Рецепт Підлива з печериць і вершків

Рецепт Підлива з печериць і вершків
Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хв.
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків.

опис приготування:

гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, потім викладіть в чашу блендера, додайте спеції, сметану, вершки і збийте. Потім треба ще раз прогріти і наша підлива готова!

  • печериці— 500 грам
  • Гілочки петрушки і кропу— 2 штуки(по 1 щука)
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • вершки 25%  — 2 склянки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець, мускатний горіх— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
Підлива з печериць і вершків - фото крок 1 гриби, зелень і цибулю потрібно промити, гриби особливо ретельно. Переконливо пропоную використовувати Вам для приготування соусу печериці. Працювати з цими грибами — суцільне задоволення. Знімаємо верхню частину шкірка з капелюшка і ніжки гриба, а потім ріжемо його невеликими шматками.

Підлива з печериць і вершків - фото крок 2 Зелень нам буде потрібно для оформлення та надання аромату, тому дрібно її рубаємо або відриваємо окремі листочки — як Вам більше подобається.

Підлива з печериць і вершків - фото крок 3 А ось цибулю дрібно ми дрібно ріжемо ножем, з нього-то ми і почнемо приготування.

Підлива з печериць і вершків - фото крок 4 Беремо чисту сковорідку, змащуємо її олією і ставимо на включену плиту. Перед тим як викладати овочі, масло потрібно прогріти. Коли це буде готово, через 10-20 секунд, викладаємо в сковорідку цибулю і обсмажуємо його до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин, постійно помішуючи кулінарної лопаткою — ми ж не хочемо, щоб він пригоріла.

Підлива з печериць і вершків - фото крок 5 Додаємо до цибулі печериці і обсмажуємо ще 15-20 хвилин, все так же помішуючи. Гриби дадуть сік, потемніють і ужарітся. Через зазначений час конфорку можна погасити. Тепер потрібно викласти пережарку в тарілку, щоб вона скоріше охолола.

Підлива з печериць і вершків - фото крок 6 Коли обсмажені овочі охолонуть, перекладемо їх в чашу блендера, посолити і поперчити за смаком і додамо всю сметану, а також половину вершків. Тепер потрібно включити блендер і подрібнити наявні в ньому інгредієнти до стану пюре.

Підлива з печериць і вершків - фото крок 7 Готово? Тоді переливаємо соус в сотейник і включаємо під ним конфорку. Тепер соус потрібно поварити на повільному вогні. Додайте решту вершків і мускатний горіх в соус, і помішуючи доведіть до кипіння, після чого соус знімаємо з вогню. Ось і готово!

Подібні рецепти

Підлива з печериць

Грибний салат з печериць

Підлива з печериць чудово доповнить практично будь-який, приготоване вами блюдо, будь то макарони або тушковане м'ясо! Готується така підлива швидко, а виходить надзвичайно смачно! опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як швидко і смачно приготувати підливу з печериць! Цю підливу можна п...

Рецепт збитих вершків для торта

Рецепт збитих вершків для торта

Рецепт збитих вершків для торта - це відмінне рішення для прикраси випічки (торти, тістечка), для десерту з ягодами, фруктами або шоколадною стружкою і не тільки. Зробити їх просто і швидко. опис приготування: Ви можете збити їх вручну, проте, електричним міксером буде набагато швидше і прості...

Підлива з баклажан

Підлива з баклажан

Сьогодні ми приготуємо підливу з баклажан до пасти, оскільки паста — це всього-лише тісто і саме соус надає їй смак і аромат. опис приготування: Овочі треба промити, почистити, порізати кубиками. Баклажан бажано вимочити в підсоленій воді, щоб позбутися від гіркоти. Потім овочі обсмажуємо і пр...

Підлива для гречки без м'яса

Підлива для гречки без м'яса

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...