі з димчастим ароматом смаженого болгарського перцю вгамує навіть найсильніший...

Салат з пасти з артишоками

Салат з пасти з артишоками

Рецепт приготування італійського салату з пасти, артишок, помідора, огірка, лука, оливки, петрушки, сиру фета і орегано. опис приготування: Очистити і нарізати помідор, огірок і цибулю. У великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 — 10 хвилин...

Пиріг з пасти «Viva Італія»

Пиріг з пасти «Viva Італія»

Цей пиріг або запіканка просто підкорив мене з першого погляду! Там величезна кількість сиру, смачна шинка, макарони твердих сортів і яєчно-вершкова заливка… неймовірно ситне блюдо! опис приготування: Цей пиріг на відміну від багатьох інших потрібно подавати до столу гарячим, відразу з духовки...