Рецепт Піджарка з індички

Рецепт Піджарка з індички
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете приготувати ситний і дуже апетитний вечерю за малий проміжок часу? Цікавий і досить простий рецепт піджарки з індички вам на допомогу. Блюдо здивує ваших рідних і друзів своїм смаком.


опис приготування:

Дісталася мені від родичів величезна домашня індичка, дуже хороші у мене родичі. Цілком запікати якось не дуже хотілося, а ось з різних частин можна було приготувати багато цікавих страв. І ось захотілося чогось цікавого, pikantnogo, свята смаку что-ли Приготував піджарку з індички за рецептом знайомого. Мені цей рецепт подобається за швидкість приготування, блюдо виходить смачним. Наявність овочів надає страві корисність, та й блюдо з ними виходить дуже соковитим. Уважно читайте мій рецепт, як приготувати піджарку з індички.

1. Для піджарки нам знадобиться філе індички, тому насамперед звільнимо його від кісток і шкіри. Потім нарізаємо його довгими шматочками і паніруємо в підсоленій і обов'язково просіяного борошна.

2. На розігріту сковороду додаємо 2 ст. ложки олії, смажимо нашу індичку до золотої скоринки (це приблизно 3-4 хвилини).

3. Наріжемо очищену цибулю, як вам більше подобається (кільцями або півкільцями), а перець - соломкою або трикутниками (на блюді буде красиво виглядати). І додаємо овочі в сковорідку, де вже смажиться філе. Смажимо все разом ще 2-3 хвилини.

4. Заливаємо овочі та філе вином, посипаємо сухим чебрецем. тушкуємо ще 2 хвилини. Знімаємо з вогню і тримаємо в теплі до подачі.

5. Поки філе обсмажують, можна зайнятися й іншими справами: чистимо яблука і картопля від шкірки. Нарізаємо їх невеликими брусочками. Обвалюють в крохмалі і смажимо на іншій сковороді до золотої скоринки.

6. Викладаємо на тарілку спочатку яблука, а потім картопля, а зверху — піджарку з індички. Потім посипаємо дрібно нарізаним кропом і подаємо до столу. Смачного!


  • філе індички— 400 грам
  • Сухе біле вино— 100 мілілітрів
  • яблуко— 2 штуки(кислых)
  • Картопля— 4 штуки
  • Солодкий перець— 1 штука
  • Червона цибуля— 2 штуки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • сухий чебрець— 1 Чайна ложка
  • Крохмаль картопляний— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • перець— 1 щіпка(за смаком)
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • кріп— 1-2 штук(гілочка)
Дісталася мені від родичів величезна домашня індичка, дуже хороші у мене родичі. Цілком запікати якось не дуже хотілося, а ось з різних частин можна було приготувати багато цікавих страв. І ось захотілося чогось цікавого, pikantnogo, свята смаку что-ли Приготував піджарку з індички за рецептом знайомого. Мені цей рецепт подобається за швидкість приготування, блюдо виходить смачним. Наявність овочів надає страві корисність, та й блюдо з ними виходить дуже соковитим. Уважно читайте мій рецепт, як приготувати піджарку з індички.

1. Для піджарки нам знадобиться філе індички, тому насамперед звільнимо його від кісток і шкіри. Потім нарізаємо його довгими шматочками і паніруємо в підсоленій і обов'язково просіяного борошна.

2. На розігріту сковороду додаємо 2 ст. ложки олії, смажимо нашу індичку до золотої скоринки (це приблизно 3-4 хвилини).

3. Наріжемо очищену цибулю, як вам більше подобається (кільцями або півкільцями), а перець - соломкою або трикутниками (на блюді буде красиво виглядати). І додаємо овочі в сковорідку, де вже смажиться філе. Смажимо все разом ще 2-3 хвилини.

4. Заливаємо овочі та філе вином, посипаємо сухим чебрецем. тушкуємо ще 2 хвилини. Знімаємо з вогню і тримаємо в теплі до подачі.

5. Поки філе обсмажують, можна зайнятися й іншими справами: чистимо яблука і картопля від шкірки. Нарізаємо їх невеликими брусочками. Обвалюють в крохмалі і смажимо на іншій сковороді до золотої скоринки.

6. Викладаємо на тарілку спочатку яблука, а потім картопля, а зверху — піджарку з індички. Потім посипаємо дрібно нарізаним кропом і подаємо до столу. Смачного!


Подібні рецепти

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Запечена заварний малиновий крем

Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...

Піджарка з печінки яловичої

Піджарка з печінки яловичої

Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої. опис приготування: Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно д...

Піджарка з м'ясом

Піджарка з м'ясом

Ви поспішаєте, а вам потрібно приготувати м'ясо? Ну, тоді цей варіант піджарки з м'ясом саме для вас. Простий рецепт приготування, мінімум часу і смачну вечерю готовий. Гарнір до підсмаженні підійде будь-який. опис приготування: Про таке блюді, як піджарка з м'ясом, знають всі любителі м'яса, ...

Піджарка

Піджарка

Апетитна м'ясна піджарка з томатною пастою — чудовий варіант на обід або вечерю для всієї родини. Недорогий і нескладний рецепт як раз хочу запропонувати вам на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати піджарку з курячих шлунків. Втім, це можуть бути і ін...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...