Рецепт Житні млинці з лососем

Рецепт Житні млинці з лососем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Багато людей розглядають млинці тільки в якості солодкої випічки. Але я вже давно знаю, що на її основі хороші і ситні блюда для сніданку або обіду. деякі варіанти (як цей) просто дивують.

опис приготування:

У вас вийде гарна закуска, яка виглядає ніби ресторанне блюдо. Ви можете додати в нього щось від себе: наприклад, трохи сиру або авокадо. Але поки вивчіть, як приготувати житні млинці з лососем. Спочатку будемо випікати самі млинці, а потім вже складемо блюдо, в центрі якого буде яйце.

  • Копчений лосось— 250 грам
  • яйце— 8 штук(4 шт. — в тісто, 4 шт. — в блюдо)
  • вода— 240 мілілітрів(або світле пиво)
  • Житнє борошно— 40 грам
  • Пшеничне борошно— 40 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • зелень— За смаком
  • Ріпчаста цибуля— За смаком
  • кмин— 1 Чайна ложка
Житні млинці з лососем - фото крок 1 1. У мисці змішайте обидва види борошна, кмин і сіль. Окремо збийте яйця для тіста з водою або пивом. Потім обидві маси змішайте, вливши масло. Залиште тісто настоятися в холодильнику на 1 час.

Житні млинці з лососем - фото крок 2 2. Після цього 4 млинця випікайте на сковороді з обох боків до золотистої скоринки.

Житні млинці з лососем - фото крок 3 3. Потім млинці викладіть на пергаментний папір на деку. У центр викладіть шматочки лосося і розбийте по яйцю. Краї млинця скрутіть до центру.

Житні млинці з лососем - фото крок 4 4. Надішліть блюдо в духовку на 10 хвилин при 220 градусах.

Житні млинці з лососем - фото крок 5 5. Подавайте млинці з зеленню, цибулею і додайте солі за смаком. Смачного!

Подібні рецепти

Житні булочки з цибулею

Млинці дріжджові житні

Житні булочки з цибулею — прекрасний акомпанемент до будь-якого гарячого супу. Абсолютно будь-який суп, поданий зі свіжими житніми булочками, буде з'їдений з куди більшим задоволенням. опис приготування: Я завжди за замовчуванням вважала, що випічка булочок і взагалі хліба — заняття дуже клопі...

Житні булочки

Житні булочки

Хліб з білою (пшеничного) муки не вважається корисним. Дієтологи рекомендують їсти хліб, приготовлений з борошна грубого помелу, житнього борошна або інших видів борошна. опис приготування: Житня випічка дуже смачна, особливо, коли подається до перших страв. Такі булочки будуть дуже смачні з с...

Житні коржі

Житні коржі

Житні коржі на солоді виходять дуже смачними і ароматними. брат, як смачно потерти часничком та з борщиком! Або з маслом і сиром та просто з кухлем молока. Загалом, варто приготувати! опис приготування: Випічка на житнього борошна корисна і смачна, але без солоду вона не така ароматна і темна....

Житні свинячі медальйони

Житні свинячі медальйони

Рецепт приготування свинячих медальйонів з хрусткою житній скоринкою. опис приготування: У кухонному комбайні подрібнити хліб до крихти. Викласти у велику миску, приправити сіллю і перцем. В іншій великій мисці збити яйця з 1 чайною ложкою води. Приправити свинячі медальйони з обох сторін сілл...

Пироги з лососем і овочами

Пироги з лососем і овочами

Рецепт пироги з лососем і овочами — приготування пирогів з лососем, брокколі, морквою, цибулею, сиром і орегано. опис приготування: Тонко нарізати моркву і цибулю. Нарізати лосося шматками. відварити спагетті, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду. перемішати макарони, 1 збите яйце, си...