Рецепт Підлива з грибів до макаронів
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком.
опис приготування:
Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна використовувати будь-які: взимку — сушені, восени — свіжі. Навіть печериці підійдуть, тим більше, їх не треба попередньо замочувати і варити.
- Білі сушені гриби— 60 грам
- Цибуля ріпчаста— 200 грам
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- вода— 60 мілілітрів
- Олія соняшникова— 4 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— 1 щіпка
Білі гриби попередньо замочити у воді на 12-14 годин для набухання.
Відварити гриби до готовності в тій же воді, в якій вони замочували (приблизно 40 хвилин).
Пропустити віджаті гриби через м'ясорубку і додати до цибулі (грибний відвар зберегти). Готувати все разом 3-4 хвилини, помішуючи.
На суху сковороду помістити борошно.
Підсмажити борошно до кремового кольору, постійно помішуючи.
Влити на сковороду з гарячою борошном окріп (50-60 мл) і розмішати до однорідного стану.
В борошняну суміш додати цибульний-грибну суміш.
Влити грибний відвар, регулюючи густоту підливи за бажанням.
Приправити сіллю і перцем за смаком.
готувати, помішуючи, 4-5 хвилин.
Пісна грибна підлива з сушених білих грибів готова.
Подібні рецепти
Швидка підлива до макаронів
Підлива до макаронів на зиму — дуже зручна заготовка для швидкого приготування чергового страви. В Італії макарони заправляють НЕ вершковим маслом, а томатної підливою, це набагато корисніше і смачніше. опис приготування: Підливу до макаронів на зиму можна розкласти по мішечках і заморозити в ...
Підлива до макаронів
Поділюся простим рецептом підливи до макаронів. У домашніх умовах блюдо це готується дуже просто, вам сподобається його робити, адже потрібно мінімум інгредієнтів, зате смак - максимально відмінний! опис приготування: Рецепт приготування підливи до макаронів перед вами. впевнена, вам сподобаєт...
Підлива з фаршем до макаронів
сьогодні розповім, як приготувати підливу з фаршем до макаронів. У ній ми будемо використовувати королівський овоч, повний вітамінів і корисних речовин — гарбуз. Підлива просто універсальна! опис приготування: Найкраще, з чим можна подати макарони — це підлива. смачні овочі, солодкі томати, м'...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з грибів
Підлива з грибів може бути приготовлена по-різному. Я пропоную незвичайний спосіб приготування, по якому підлива вийде дивно смачною. Гриби готуються разом зі свіжими огірками! опис приготування: хочете розповім, як приготувати підливу з грибів незвичайним способом? Я дуже люблю цей рецепт, ...