Рецепт Підлива з кролика

Рецепт Підлива з кролика
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Підлива з кролика — смачне дієтичне блюдо. На мою думку, будь-яке м'ясо, якщо його добре протушкувати з цибулькою і овочами перетворюється в відмінне повсякденне блюдо, досить ніжне й ароматне.

опис приготування:

Підлива з кролика з даного рецептом готується дуже просто, але досить довго. Для приготування нам знадобиться посуд з товстим дном, яку можна відправити запікатися в духовку.

Спочатку шматочки кролика ми обвалюють в борошні, потім обсмажуємо на сильному вогні. Далі прибравши кролика в сторону, в тій же посуді, ми обсмажуємо цибулю і часник. Потім додаємо біле вино, випаровуємо його і вливаємо бульйон. Після того як бульйон закипить, ми повертаємо шматочки кролика назад в посуд і ставимо все випікатися в духовку приблизно на три години. Після цього, дістаємо посуд ставимо назад на плиту і додавши сметани і води, доводимо все до кипіння.

Подаємо підливу з кролика з будь-яким гарніром. найкращий гарнір, на мою думку, відварену картоплю або картопля-пюре.

Успіхів і приємного апетиту!


  • кролик— 500 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • крем— 4 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • гілочки чебрецю— 3-4 штук
Підлива з кролика - фото крок 1 Кусочки кролика хорошенько обвалять в муке (можно подержать немного в холодильнике). В термоустойчивую посуду с толстым дном наливаем оливковое масло и обжариваем кролика на сильном огне со всех сторон.

Підлива з кролика - фото крок 2 Когда кролик покроется аппетитной золотистой корочкой, викладаємо його на тарілку. В той же посуде обжариваем мелко нарезанный лук, чеснок до прозрачности. Затем добавляем веточки тимьяна.

Підлива з кролика - фото крок 3 К луку добавляем вино. Немного кипятим, выпаривая алкоголь, затем добавляем бульон и готовим на среднем огне еще около 5 хвилин.

Підлива з кролика - фото крок 4 Як тільки бульйон закипить, добавляем в посуду обратно кусочки кролика (разом з соком, который выделился из мяса). Затем разогреваем духовку до 170 градусов и отправляем туда кролика примерно на 2,5-3 годину.

Підлива з кролика - фото крок 5 Через три часа кролик должен получиться невероятно мягким, от легкого прикосновения вилкой буквально разваливаться. Посуду достаем из духовки и ставим обратно на печку. додаємо сметану, стакан воды и доводим до кипения. накриваємо кришкою (отключаем плиту) и даем настояться около 10 хвилин.

Підлива з кролика - фото крок 6 Подлива из кролика готова! К этому блюду можно подать любой гарнир на ваше усмотрение.

Підлива з кролика - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Рагу з маринованого кролика з овочами і грибами

Сочевичний суп-пюре

Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом. опис приготування: М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. ...

Підлива для гречки без м'яса

Підлива для гречки без м'яса

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...