Рецепт Тістечко «макаронів»
Оригінальні та смачні тістечка, які прибули до нас із Франції, це "; Макарони ";. Вони подобаються всім моїм рідним і друзям, тому часто їх готую. покажу вам, як приготувати тістечко "; Макаронів ";.
опис приготування:
Надзвичайно м'які і повітряні тістечка напевно викличуть захоплення у ваших гостей і друзів. Їх верхній шар хрусткий, а серединка - чудово м'яка. З'явилося це тістечко у Франції і швидко там завоювало популярність. Ось і ми тепер теж обожнюємо ці ласощі.
- яєчні білки— 6 штук
- сіль— 1 щіпка
- Цукрова пудра— 400 грам
- мелений мигдаль— 250 грам
- Барвник для кожного кольору— 1 крапля(Можна розділити на 3 — 4 кольори.)
- Цукрова пудра— 350 грам(для начинки)
- Вершкове масло— 240 грам(для начинки)
- ваніль— 1 Чайна ложка(для начинки)
- вершки— 1 Ст. ложка(для начинки)
- Полуничне варення— 1 Чайна ложка(для начинки)
- лимонна цедра— 1 Чайна ложка(для начинки)
- какао— 1 Чайна ложка(для начинки)
- мелені фісташки— 1 Чайна ложка(для начинки)
2 Цю масу розділіть на 4 частини і в кожну додайте по краплі барвника. змішайте.
3 Заповніть тестом кондитерський мішок і на застелений пергаментом деко видавлюйте однакові частини тесту.
4 Після цього не ставте заготовки відразу в духовку, нехай постоять хвилин 30, щоб верх затвердів.
5 Розігрійте духовку до 170 градусів і випікайте печиво 15 хвилин.
6 Поки печиво печеться, приготуйте крем: масло збийте з цукровою пудрою, вершками і ваніллю.
7 За аналогією з тестом розділіть крем на 4 частини і кожну з них додайте або варення, або какао, або цедру, або fistashki.
8 Коли печиво охолоне, можна змащувати половинки начинкою. Для кожної начинки - свій колір тістечок. Promazannиe kremom половинки затиснутою.
9 Смачного!
Подібні рецепти
Яловичина, тушкована по-прованськи в томатному соусі
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...
Тістечко «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...
Тістечко «Буше» класичне
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...