Рецепт Житні свинячі медальйони

Рецепт Житні свинячі медальйони
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування свинячих медальйонів з хрусткою житній скоринкою.

опис приготування:

У кухонному комбайні подрібнити хліб до крихти. Викласти у велику миску, приправити сіллю і перцем. В іншій великій мисці збити яйця з 1 чайною ложкою води.

Приправити свинячі медальйони з обох сторін сіллю і перцем. Занурити кожен медальйон в яєчну суміш, а потім в хлібну суміш. Викласти в тарілку.

нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Викласти половину медальйонів в сковороду, смажити до золотисто-коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти готові медальйони на блюдо. Те ж саме повторити з іншими медальйонами і маслом.

Блюдо подавати з гірчицею.


  • ржаного хлеба с тмином— 3-4 скибочок
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • велике яйце— 1 штука
  • бескостного свиного филе— 650 грам(нарезанного на 8 медальонов (кожен 1,2 см завтовшки))
  • масла каноли— 2 Ст. ложки
У кухонному комбайні подрібнити хліб до крихти. Викласти у велику миску, приправити сіллю і перцем. В іншій великій мисці збити яйця з 1 чайною ложкою води.

Приправити свинячі медальйони з обох сторін сіллю і перцем. Занурити кожен медальйон в яєчну суміш, а потім в хлібну суміш. Викласти в тарілку.

нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Викласти половину медальйонів в сковороду, смажити до золотисто-коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти готові медальйони на блюдо. Те ж саме повторити з іншими медальйонами і маслом.

Блюдо подавати з гірчицею.


Подібні рецепти

Житні млинці з лососем

Свинячі медальйони в соєвому соусі

Багато людей розглядають млинці тільки в якості солодкої випічки. Але я вже давно знаю, що на її основі хороші і ситні блюда для сніданку або обіду. деякі варіанти (як цей) просто дивують. опис приготування: У вас вийде гарна закуска, яка виглядає ніби ресторанне блюдо. Ви можете додати в ньог...

Житні булочки з цибулею

Житні булочки з цибулею

Житні булочки з цибулею — прекрасний акомпанемент до будь-якого гарячого супу. Абсолютно будь-який суп, поданий зі свіжими житніми булочками, буде з'їдений з куди більшим задоволенням. опис приготування: Я завжди за замовчуванням вважала, що випічка булочок і взагалі хліба — заняття дуже клопі...

Житні булочки

Житні булочки

Хліб з білою (пшеничного) муки не вважається корисним. Дієтологи рекомендують їсти хліб, приготовлений з борошна грубого помелу, житнього борошна або інших видів борошна. опис приготування: Житня випічка дуже смачна, особливо, коли подається до перших страв. Такі булочки будуть дуже смачні з с...

Житні коржі

Житні коржі

Житні коржі на солоді виходять дуже смачними і ароматними. брат, як смачно потерти часничком та з борщиком! Або з маслом і сиром та просто з кухлем молока. Загалом, варто приготувати! опис приготування: Випічка на житнього борошна корисна і смачна, але без солоду вона не така ароматна і темна....

Нирки свинячі

Нирки свинячі

Субпродукты не самое популярное мясо, но если их правильно приготовить получается вкусным и сытным блюдо. Сьогодні я розповім, как приготовить такой продукт, как свиные почки с грибами и сметаной. опис приготування: Свиные почки можно готовить как отдельное блюдо и подавать со всевозможными к...