Рецепт Зрази рибні

Рецепт Зрази рибні
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Зрази рибні будемо готувати з вареним яйцем в якості начинки. В принципі, приготування рибних зраз зовсім не відрізняється від приготування м'ясних, за винятком того, що фарш знадобиться рибний.

опис приготування:

Як приготувати зрази рибні?

1. Відваріть курячі яйця круто за винятком одного. Одне сире яйце нам знадобиться для фаршу.

2. Рибне філе пропустите через м'ясорубку.

3. До фаршу додайте панірувальні сухарі, вбийте яйце, всипте сіль, перець, рубану свіжу петрушку, трохи сушеного базиліка.

4. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажте на олії в сковороді до м'якості. Пропустіть до цибулі через прес часник. Трохи потомите і додайте смажені овочі в фарш. перемішайте.

5. Варені яйця очистіть від шкаралупи, поріжте на половинки або четвертинки.

6. Мокрими долонями з фаршу зліпити млинець, в його центр покладіть половинку або четвертинку яйця, склеродермія кінець, формируя зразу. Виконайте те ж саме з усім фаршем і яйцями.

7. У сковороді розігрійте масло. Обсмажте зрази на середньому вогні з усіх боків. Рибні зрази можна просто обсмажити до готовності в олії, до золотисто-коричневого кольору. А можна зрази і згасити в вершках, наприклад. Для цього в сковороду, як тільки зрази обсмажаться, влийте близько склянки нежирних вершків, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте зрази рибні на повільному вогні до готовності.

Зрази рибні готові!

Подавайте їх з картопляним пюре або рисом.

Смачного!


  • риба, філе— 450 грам
  • Панірувальні сухарі— 2 Ст. ложки
  • яйця— 4-5 штук
  • цибулина— 1 штука
  • петрушка свіжа— За смаком
  • часник— 1-2 зубчиків
  • сіль, перець— За смаком
  • базилік сушений— За смаком
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
Як приготувати зрази рибні?

1. Відваріть курячі яйця круто за винятком одного. Одне сире яйце нам знадобиться для фаршу.

2. Рибне філе пропустите через м'ясорубку.

3. До фаршу додайте панірувальні сухарі, вбийте яйце, всипте сіль, перець, рубану свіжу петрушку, трохи сушеного базиліка.

4. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажте на олії в сковороді до м'якості. Пропустіть до цибулі через прес часник. Трохи потомите і додайте смажені овочі в фарш. перемішайте.

5. Варені яйця очистіть від шкаралупи, поріжте на половинки або четвертинки.

6. Мокрими долонями з фаршу зліпити млинець, в його центр покладіть половинку або четвертинку яйця, склеродермія кінець, формируя зразу. Виконайте те ж саме з усім фаршем і яйцями.

7. У сковороді розігрійте масло. Обсмажте зрази на середньому вогні з усіх боків. Рибні зрази можна просто обсмажити до готовності в олії, до золотисто-коричневого кольору. А можна зрази і згасити в вершках, наприклад. Для цього в сковороду, як тільки зрази обсмажаться, влийте близько склянки нежирних вершків, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте зрази рибні на повільному вогні до готовності.

Зрази рибні готові!

Подавайте їх з картопляним пюре або рисом.

Смачного!


Подібні рецепти

Рибні зрази з печінкою тріски

Смузі з насінням Чіа

ніжні, соковиті, з корисною начинкою з печінки тріски ... такі рибні зрази сподобаються і маленьким дітям, і дорослим дегустаторам. Рекомендую вам урізноманітнити меню і приготувати такі рибні зрази. опис приготування: Як свідчить Вікіпедія: & Quot; Печінка тріски є джерелом риб'ячого жиру і в...

Рибні зрази

Рибні зрази

Як приготувати рибні зрази з печінкою тріски розповіла мені подруга, яка по-справжньому рибна душа. Оригінальна і смачне поєднання ніжної печінки і засмаженої білої рибки в панірувальних сухарях. опис приготування: Після того, як отримала цей рецепт, я досить часто готую зрази з печінкою тріск...

Зрази з фаршем і грибами

Зрази з фаршем і грибами

У будь-якому вигляді це — ситне і смачне блюдо, яке стане відмінним другим в обід і хорошим вечерею після робочого дня. Подається з картоплею, макаронами, рисом або овочами. опис приготування: Фарш готуємо традиційно — з м'яса, яйця, лука, спецій і вимоченої в молоці булки. А начинка може бути...

Зрази з шинкою і сиром

Зрази з шинкою і сиром

Для того щоб приготувати по-справжньому святкова страва нам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів і 40 хвилин часу, адже сьогодні у нас в меню зрази з шинкою і сиром. опис приготування: Рецепт приготування зраз з шинкою і сиром досить простий, але в той же час дуже цікавий. Насправді, в зр...

Рибні хлібці

Рибні хлібці

Рибні страви дуже корисно включати в раціон харчування. Але не всі люблять рибні котлети. Є прекрасна альтернатива — це рибні хлібці. Вони ніжні і запечені в духовці. Дуже смачно! опис приготування: Рибні хлібці не важко приготувати навіть починає господині. Найголовніше все добре подрібнити, ...