Рецепт Тістечко «Павлова»

Рецепт Тістечко «Павлова»
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Тістечко "; Павлова" — по суті торт "; Анна Павлова ";, тільки в зменшеному вигляді, який готують з меренги. Десерт незвичайно ніжний, повітряний, смачний і красивий.

опис приготування:

Тістечка "; Павлова" готують з меренги, але і її можна зробити різними способами. У мене це швейцарська меренга, коли білки збивають на водяній бані. Можна приготувати французьку меренгу або італійську. Вибір за вами. У підсумку все одно піч, а вірніше сушити її потрібно в духовці, щоб отримати безе для тістечка. Крем також вибирайте за смаком. У мене це вершкове масло зі згущеним молоком. Але підійдуть збиті вершки, а також вершковий сир. Ягоди і фрукти для прикраси беріть за наявністю. У будь-якому варіанті тістечко виходить чудовим.

  • Яєчний білок— 3 штуки
  • цукор— 175 грам
  • Лимонна кислота— 1 щіпка
  • Крохмаль кукурудзяний— 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло— 150 грам
  • молоко згущене— 120 грам
  • ківі— 1 штука
Тістечко Мартенс відділи Желтков.

Тістечко Всипте в білки цукор і щіпку лимонної кислоти. трохи збийте — тільки для того, щоб перемішати. Поставте миску на водяну баню. Дно миски не повинно торкатися води. Збивайте білки з цукром міксером 8-10 хвилин до стійких піків.

Тістечко Після додайте крохмаль і акуратно перемішайте лопаткою.

Тістечко За допомогою кулінарного мішка з насадкою відсадити тістечка на деко з пекарської папером. Починайте з середини і відкидають білки по спіралі, роблячи поглиблення для крему.

Тістечко Сушіть безе в духовці при температурі 100 градусів. Для цього буде потрібно годину. Але час залежить від вашої духовки. Як тільки безе почне вільно відходити від пергаменту, воно буде готове.

Тістечко Приготуйте крем. Для цього м'яке вершкове масло збийте міксером і поступово додайте згущене молоко, не перестаючи збивати.

Тістечко Викладіть крем в кулінарний мішок.

Тістечко Наповніть тістечка кремом.

Тістечко Прикрасьте тістечка "; Павлова" будь-якими ягодами і фруктами. У мене це ківі.

Подібні рецепти

Пироженко «Павлова»

Паста з тунцем

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати Пироженко "; Павлова" - неймовірно красивий, смачний, повітряний і простий у приготуванні десерт, якої точно стане прикрасою вашого святкового столу! опис приготування: Незважаючи на те, що тістечко "; Павлова" можна вважати вишуканим, приготувати ...

Тістечко «Білосніжка»

Тістечко «Білосніжка»

Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...

Тістечко «Білочка»

Тістечко «Білочка»

Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...

Тістечко «безе»

Тістечко «безе»

Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...