Рецепт Житні булочки
Хліб з білою (пшеничного) муки не вважається корисним. Дієтологи рекомендують їсти хліб, приготовлений з борошна грубого помелу, житнього борошна або інших видів борошна.
опис приготування:
Житня випічка дуже смачна, особливо, коли подається до перших страв. Такі булочки будуть дуже смачні з солянкою або гороховим супом.
- Борошно грубого помелу— 1 Склянка
- Борошно пшеничне звичайна— 1 Склянка
- борошно житнє— 1 Склянка
- Рослинна олія— 6 Ст. ложок
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- дріжджі швидкодіючі— 1,5 чайних ложки(сухі)
- вода— 300 мілілітрів
- кунжут— За смаком(для посыпки)
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
додайте 0,5 склянки води, розведіть дріжджі до повного їх розчинення. Фізично впливати на дріжджі не потрібно. Просто перемішайте дріжджі з ледь теплою водою і дайте їм прокинутися в спокої. Вони самі розійдуться за 10-15 хвилин.
змішайте 3 види борошна. Кожну з ложок потрібно просіяти НЕ 1 раз. Так ми наповнюємо борошно киснем, і наше тісто краще буде підніматися. Я просіяла 2 рази.
З'єднайте воду, що залишилася, 6 ст. L. рослинної олії, просіяне борошно. замісити тісто. Наш хліб можна наповнити складової. Хтось вважає за краще класти в хліб курагу, родзинки, чорнослив, а хтось більше любить хліб з сиром або цибулею. Я використовую сьогодні цибулю. Отже, цибуля обсмажуємо на рослинному маслі і вже без масла додаємо в тісто.
Даємо тісту піднятися близько 1-1,5 годину. Якщо поставити в тепле місце (Не вище 50 градусів), то тісто зійде швидко. розділити тісто 20 lépések. Кожну розкачати в джгутик.
Складіть джгутик навпіл, заплетене косичку з двох пасом. з'єднайте краю.
Викладіть джгутики на лист для випічки. Його слід застелити папером для випічки. Дайте булочкам піднятися (близько 20 хвилин).
Перед випічкою змастіть булочки теплою водою. посипте кунжутом. Випікайте в гарячій духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
Подібні рецепти
Житні булочки з цибулею в хлібопічці
Житні булочки з цибулею — прекрасний акомпанемент до будь-якого гарячого супу. Абсолютно будь-який суп, поданий зі свіжими житніми булочками, буде з'їдений з куди більшим задоволенням. опис приготування: Я завжди за замовчуванням вважала, що випічка булочок і взагалі хліба — заняття дуже клопі...
Житні млинці з лососем
Багато людей розглядають млинці тільки в якості солодкої випічки. Але я вже давно знаю, що на її основі хороші і ситні блюда для сніданку або обіду. деякі варіанти (як цей) просто дивують. опис приготування: У вас вийде гарна закуска, яка виглядає ніби ресторанне блюдо. Ви можете додати в ньог...
Житні коржі
Житні коржі на солоді виходять дуже смачними і ароматними. брат, як смачно потерти часничком та з борщиком! Або з маслом і сиром та просто з кухлем молока. Загалом, варто приготувати! опис приготування: Випічка на житнього борошна корисна і смачна, але без солоду вона не така ароматна і темна....
Житні свинячі медальйони
Рецепт приготування свинячих медальйонів з хрусткою житній скоринкою. опис приготування: У кухонному комбайні подрібнити хліб до крихти. Викласти у велику миску, приправити сіллю і перцем. В іншій великій мисці збити яйця з 1 чайною ложкою води. Приправити свинячі медальйони з обох сторін сілл...
Пісні булочки з маком
Простенькие, але смачні і легкі ці булочки скрасять чаювання в Пост. Дивіться і записуйте в Куховарська книга рецепт приготування пісних булочок з маком! опис приготування: Для приготування пісних булочок з маком я рекомендую вам використовувати тісто дріжджове пісне. Якщо хочете приготувати й...