Рецепт Плов з грибами і м'ясом
Далеко не всі додають в плов гриби, а я ось додаю з недавніх пір. Свинина дуже гармонійно поєднується з будь-якими лісовими грибами, плов стає більш ароматним і насиченим! Спробуйте!
опис приготування:
До вашої уваги — класичний рецепт приготування плову з грибами і м'ясом. Гриби можна використовувати абсолютно будь-які — від дивовижних лісових до звичних всім печериць. Зі спеціями все зрозуміло, але якщо що, їх можна замінити звичайною приправою для плову. вдалого приготування!
- гриби— 350 грам
- Мал— 1 Склянка
- Свинина— 300 грам(м'якоть)
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Масло рослинне— 80 мілілітрів
- морква— 2 штуки
- Приправа— 2 чайних ложки(куркума, зіра, хміль-сунелі,)
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Обсмажуємо на рослинному маслі м'ясо.
Гриби промиваємо та нарізаємо пластинками. Обсмажуємо на рослинному маслі в казані.
Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на тертці.
Викладаємо в казан лук і морква.
Тушкуємо овочі з грибами в казані до м'якості моркви. Потім додаємо спеції, сіль. готуємо ще 5 хвилин.
Кладемо в казан м'ясо і засипаємо промитий рис.
Заливаємо рис гарячою водою, щоб рівень води піднявся на пару сантиметрів вище рису. Варимо на середньому вогні до готовності рису без кришки.
Коли рідина википить, а рис вже приготується, дайте страві настоятися 10 хвилин під кришкою, а потім подавайте на стіл. Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Дуже просте в приготуванні і доступне блюдо. Плов можна готувати на плиті або в мультиварці, кому як зручніше. Лісові гриби прекрасно поєднуються з овочами і рисом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Перед вами — плову з грибами і овочами. Для приготування плову я використовував готову о...
Пісний плов з грибами
Під час посту теж хочеться іноді побалувати себе ароматним пловом — і це цілком можливо, якщо замінити м'ясо на гриби! Рецепт приготування пісного плову з грибами — для пісних днів і не тільки. опис приготування: Поживну цінність пісного плову з грибами складно переоцінити — в ньому таким вдал...
Пиріг з грибами і м'ясом
Найскладніше в приготуванні пирога — це вибір начинки, адже тут досить важко догодити всім. Тому я пропоную вам найпоширеніший і гаряче улюблений багатьма варіант: гриби і м'ясо. опис приготування: Я думаю, багато хто погодиться з тим, що пиріг це блюдо дуже святкове, і його поява на столі ств...
Пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами
Любіть піцу? У мене є дещо смачніше і цікавіше - це рецепт, як приготувати пиріг-перевертиш з м'ясом і грибами. Він не тільки ситний, смачний, але і виглядає дуже презентабельно, апетитно. опис приготування: Якщо для звичайного пирога начинку викладають на верх, то в такому вся начинка знаходи...
Салат «Обжорка» з м'ясом і грибами
Салат & Quot; Обжорка" з м'ясом і грибами — то, що потрібно для свята, та й будні він точно розфарбує. Цей салат ми будемо готувати з яловичиною і печерицями. опис приготування: Для початку відварюємо яловичину. Я додав перець духмяний, перець горошком, і лавровий лист. Чи не солив. Бульйон пу...