Рецепт Підлива з печериць і вершків
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків.
опис приготування:
гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, потім викладіть в чашу блендера, додайте спеції, сметану, вершки і збийте. Потім треба ще раз прогріти і наша підлива готова!
- печериці— 500 грам
- Гілочки петрушки і кропу— 2 штуки(по 1 щука)
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- вершки 25% — 2 склянки
- крем— 2 Ст. ложки
- сіль, перець, мускатний горіх— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
Зелень нам буде потрібно для оформлення та надання аромату, тому дрібно її рубаємо або відриваємо окремі листочки — як Вам більше подобається.
А ось цибулю дрібно ми дрібно ріжемо ножем, з нього-то ми і почнемо приготування.
Беремо чисту сковорідку, змащуємо її олією і ставимо на включену плиту. Перед тим як викладати овочі, масло потрібно прогріти. Коли це буде готово, через 10-20 секунд, викладаємо в сковорідку цибулю і обсмажуємо його до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин, постійно помішуючи кулінарної лопаткою — ми ж не хочемо, щоб він пригоріла.
Додаємо до цибулі печериці і обсмажуємо ще 15-20 хвилин, все так же помішуючи. Гриби дадуть сік, потемніють і ужарітся. Через зазначений час конфорку можна погасити. Тепер потрібно викласти пережарку в тарілку, щоб вона скоріше охолола.
Коли обсмажені овочі охолонуть, перекладемо їх в чашу блендера, посолити і поперчити за смаком і додамо всю сметану, а також половину вершків. Тепер потрібно включити блендер і подрібнити наявні в ньому інгредієнти до стану пюре.
Готово? Тоді переливаємо соус в сотейник і включаємо під ним конфорку. Тепер соус потрібно поварити на повільному вогні. Додайте решту вершків і мускатний горіх в соус, і помішуючи доведіть до кипіння, після чого соус знімаємо з вогню. Ось і готово!
Подібні рецепти
Грибний салат з печериць
Підлива з печериць чудово доповнить практично будь-який, приготоване вами блюдо, будь то макарони або тушковане м'ясо! Готується така підлива швидко, а виходить надзвичайно смачно! опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як швидко і смачно приготувати підливу з печериць! Цю підливу можна п...
Рецепт збитих вершків для торта
Рецепт збитих вершків для торта - це відмінне рішення для прикраси випічки (торти, тістечка), для десерту з ягодами, фруктами або шоколадною стружкою і не тільки. Зробити їх просто і швидко. опис приготування: Ви можете збити їх вручну, проте, електричним міксером буде набагато швидше і прості...
Підлива з баклажан
Сьогодні ми приготуємо підливу з баклажан до пасти, оскільки паста — це всього-лише тісто і саме соус надає їй смак і аромат. опис приготування: Овочі треба промити, почистити, порізати кубиками. Баклажан бажано вимочити в підсоленій воді, щоб позбутися від гіркоти. Потім овочі обсмажуємо і пр...
Підлива для гречки без м'яса
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...