Рецепт Салат з фаршированими яйцями

Рецепт Салат з фаршированими яйцями
Кількість порцій: 6-12 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування салату із зеленого салату Ромен, файл ančousov, лимонної цедри, панірувальних сухарів, сиру Пармезан і варених яєць, фаршированих сумішшю жовтка, майонезу і гірчиці.

опис приготування:

Відваріть яйця для цього салату заздалегідь за кілька днів (від 2 до 4), і ви зможете легко очистити їх без видимих ​​пошкоджень. Тримайте варені яйця в холодильнику.

  • великих яєць— 6 штук
  • невеликих листя салату Ромен— 12 штук
  • майонез— 2-3 Ст. ложок
  • гірчиці— 2 чайних ложки
  • Вустершірского соусу— 1/4 чайних ложки(по бажанню)
  • лимонного соку— 1/2 чайних ложки
  • свіжої петрушки— 2 Ст. ложки
  • сіль і чорний мелений перець— За смаком
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • файл ančousov— 1 штука
  • часнику— 1 зубчик(маленький)
  • лимонної цедри— 1/4 чайних ложки
  • сиру Пармезан— 2 Ст. ложки(або більше до смаку)
Салат з фаршированими яйцями - фото крок 1 1. Покласти яйця в каструлю і залити водою. Довести до кипіння на сильному вогні. Як тільки вода почне закипати, зменшити вогонь до середнього і варити яйця рівно 10 хвилин. Злити воду і залити яйця холодною водою. викласти 12 невеликих листя салату на Блюда. Ретельно очистити яйця.

Салат з фаршированими яйцями - фото крок 2 2. Розрізати вздовж навпіл. Вийняти жовтки і помістити їх в невелику миску. Викласти білки на листя салату.

Салат з фаршированими яйцями - фото крок 3 3. Змішати жовтки з майонезом, гірчицею, Vusterširskim соус (якщо використовується), лимонним соком і 1 столовою ложкою подрібненої петрушки. Рясно приправити сіллю і меленим чорним перцем. Відкласти в сторону.

Салат з фаршированими яйцями - фото крок 4 4. У невеликій сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Додати анчоуси і подрібнений часник. смажити, помішуючи, доти, поки анчоуси не почнуть розчинятися в маслі, приблизно 1 хвилину. Додати лимонну цедру, панірувальні сухарі і обсмажити їх до золотистого кольору, близько 2-3 хвилин. Перемішати з тертим сиром Пармезан і відкласти суміш в сторону. Заповнити білки начинкою з жовтків. Ви можете використовувати для цього кондитерський мішок з наконечником у вигляді зірки - це зробить блюдо красивим.

Салат з фаршированими яйцями - фото крок 5 5. Посипати яйця сумішшю панірувальних сухарів, прикрасити залишилася нарізаною зеленню петрушки і подавати на стіл.

Подібні рецепти

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками

Омлет з зеленню

Родзинкою будь-якого столу може стати рагу приготоване з виноградним листям. Начинку для листя можна вибрати будь-яку. Я пропоную спробувати з куркою і опеньками. Як то кажуть просто, но со вкусом кількість порцій: 6 грудка куряча— 1 штука гриби— 300 грам(опеньки) морква— 2 штуки виноградне лис...

Салат з кальмарів з яйцями

Салат з кальмарів з яйцями

Смачний і ситний салат для тих, хто не їсть м'ясо, але любить морепродукти. Він прекрасно підходить для трапези в звичайний день, але і на святковому столі не залишиться непоміченим. смачно, легко і просто! опис приготування: Відмінний салат для любителів традиційних страв! За своїм складом ві...

Салат з грибами і яйцями

Салат з грибами і яйцями

Гості на порозі, а у вас нічого не готово? Тоді пропоную вам цей рецепт приготування салату з грибами і яйцями. виглядає святково, дуже ситний і при цьому — без м'яса, а значить - швидко робиться. опис приготування: Цей салат з грибами і яйцями в домашніх умовах не раз мене виручав у випадках,...

Салат з ковбасою і яйцями

Салат з ковбасою і яйцями

Приготувати салат з ковбасою і яйцями дуже легко. Адже сьогодні ми будемо готувати самий класичний з усіх класичних салатів на світлі — дуже смачний, ситний і смачний салат з ковбасою. опис приготування: Дуже простий і смачний салат з ковбасою і яйцями — це найсмачніше салат, який приготувати ...

Салат з крабовими паличками і перепелиними яйцями

Салат з крабовими паличками і перепелиними яйцями

Цей салат хоча і досить простий , але дуже смачний. Він відмінно підходить для домашнього святкового застілля. опис приготування: Відваріть перепелині яйця і остудіть. очистіть. У миску викладіть нарізану пекінську капусту, подрібнені кубиками крабові палички, нарізані помідори, кріп. Консерво...