Рецепт Салат з фаршированими яйцями
Рецепт приготування салату із зеленого салату Ромен, файл ančousov, лимонної цедри, панірувальних сухарів, сиру Пармезан і варених яєць, фаршированих сумішшю жовтка, майонезу і гірчиці.
опис приготування:
Відваріть яйця для цього салату заздалегідь за кілька днів (від 2 до 4), і ви зможете легко очистити їх без видимих пошкоджень. Тримайте варені яйця в холодильнику.
- великих яєць— 6 штук
- невеликих листя салату Ромен— 12 штук
- майонез— 2-3 Ст. ложок
- гірчиці— 2 чайних ложки
- Вустершірского соусу— 1/4 чайних ложки(по бажанню)
- лимонного соку— 1/2 чайних ложки
- свіжої петрушки— 2 Ст. ложки
- сіль і чорний мелений перець— За смаком
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- файл ančousov— 1 штука
- часнику— 1 зубчик(маленький)
- лимонної цедри— 1/4 чайних ложки
- сиру Пармезан— 2 Ст. ложки(або більше до смаку)
2. Розрізати вздовж навпіл. Вийняти жовтки і помістити їх в невелику миску. Викласти білки на листя салату.
3. Змішати жовтки з майонезом, гірчицею, Vusterširskim соус (якщо використовується), лимонним соком і 1 столовою ложкою подрібненої петрушки. Рясно приправити сіллю і меленим чорним перцем. Відкласти в сторону.
4. У невеликій сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Додати анчоуси і подрібнений часник. смажити, помішуючи, доти, поки анчоуси не почнуть розчинятися в маслі, приблизно 1 хвилину. Додати лимонну цедру, панірувальні сухарі і обсмажити їх до золотистого кольору, близько 2-3 хвилин. Перемішати з тертим сиром Пармезан і відкласти суміш в сторону. Заповнити білки начинкою з жовтків. Ви можете використовувати для цього кондитерський мішок з наконечником у вигляді зірки - це зробить блюдо красивим.
5. Посипати яйця сумішшю панірувальних сухарів, прикрасити залишилася нарізаною зеленню петрушки і подавати на стіл.
Подібні рецепти
Омлет з зеленню
Родзинкою будь-якого столу може стати рагу приготоване з виноградним листям. Начинку для листя можна вибрати будь-яку. Я пропоную спробувати з куркою і опеньками. Як то кажуть просто, но со вкусом кількість порцій: 6 грудка куряча— 1 штука гриби— 300 грам(опеньки) морква— 2 штуки виноградне лис...
Салат з кальмарів з яйцями
Смачний і ситний салат для тих, хто не їсть м'ясо, але любить морепродукти. Він прекрасно підходить для трапези в звичайний день, але і на святковому столі не залишиться непоміченим. смачно, легко і просто! опис приготування: Відмінний салат для любителів традиційних страв! За своїм складом ві...
Салат з грибами і яйцями
Гості на порозі, а у вас нічого не готово? Тоді пропоную вам цей рецепт приготування салату з грибами і яйцями. виглядає святково, дуже ситний і при цьому — без м'яса, а значить - швидко робиться. опис приготування: Цей салат з грибами і яйцями в домашніх умовах не раз мене виручав у випадках,...
Салат з ковбасою і яйцями
Приготувати салат з ковбасою і яйцями дуже легко. Адже сьогодні ми будемо готувати самий класичний з усіх класичних салатів на світлі — дуже смачний, ситний і смачний салат з ковбасою. опис приготування: Дуже простий і смачний салат з ковбасою і яйцями — це найсмачніше салат, який приготувати ...
Салат з крабовими паличками і перепелиними яйцями
Цей салат хоча і досить простий , але дуже смачний. Він відмінно підходить для домашнього святкового застілля. опис приготування: Відваріть перепелині яйця і остудіть. очистіть. У миску викладіть нарізану пекінську капусту, подрібнені кубиками крабові палички, нарізані помідори, кріп. Консерво...