Рецепт Піджарка з індички
Хочете приготувати ситний і дуже апетитний вечерю за малий проміжок часу? Цікавий і досить простий рецепт піджарки з індички вам на допомогу. Блюдо здивує ваших рідних і друзів своїм смаком.
опис приготування:
Дісталася мені від родичів величезна домашня індичка, дуже хороші у мене родичі. Цілком запікати якось не дуже хотілося, а ось з різних частин можна було приготувати багато цікавих страв. І ось захотілося чогось цікавого, pikantnogo, свята смаку что-ли Приготував піджарку з індички за рецептом знайомого. Мені цей рецепт подобається за швидкість приготування, блюдо виходить смачним. Наявність овочів надає страві корисність, та й блюдо з ними виходить дуже соковитим. Уважно читайте мій рецепт, як приготувати піджарку з індички.
1. Для піджарки нам знадобиться філе індички, тому насамперед звільнимо його від кісток і шкіри. Потім нарізаємо його довгими шматочками і паніруємо в підсоленій і обов'язково просіяного борошна.
2. На розігріту сковороду додаємо 2 ст. ложки олії, смажимо нашу індичку до золотої скоринки (це приблизно 3-4 хвилини).
3. Наріжемо очищену цибулю, як вам більше подобається (кільцями або півкільцями), а перець - соломкою або трикутниками (на блюді буде красиво виглядати). І додаємо овочі в сковорідку, де вже смажиться філе. Смажимо все разом ще 2-3 хвилини.
4. Заливаємо овочі та філе вином, посипаємо сухим чебрецем. тушкуємо ще 2 хвилини. Знімаємо з вогню і тримаємо в теплі до подачі.
5. Поки філе обсмажують, можна зайнятися й іншими справами: чистимо яблука і картопля від шкірки. Нарізаємо їх невеликими брусочками. Обвалюють в крохмалі і смажимо на іншій сковороді до золотої скоринки.
6. Викладаємо на тарілку спочатку яблука, а потім картопля, а зверху — піджарку з індички. Потім посипаємо дрібно нарізаним кропом і подаємо до столу. Смачного!
- філе індички— 400 грам
- Сухе біле вино— 100 мілілітрів
- яблуко— 2 штуки(кислых)
- Картопля— 4 штуки
- Солодкий перець— 1 штука
- Червона цибуля— 2 штуки
- борошно— 3 Ст. ложки
- сухий чебрець— 1 Чайна ложка
- Крохмаль картопляний— 2 Ст. ложки
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
- перець— 1 щіпка(за смаком)
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- кріп— 1-2 штук(гілочка)
1. Для піджарки нам знадобиться філе індички, тому насамперед звільнимо його від кісток і шкіри. Потім нарізаємо його довгими шматочками і паніруємо в підсоленій і обов'язково просіяного борошна.
2. На розігріту сковороду додаємо 2 ст. ложки олії, смажимо нашу індичку до золотої скоринки (це приблизно 3-4 хвилини).
3. Наріжемо очищену цибулю, як вам більше подобається (кільцями або півкільцями), а перець - соломкою або трикутниками (на блюді буде красиво виглядати). І додаємо овочі в сковорідку, де вже смажиться філе. Смажимо все разом ще 2-3 хвилини.
4. Заливаємо овочі та філе вином, посипаємо сухим чебрецем. тушкуємо ще 2 хвилини. Знімаємо з вогню і тримаємо в теплі до подачі.
5. Поки філе обсмажують, можна зайнятися й іншими справами: чистимо яблука і картопля від шкірки. Нарізаємо їх невеликими брусочками. Обвалюють в крохмалі і смажимо на іншій сковороді до золотої скоринки.
6. Викладаємо на тарілку спочатку яблука, а потім картопля, а зверху — піджарку з індички. Потім посипаємо дрібно нарізаним кропом і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Запечена заварний малиновий крем
Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...
Піджарка з печінки яловичої
Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої. опис приготування: Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно д...
Піджарка з м'ясом
Ви поспішаєте, а вам потрібно приготувати м'ясо? Ну, тоді цей варіант піджарки з м'ясом саме для вас. Простий рецепт приготування, мінімум часу і смачну вечерю готовий. Гарнір до підсмаженні підійде будь-який. опис приготування: Про таке блюді, як піджарка з м'ясом, знають всі любителі м'яса, ...
Піджарка
Апетитна м'ясна піджарка з томатною пастою — чудовий варіант на обід або вечерю для всієї родини. Недорогий і нескладний рецепт як раз хочу запропонувати вам на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати піджарку з курячих шлунків. Втім, це можуть бути і ін...
Піджарка з яловичини в мультиварці
Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...