Рецепт Пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами
Любіть піцу? У мене є дещо смачніше і цікавіше - це рецепт, як приготувати пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами. Він не тільки ситний, смачний, але і виглядає дуже презентабельно, апетитно.
опис приготування:
Якщо для звичайного пирога начинку викладають на верх, то в такому вся начинка знаходиться на дні форми. А потім пиріг перевертають і подають в такому вигляді на стіл. Пироги-перевертні можна готувати з різними начинками, в цей раз у мене гриби, м'ясний фарш, Мал, сир.
- гриби— 500 грам(печериці )
- сир— 300 грам
- Рис відварний— 1 Склянка
- фарш— 500 грам
- Цибуля— 2 штуки
- Овочеве асорті— 300 грам
- Сіль і спеції— За смаком
- Соняшникова олія— За смаком
- яйця— 5 штук
- цукор— 1 Чайна ложка
- кефір— 500 мілілітрів
- сода— 1/2 чайних ложки
- розпушувач— 2 чайних ложки
- борошно— 300-350 грам
2. Цибуля очищаємо і моєму, після цього нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Після цього викладаємо до нього фарш, розминаємо лопаткою, солимо і перчимо.
3. Для тіста: в мисці збиваємо яйця з сіллю і цукром, після цього вливаємо 50 грам рослинного масла, кефір і додаємо соду, перемішуємо після додавання кожного інгредієнта.
4. Борошно з'єднуємо з розпушувачем і просіюємо до рідких складових. Перемішуємо тісто віночком, щоб не було грудочок, повинна вийти консистенція, як на оладки.
5. Форму застилає пергаментом і змащуємо рослинним маслом, на дно кладемо гриби. Твердий сир подрібнюємо на крупній тертці і додаємо до грибів.
6. Наступним шаром викладаємо склянку рису, розподіляємо по всій поверхні.
7. Поверх рису укладаємо обсмажений з цибулею м'ясний фарш, розподіляємо.
8. Поверх м'ясного фаршу розподіляємо невелика кількість замороженої овочевої суміші.
9. Заливаємо форму тестом, відправляємо в розігрітий до 170-180 градусів духовку на 1 час.
10. виймаємо пиріг, охолоджуємо його близько півгодини, потім накриваємо підносом і перевертаємо. Готовий пиріг можна їсти гарячим і холодним.
Подібні рецепти
Смачний салат з яловичини
Найскладніше в приготуванні пирога — це вибір начинки, адже тут досить важко догодити всім. Тому я пропоную вам найпоширеніший і гаряче улюблений багатьма варіант: гриби і м'ясо. опис приготування: Я думаю, багато хто погодиться з тим, що пиріг це блюдо дуже святкове, і його поява на столі ств...
Пиріжки з м'ясом і грибами
Від смачної домашньої випічки ще ніхто не відмовлявся. М'ясо підійде будь-який варене. опис приготування: відварене м'ясо — яловичину, свинину, курку — подрібніть. Тісто використовуйте покупне. Обсмажте цибулю з грибами і змішайте з м'ясом. Формуйте пиріжки і запікайте в духовці протягом 20 хв...
Плов з грибами і м'ясом
Далеко не всі додають в плов гриби, а я ось додаю з недавніх пір. Свинина дуже гармонійно поєднується з будь-якими лісовими грибами, плов стає більш ароматним і насиченим! Спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування плову з грибами і м'ясом. Гриби можна викорис...
Салат «Обжорка» з м'ясом і грибами
Салат & Quot; Обжорка" з м'ясом і грибами — то, що потрібно для свята, та й будні він точно розфарбує. Цей салат ми будемо готувати з яловичиною і печерицями. опис приготування: Для початку відварюємо яловичину. Я додав перець духмяний, перець горошком, і лавровий лист. Чи не солив. Бульйон пу...
Рагу з м'ясом і грибами
Для мене поєднання грибів і м'ясних продуктів уже давно стало класичним і улюбленим. Такі страви неймовірно смачні, ароматні і ситні. кількість порцій: 6-8 м'ясо— 400 грам(я беру свинину) гриби— 300 грам(у мене печериці ) картопля— 3 штуки(3 середніх, у мене 5 маленьких) ріпчаста цибуля— 2 штук...