Рецепт Підлива з грибів до макаронів

Рецепт Підлива з грибів до макаронів
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком.

опис приготування:

Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна використовувати будь-які: взимку — сушені, восени — свіжі. Навіть печериці підійдуть, тим більше, їх не треба попередньо замочувати і варити.

  • Білі сушені гриби— 60 грам
  • Цибуля ріпчаста— 200 грам
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • вода— 60 мілілітрів
  • Олія соняшникова— 4 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
Підлива з грибів до макаронів - фото крок 1 цибулю почистити, порізати кубиком і підсмажити на олії до напівготовності.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 2 Білі гриби попередньо замочити у воді на 12-14 годин для набухання.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 3 Відварити гриби до готовності в тій же воді, в якій вони замочували (приблизно 40 хвилин).

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 4 Пропустити віджаті гриби через м'ясорубку і додати до цибулі (грибний відвар зберегти). Готувати все разом 3-4 хвилини, помішуючи.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 5 На суху сковороду помістити борошно.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 6 Підсмажити борошно до кремового кольору, постійно помішуючи.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 7 Влити на сковороду з гарячою борошном окріп (50-60 мл) і розмішати до однорідного стану.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 8 В борошняну суміш додати цибульний-грибну суміш.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 9 Влити грибний відвар, регулюючи густоту підливи за бажанням.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 10 Приправити сіллю і перцем за смаком.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 11 готувати, помішуючи, 4-5 хвилин.

Підлива з грибів до макаронів - фото крок 12 Пісна грибна підлива з сушених білих грибів готова.

Подібні рецепти

Підлива до макаронів на зиму

Швидка підлива до макаронів

Підлива до макаронів на зиму — дуже зручна заготовка для швидкого приготування чергового страви. В Італії макарони заправляють НЕ вершковим маслом, а томатної підливою, це набагато корисніше і смачніше. опис приготування: Підливу до макаронів на зиму можна розкласти по мішечках і заморозити в ...

Підлива до макаронів

Підлива до макаронів

Поділюся простим рецептом підливи до макаронів. У домашніх умовах блюдо це готується дуже просто, вам сподобається його робити, адже потрібно мінімум інгредієнтів, зате смак - максимально відмінний! опис приготування: Рецепт приготування підливи до макаронів перед вами. впевнена, вам сподобаєт...

Підлива з фаршем до макаронів

Підлива з фаршем до макаронів

сьогодні розповім, як приготувати підливу з фаршем до макаронів. У ній ми будемо використовувати королівський овоч, повний вітамінів і корисних речовин — гарбуз. Підлива просто універсальна! опис приготування: Найкраще, з чим можна подати макарони — це підлива. смачні овочі, солодкі томати, м'...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з грибів

Підлива з грибів

Підлива з грибів може бути приготовлена ​​по-різному. Я пропоную незвичайний спосіб приготування, по якому підлива вийде дивно смачною. Гриби готуються разом зі свіжими огірками! опис приготування: хочете розповім, як приготувати підливу з грибів незвичайним способом? Я дуже люблю цей рецепт, ...