Рецепт Підлива з кролика
Підлива з кролика — смачне дієтичне блюдо. На мою думку, будь-яке м'ясо, якщо його добре протушкувати з цибулькою і овочами перетворюється в відмінне повсякденне блюдо, досить ніжне й ароматне.
опис приготування:
Підлива з кролика з даного рецептом готується дуже просто, але досить довго. Для приготування нам знадобиться посуд з товстим дном, яку можна відправити запікатися в духовку.
Спочатку шматочки кролика ми обвалюють в борошні, потім обсмажуємо на сильному вогні. Далі прибравши кролика в сторону, в тій же посуді, ми обсмажуємо цибулю і часник. Потім додаємо біле вино, випаровуємо його і вливаємо бульйон. Після того як бульйон закипить, ми повертаємо шматочки кролика назад в посуд і ставимо все випікатися в духовку приблизно на три години. Після цього, дістаємо посуд ставимо назад на плиту і додавши сметани і води, доводимо все до кипіння.
Подаємо підливу з кролика з будь-яким гарніром. найкращий гарнір, на мою думку, відварену картоплю або картопля-пюре.
Успіхів і приємного апетиту!
- кролик— 500 грам
- Цибуля— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- борошно— 3 Ст. ложки
- крем— 4 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
- гілочки чебрецю— 3-4 штук
Когда кролик покроется аппетитной золотистой корочкой, викладаємо його на тарілку. В той же посуде обжариваем мелко нарезанный лук, чеснок до прозрачности. Затем добавляем веточки тимьяна.
К луку добавляем вино. Немного кипятим, выпаривая алкоголь, затем добавляем бульон и готовим на среднем огне еще около 5 хвилин.
Як тільки бульйон закипить, добавляем в посуду обратно кусочки кролика (разом з соком, который выделился из мяса). Затем разогреваем духовку до 170 градусов и отправляем туда кролика примерно на 2,5-3 годину.
Через три часа кролик должен получиться невероятно мягким, от легкого прикосновения вилкой буквально разваливаться. Посуду достаем из духовки и ставим обратно на печку. додаємо сметану, стакан воды и доводим до кипения. накриваємо кришкою (отключаем плиту) и даем настояться около 10 хвилин.
Подлива из кролика готова! К этому блюду можно подать любой гарнир на ваше усмотрение.
Смачного!
Подібні рецепти
Сочевичний суп-пюре
Кролик - це не тільки цінне хутро, але і відмінне м'ясо. Це давно відома всім істина. А щоб приготувати кролика смачно і просто, скористайтеся цим рецептом. опис приготування: М'ясо кролика - прекрасний дієтичний продукт. Тому бажано готувати його так, щоб усі корисні властивості збереглися. ...
Підлива для гречки без м'яса
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...
Підлива з грибів до макаронів
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...