Рецепт Пиріг з грибами і м'ясом

Рецепт Пиріг з грибами і м'ясом
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Найскладніше в приготуванні пирога — це вибір начинки, адже тут досить важко догодити всім. Тому я пропоную вам найпоширеніший і гаряче улюблений багатьма варіант: гриби і м'ясо.

опис приготування:

Я думаю, багато хто погодиться з тим, що пиріг це блюдо дуже святкове, і його поява на столі створює особливу атмосферу домашнього тепла і затишку. Тому коли я хочу зібрати всіх своїх рідних і близьких разом, я готую для них пиріг з грибами і м'ясом в домашніх умовах. повірте, це дійсно безпрограшний варіант, адже така начинка подобається абсолютно всім, плюс з нею пиріг виходить не тільки дуже смачний, але і досить ситний. Так що з цим простим рецептом пирога з грибами і м'ясом зовсім не складно влаштувати невеличке свято, зібравши за одним столом всіх дорогих вам людей.


  • печериці— 500 грам
  • Філе куряче відварене— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • борошно— 250 грам
  • Вершкове масло— 120 грам
  • яйце— 3 штуки(1 — в тісто, 2 — в заливку)
  • вершки 15-20%  — 200 мілілітрів
  • сир твердий— 100 грам
  • спеції— За смаком(мускатний горіх, перець чорний мелений)
  • сіль— За смаком
Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 1 Насамперед потрібно приготувати тісто, поэтому мы выкладываем в чашу комбайна муку и сливочное масло, добавляем щепотку соли и перетираем все до состояния крошку.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 2 В полученную массу разбиваем одно яйцо.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 3 Замішуємо м'яке і еластичне тісто.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 4 Готовое тесто выкладываем в разъемную форму и распределяем его пальцами по дну, делаем из теста небольшие бортики. Ставим форму с тестом на пол часа в холодильник.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 5 Для начинки необходимо отваренное куриное филе нарезать на небольшие кусочки.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 6 Печериці промиваємо та нарізаємо пластинками.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 7 В сковороде разогреваем немного растительного масла и обжариваем на нем нарезанный мелко репчатый лук до прозрачности.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 8 Выкладываем к луку грибы, продовжуємо смажити все разом, поки з печериць не випарується зайва волога.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 9 Соединяем обжаренные грибы (пару пластинок нужно отложить для украшения) с луком и мясом, солим начинку, приправляем перцем и мускатным орехом, перемішуємо все.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 10 Тепер займемося заливкою, для нее нам нужно в чистую посуду разбить два яйца и взбить их венчиком. Не припиняючи збивати, вливаем в яичную массу сливки, затем добавляем тертый на крупной терке сыр, сіль, мускатный орех и молотый перец по вкусу, ретельно все перемішуємо.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 11 Начинка и заливка готовы, поэтому мы достаем из холодильника форму с тестом и равномерно выкладываем на нее начинку.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 12 Сверху заливаем все заливкой и украшаем пирог пластинками грибов.

Пиріг з грибами і м'ясом - фото крок 13 Ставимо форму в розігріту до 200 градусов духовку и выпекаем пирог в течение 40 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами

Компот з вишні і яблук

Любіть піцу? У мене є дещо смачніше і цікавіше - це рецепт, як приготувати пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами. Він не тільки ситний, смачний, але і виглядає дуже презентабельно, апетитно. опис приготування: Якщо для звичайного пирога начинку викладають на верх, то в такому вся начинка знаходи...

Пиріжки з м'ясом і грибами

Пиріжки з м'ясом і грибами

Від смачної домашньої випічки ще ніхто не відмовлявся. М'ясо підійде будь-який варене. опис приготування: відварене м'ясо — яловичину, свинину, курку — подрібніть. Тісто використовуйте покупне. Обсмажте цибулю з грибами і змішайте з м'ясом. Формуйте пиріжки і запікайте в духовці протягом 20 хв...

Плов з грибами і м'ясом

Плов з грибами і м'ясом

Далеко не всі додають в плов гриби, а я ось додаю з недавніх пір. Свинина дуже гармонійно поєднується з будь-якими лісовими грибами, плов стає більш ароматним і насиченим! Спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування плову з грибами і м'ясом. Гриби можна викорис...

Салат «Обжорка» з м'ясом і грибами

Салат «Обжорка» з м'ясом і грибами

Салат & Quot; Обжорка" з м'ясом і грибами — то, що потрібно для свята, та й будні він точно розфарбує. Цей салат ми будемо готувати з яловичиною і печерицями. опис приготування: Для початку відварюємо яловичину. Я додав перець духмяний, перець горошком, і лавровий лист. Чи не солив. Бульйон пу...

Рагу з м'ясом і грибами

Рагу з м'ясом і грибами

Для мене поєднання грибів і м'ясних продуктів уже давно стало класичним і улюбленим. Такі страви неймовірно смачні, ароматні і ситні. кількість порцій: 6-8 м'ясо— 400 грам(я беру свинину) гриби— 300 грам(у мене печериці ) картопля— 3 штуки(3 середніх, у мене 5 маленьких) ріпчаста цибуля— 2 штук...