Рецепт Пиріг з грушами і вишнею
Рецепт приготування пирога з грушами, кислої вишнею і ароматними спеціями.
опис приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто. Зробити з тіста 2 прямокутника. охолодити тісто.
Об'єднати в мисці груші, вишню, цукор, кукурудзяний крохмаль, лимонний сік і 1/8 чайної ложки солі, перцю і спеції.
викласти 1 прямокутник тесту на лист для випічки. Викласти на тісто начинку з груш і вишні, залишаючи недоторканими 2,5-сантиметрові краю з кожного боку. Змастити краю збитим яйцем.
Викласти зверху другий прямокутник тесту і притиснути. Охолодити протягом 20 хвилин. Викласти на лист для випічки. Обрізати краю і змастити збитим яйцем. Вирізати п'ять 12-сантиметрових отворів у верхній частині пирога. посипати цукром. Випікати до золотистої скоринки близько 35 хвилин.
Помістити пиріг на решітку, дати охолонути протягом 20 хвилин перед подачею на стіл.
- мука для рабочей поверхности— 3 щіпки
- замороженого листкового тіста— 400 грам
- маленькие груши или 2 средние груши, очищенные и нарезанные ломтиками— 3 штуки
- сушеной вишни— 60 грам
- цукру, плюс цукор для посипання— 1/3 склянки
- кукурудзяного крохмалю— 4 чайних ложки
- свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- смесь из пяти специй для пирога— — За смаком
- велике яйце— 1 штука
Об'єднати в мисці груші, вишню, цукор, кукурудзяний крохмаль, лимонний сік і 1/8 чайної ложки солі, перцю і спеції.
викласти 1 прямокутник тесту на лист для випічки. Викласти на тісто начинку з груш і вишні, залишаючи недоторканими 2,5-сантиметрові краю з кожного боку. Змастити краю збитим яйцем.
Викласти зверху другий прямокутник тесту і притиснути. Охолодити протягом 20 хвилин. Викласти на лист для випічки. Обрізати краю і змастити збитим яйцем. Вирізати п'ять 12-сантиметрових отворів у верхній частині пирога. посипати цукром. Випікати до золотистої скоринки близько 35 хвилин.
Помістити пиріг на решітку, дати охолонути протягом 20 хвилин перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Начинка з капусти для пиріжків
Цей пиріг особливо гарний доступністю всіх інгредієнтів, легкістю приготування і можливістю замінити груші на будь-яку іншу начинку. ніжне тісто, шоколад і груші ... що може бути краще? опис приготування: У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати простий шоколадний пиріг з грушами. Тісто ...
Пиріг з тіста філо з яблуками і грушами
Рецепт приготування пирога з тіста філо з підсмаженими горіхами пекан, грушами, яблуками і меленою корицею. опис приготування: Листкові хрусткі шматочки пирога нагадують фруктову пахлаву. При бажанні ви можете прикрасити десерт збитими вершками. цукор— 1/2 склянки(плюс цукор для посипання) м...
Пиріг з грушами і персиками
Рецепт приготування фруктового пирога. Замість свіжих персиків і груш ви можете використовувати консервовані. опис приготування: Розтерти цукор і вершкове масло. Поступово додати яйця, борошно, розпушувач, молоко, перемішати. Має вийти тісто рідкої консистенції. Додати в тісто нарізані персик...
Салат з шинки з грушами
Простий рецепт приготування італійського салату з обсмаженої шинкою і грушами. кількість порцій: 4 сирокопчена шинка— 150 грам груші— 2 штуки авокадо— 1 штука качана салат latuka— 1 штука руколою— 50 грам оливкова олія— 4 Ст. ложки грубозерниста гірчиця— 2 Ст. ложки петрушка і кріп— 1 штука(по ...
Салат зі смаженими грушами і цибулею
Рецепт приготування салату з смаженими грушами і цибулею-шалот, приправленого медовим соусом і волоськими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У невеликій мисці збити разом мед, 3 столові ложки оцту і 2 столові ложки олії, приправити сіллю і перцем. Впорядкувати груш...