Рецепт Пиріг з грибами і м'ясом
Найскладніше в приготуванні пирога — це вибір начинки, адже тут досить важко догодити всім. Тому я пропоную вам найпоширеніший і гаряче улюблений багатьма варіант: гриби і м'ясо.
опис приготування:
Я думаю, багато хто погодиться з тим, що пиріг це блюдо дуже святкове, і його поява на столі створює особливу атмосферу домашнього тепла і затишку. Тому коли я хочу зібрати всіх своїх рідних і близьких разом, я готую для них пиріг з грибами і м'ясом в домашніх умовах. повірте, це дійсно безпрограшний варіант, адже така начинка подобається абсолютно всім, плюс з нею пиріг виходить не тільки дуже смачний, але і досить ситний. Так що з цим простим рецептом пирога з грибами і м'ясом зовсім не складно влаштувати невеличке свято, зібравши за одним столом всіх дорогих вам людей.
- печериці— 500 грам
- Філе куряче відварене— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- борошно— 250 грам
- Вершкове масло— 120 грам
- яйце— 3 штуки(1 — в тісто, 2 — в заливку)
- вершки 15-20% — 200 мілілітрів
- сир твердий— 100 грам
- спеції— За смаком(мускатний горіх, перець чорний мелений)
- сіль— За смаком
В полученную массу разбиваем одно яйцо.
Замішуємо м'яке і еластичне тісто.
Готовое тесто выкладываем в разъемную форму и распределяем его пальцами по дну, делаем из теста небольшие бортики. Ставим форму с тестом на пол часа в холодильник.
Для начинки необходимо отваренное куриное филе нарезать на небольшие кусочки.
Печериці промиваємо та нарізаємо пластинками.
В сковороде разогреваем немного растительного масла и обжариваем на нем нарезанный мелко репчатый лук до прозрачности.
Выкладываем к луку грибы, продовжуємо смажити все разом, поки з печериць не випарується зайва волога.
Соединяем обжаренные грибы (пару пластинок нужно отложить для украшения) с луком и мясом, солим начинку, приправляем перцем и мускатным орехом, перемішуємо все.
Тепер займемося заливкою, для нее нам нужно в чистую посуду разбить два яйца и взбить их венчиком. Не припиняючи збивати, вливаем в яичную массу сливки, затем добавляем тертый на крупной терке сыр, сіль, мускатный орех и молотый перец по вкусу, ретельно все перемішуємо.
Начинка и заливка готовы, поэтому мы достаем из холодильника форму с тестом и равномерно выкладываем на нее начинку.
Сверху заливаем все заливкой и украшаем пирог пластинками грибов.
Ставимо форму в розігріту до 200 градусов духовку и выпекаем пирог в течение 40 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Компот з вишні і яблук
Любіть піцу? У мене є дещо смачніше і цікавіше - це рецепт, як приготувати пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами. Він не тільки ситний, смачний, але і виглядає дуже презентабельно, апетитно. опис приготування: Якщо для звичайного пирога начинку викладають на верх, то в такому вся начинка знаходи...
Пиріжки з м'ясом і грибами
Від смачної домашньої випічки ще ніхто не відмовлявся. М'ясо підійде будь-який варене. опис приготування: відварене м'ясо — яловичину, свинину, курку — подрібніть. Тісто використовуйте покупне. Обсмажте цибулю з грибами і змішайте з м'ясом. Формуйте пиріжки і запікайте в духовці протягом 20 хв...
Плов з грибами і м'ясом
Далеко не всі додають в плов гриби, а я ось додаю з недавніх пір. Свинина дуже гармонійно поєднується з будь-якими лісовими грибами, плов стає більш ароматним і насиченим! Спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування плову з грибами і м'ясом. Гриби можна викорис...
Салат «Обжорка» з м'ясом і грибами
Салат & Quot; Обжорка" з м'ясом і грибами — то, що потрібно для свята, та й будні він точно розфарбує. Цей салат ми будемо готувати з яловичиною і печерицями. опис приготування: Для початку відварюємо яловичину. Я додав перець духмяний, перець горошком, і лавровий лист. Чи не солив. Бульйон пу...
Рагу з м'ясом і грибами
Для мене поєднання грибів і м'ясних продуктів уже давно стало класичним і улюбленим. Такі страви неймовірно смачні, ароматні і ситні. кількість порцій: 6-8 м'ясо— 400 грам(я беру свинину) гриби— 300 грам(у мене печериці ) картопля— 3 штуки(3 середніх, у мене 5 маленьких) ріпчаста цибуля— 2 штук...